eski metallica bassist'i. tesla misali hakkı yenen figürlerdendir.

sahnedeki aurası olsun, creeping death'in canlı performansında "die" diye bağırırken sesinin tonunun aldığı hal ve etkileyici fiziği olsun; testosteronunun zekatını verse memleketin yarısını ihya edecek kişilerdendir. canlı performanslar dinlendiğinde ne kadar iyi bir back vokal ve basçı olduğunu rahatlıkla görebilirsiniz.
devamını gör...
tarz olarak daha yumuşak ve progresif işler yapan, kendi grubuyla çalan basçı.

bir röportajında, sağlık sorunları ve geçirdiği bir çok ameliyat nedeniyle, artık metallica tarzındaki thrash metal parçalarını iyi çalamadığını, çünkü zorlandığını söylemiştir. iş yapmak için yapmaz. iyi çalamıyorsa çalmaz, sadece çok iyi çalabildiğini çalar.

"üzülme kral" diyoruz. gözümde hala efsanedir.
devamını gör...
metallica'nın basçılarının yetenekleri her zaman yarış konusu olsa da metallica'nın ruhuna en çok yakışan basçı jason newsted idi. hem ensturmental hem de vokallerde çift ses kullanımını bolca yapan metallica için özellikle canlı performanslardaki jason'un back vokalleri grubu canlı performansta tamamlıyordu. rob ve cliff, belki jason'dan daha iyi bir basçı olabilir ancak jason yeri dolmayacak bir ikondu bence.
devamını gör...
(bkz: some kind of monster) adlı belgeselde neden gruptan ayrıldığı görülmektedir. grupta özgür olamadığını, yeteneklerini gösteremediğini ve bu yüzden kendi grubuna kurma yoluna gittiği gibi hususları james'in ağzından dinlemekteyiz.
devamını gör...
cliff'ten* teknik olarak daha iyi olmasa da muazzam bir sahne performansı olan eski metallica basçısı. gırtlak patlatarak back vocal yapmalar, helikopter headbang filan derken grubun sahne şovuna büyük katkı sağlamıştır zamanında.
devamını gör...
metallica'nın 86-01 yıllarındaki basçısı. biz onu konserlerdeki korkunç suratıyla olduğu kadar duygu yüklü sololarıyla da hatırlayacağız.

şunun ıslığı hep dilimdedir mesela: buradan
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"jason newsted" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim