liverpool'da oynayan sözde forvet.
fernando torres'lerden kimlere kaldı forvet işi. biz çocukken herkes torres forması giyerdi, bunun adını bağırarak gol atmaya çalışan çocuk yoktur herhalde. şişik ingiliz piyasasının buna 100 milyon yazması zaten akıl tutulması.

galatasaray'ı 10-0 yenebilirdik demiş, yenseydin birader. seni kim tuttu. kalecinin kurtardıkları muhabbeti yapılacaksa kaleci de galatasaray oyuncusu değil mi. stoper gününde olmayıp kötü oynayınca normal, kaleci iyi oynayınca anormal.
biz onları orda döverdik de muhabbetine benziyor bu iş.
liverpool'un galatasaray'a karşı 7 maçta 10 golü anca var biri şuna söylesin.
devamını gör...
murda - hay allah editine hasta olduğum adam.

liverpoollu, kaliteli forvet.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"hugo ekitike" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim