alkollü içki içmenin abartılmadığı takdirde ruh sağlığı açısından faydalı olduğunu düşünüyorum. en azından benim için geçerli. bi duble atıyorum akşam. günün stresi gidiyor. herkes kendi içeceği miktarı bilecek vücuduna zarar vermeyecek kadar içecek.
devamını gör...
günde 0.50 promil alkolün insanı daha yaratıcı, daha kendine güvenir ve daha özgür yaptığını savunan bir mad mikkelsen filmi önereyim o halde buradan
devamını gör...
kafası güzel.
devamını gör...
yoktur, içki zararlıdır.
devamını gör...
viski , kalp sağlığı için önerilir .
devamını gör...
bu kadar pragmatist olmayın arkadaşlar.
devamını gör...
benim anlamadığım bi şey var dostlar hayat uzun bir süreç, sırf rahatlamak için hergün 1-2 kadeh içtiğini söyleyenler uzun süreçte bağımlı olmuyor mu, 4-5 kadehe çıkmıyor mu? kafamda deli sorular..
devamını gör...
içki içmenin en büyük faydası ortamdaki muhabbettir baban ve arkadaşları ise dönemsel hikayeler şahane gider arkadaş grubunsa her şey hakkında istediğin kadar uç fikirleri ortaya serebilirsin içmeden konuşsan deli derler
devamını gör...
içki içmenin bir faydası yoktur. öyle olduğu zannedilir.
devamını gör...
fazlası zarardır, ama sosyal olarak abartılmadığı sürece dostlarla beraber güzel gider.
devamını gör...
bira, böbrek taşı düşürme ve idrar yolları çalıştırma , şarapsa kalp sağlığı bakımından faydalıdır ama onlara gelene kadar bu faydaları sağlayan bir dünya yiyecek içecek de vardir.
devamını gör...
kendi ütopik dünyana uğramandır.
devamını gör...
olmayan fayda. tadı için içelim zevki için içelim ama nasıl ki mcdonalds'ın içindeki etin marulun faydalarından bahsetmiyorsak şaraptaki üzümün faydasından da bahsetmek bir o kadar abes.
devamını gör...
özgüven patlamalarına yol açabilir. ne kadar ingilizce bilsek de çoğumuzun sakındığı şey ingilizce sohbet etmektir. alkol sayesinde tanımadığım turistlerle if sokak'ta bülbül gibi şakımışlığım var, yani güzel şeylere de vesile olabiliyor.
devamını gör...
alkol yüzünden ölen babanızın ardından daha rahat küfür etmenizi sağlar. ironiktir.

(bkz: based on a true story)
devamını gör...
çok abartiyoruz ya alkol içince adam olmuyorsun sigara içince havalı değilsin.alkol kullandığında sorunlarına çözüm bulmuyorsun, sadece kötü aliskanliginin arkasına saklanıp bide nakit kaybediyorsun. kısacası bunları yaptığın sürece hep kaybedeceksin.
devamını gör...
tanımlar hep biyolojik zararlarından bahsetmiş, işin sosyal, düşünsel, sanatsal hatta bilimsel faydalarından kimse bahsetmemiş. içmek sadece uyuşturmaz, yeterli kapasite ve ıq nuz varsa, yapabileceğiniz şeylerin levelini yükseltir. majör, baskın kararlar vermenizi sağlar, hiç aklınıza gelmeyen şeyler kafanızda belirmeye başlar, sorgularsınız, çünkü cesurlaşırsınız. bir kaç video kaydım var gitar çalarken, ulan ne biçim çalmışım yaw diyorum kendime, o emprovizeler ayıkken aklıma gelmiyor. sanki parmaklarım uçuyor ve kendileri gidiyor klavyede.
olay sadece gitar çalmak değil, bu etkiyi tüm sanat ve bilim alanlarında yaşar içen kişiler. belki de çoğu buluş 2 tek atmış bir adamdan çıkmıştır. bir anekdot anlatayım;

mavi gözlünün akşam sofralarını bilirsiniz, her akşam, tüm bakanları toplarmış bu masaya, geceye kadar her konuda fikirler uçuşurmuş ve kayıt tutan kişi, sabaha hangi kanunların çıkarılacağını not edermiş. bir sabah mavi gözlü, getir hele şunları demiş ve incelemiş kayıtları, yaw demiş bu kadar mı? paşam çoğunu sildim demiş niye? o kadar uçuk kaçık kararlar aldınız ki.... (çağın ilerisinde) bende sildim demiş.

neyse ya bir türlü toparlayamadım mevzu derin.
devamını gör...
şişirilmiş balon başlık ve tanımlamalarıdır.
devamını gör...
zararı olan çok şey var ama hiçbiri alkol kadar umursanmıyor.
devamını gör...
içene saygım var ama bir faydası yok ilerde de olmayacak.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"içki içmenin faydaları" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim