izmir'in konak ilçesi, alsancak mahallesine bağlı, en ünlü, en çok ziyaret edilen caddesidir. izmir'in kalbi burasıdır.

istanbulluların "küçük istiklal caddesi", ankaralıların ise "küçük tunalı hilmi" diye bahsettiği, gerçekten küçük olduğu konusunda hemfikir olduğumuz caddedir.
devamını gör...
eski adı punta olan alsancak'ın gözde mekanıdır. gece hayatı meşhurdur. yalnız gece buradan bornova caddesine bağlanmak biraz sakıncalıdır. zira kadından daha kadınsı travestileri ayırt etmek oldukça zordur o caddede. yanlışlıkla faka basabilirsiniz. ahhah.
devamını gör...
denizli de bir cadde.
devamını gör...
hâlâ duruyor mu bilmem ama uğrak adında salaş bir rock bar vardı. izmir'e her geldiğimde mutlaka uğrar 2-3 birasını içerdim.
devamını gör...
kışın grimsi, kapkaranlık ve çirkinken yaz aylarında gelincik tarlası gibi rengarenk olan cadde. istanbul için istiklal neyse izmir için de kıbrıs şehitleri odur.

devamını gör...
karabük'te ptt ve kares avm'nin önünden onel avm'ye doğru inen caddenin ismi. karabük merkez ilçenin merkezi.
devamını gör...
izmir'in en gelişmis caddesidir.
devamını gör...
ülke normale döner dönmez gitmek istediğim yerlerden sadece bir tanesi
devamını gör...
küçük müçük etkisi oldukça büyük caddedir. gecesi ayrı gündüzü daha apayrıdır.
devamını gör...
10.
izmirimin en güzel caddelerinden biridir.
devamını gör...
ergenlik mekani. herkes oraya ergenken gitmeli. 30 yasindan sonra cehenneme benziyor. bostanli varken hele.
devamını gör...
istanbul'dan gelen biri için skmsonik caddedir. ama gel gör ki izmir rehaveti bir süre sonra teslim alır sizi ve artık görmez olursunuz caddenin çirkinliğini. arkadaş hiç mi mimari karakteri olmaz bir yerin.
devamını gör...
buranın cazip olduğu zaman barlar sokağının barlar sokağı olduğu zamandı benim için. hani o bir baştan girip diğer baştan çıkana kadar 10-15 dakika geçtiği zamanlar. şimdi insanları cezbeden kordon' a yakın olması sanırım. umarım öyledir yani.
devamını gör...
eski cazibesi kalmadı benim için. izmir'e istanbul'dan ilk geldiğimde favori caddem olmuştu. gençlerin çoğunluk olduğu, deniz kenarında ve aradığınız her mağazayı, mekanı bulabileceğiniz bir yerdi. şimdi gittiğimde ise grupça gezen keko sürülerine rastlıyorum. demografik yapısı bozuldu, eski eğlenceli halinden eser kalmadı. aslında bunu tüm alsancağa uyarlamak da mümkün
devamını gör...
artık keko , barzo ve seks işçilerine kalmış durumda. gitmeyin yani, bir şey kaybetmezsiniz.
devamını gör...
denizli'de çamlık tarafında bulunan bir cadde.
devamını gör...
cuma ve cumartesi geceleri bambaşka bir dünya, eğlencenin hat safhada olduğu ve bir gece de bir çok mekanda gezip eglenebileceginiz bir cadde. istanbul istiklal caddesi, izmir kıbrıs şehitler caddesi
devamını gör...
pubların olduğu cadde idi sanırım
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"kıbrıs şehitleri caddesi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim