günümüzde kitap almayı oldukça kolaylaştırmış olan işkevsel sitelerdir. aldığınız kitap hem daha ucuza veliyor hem de ülkenin her yerinden her kitaba ulaşabiliyorsunuz. böylece okurlar öğrenciler ve araştırmacılar arasında fırsat eşitliği de yaratıyorlar. kendilerini de oldukça geliştirdiler. sundukları hizmetler genellikle iyi durumda. bu sitelerden kitap almanın tek bir dezavantajı var o da içeriği görmeden başlığa göre kitap almak. bazen başlık insanı yanıltabiliyor. bazen de yırtık hasarlı kitap gelebiliyor ama çok düşük bir ihtimal. site sayısı arttıkça aralarındaki rekabet artıyor bu da kitap severler için iyi bir durum.
devamını gör...
(bkz: kitapyurdu) (bkz: kidega)
devamını gör...
amazon ve kitapyurdu en sık kullandığım sitelerdir. bazen aradigin kitabı ikisinde bulamadığım zaman başka sitelere baktığım da oluyor.
devamını gör...
romanlar için ; bkm,kitap yurdu,kitapseç.manga ve çizgi roman için; edessa,gerekli şeyler,bkm,marmara çizgi,bang çizgi,arka bahçe.
devamını gör...
bkm ve idefix ağırlıklı olmak üzere, kitapyurdu, ilknokta, kitapsepeti.
devamını gör...
uzun zamanlar, kitap yurdu daha öncesinde idefix (satılmadan önce), pandora gibi yerlerden alırdım. sonra babil.com dan almaya başladım gayet memnunum kendilerinden.
son zamanlar da amazon dan alıyorum, kargolama işini gayet başarılı yürütüyorlar, lakin fiyatlara bakarak almak gerekiyor, zaten bakıyorsundur da bazen insan tufaya düşüyor. geçen gece bir süredir bakıp bulamadığım baskısı yapılmayan bir kitabı amazon da görünce sepete attım ve aldım. kitabın elime ulaşma aşamasında beklerken, yukarıda bahsettiğim sitelerde de satışı çıktığı ve benim aldığım fiyattan daha uygun olduğunu gördüm çok bir fark değildi, zaten arıyordun bulmuşken almışsın diye kendimi avuttum.
kitap geldi, satıcı kendi faturasını da koymuş içine internetten de satış yapıyormuş, girip siteden kitabın satış fiyatına baktım indirim yapmışlar 21,90 tl satıyorlar. ben amazon dan aynı firmadan 34,89 tl almış bulundum. 13 tl beni fakir yapmıyor ama keriz yerine koyulmamı düşünmemi de engellemiyor. (serbest fiyat politikası gereği adam istediğine satıyor almak zorunda değilsin)
bugün başıma geldi de, biraz ağırıma gitti, paylaşayım dedim.
devamını gör...
2 yıldan fazla süredir kitaplarimi internetten alıyorum ve en çok kullandığım uygulama kitap sepeti ( eski adıyla okuoku) bugüne kadar bir kitabım ne eksik ne yırtık geldi. ayrıca fiyatları da birçok uygulamadan daha ucuz. zaman zaman kidega ve bkm kitabı da kullansam da en memnun kaldığım uygulama kitap sepetidir. ayrıca fiyat bakımından da diğer sitelere oranla daha uygun olduğu için tercih edebilirsiniz. özellikle şu an bahar indirimleri var ve birçok kitap indirimw girmiş. tavsiye ederim dostlar .
devamını gör...
kitap sepeti. 1 yıldan fazladır kitaplarımı bu siteden alıyorum. kitap fiyatları oldukça uygun. kitaplar kaliteli. kargolama oldukça özenli. şimdiye kadar hiçbir sorun yaşamadım.
devamını gör...
kitapseç, kidega, idefix, bkm, kitapsepeti,kitapyurdu.
devamını gör...
sanırım yazılmamış. nadir kitap.
devamını gör...
kitaplar ateş pahası o nedenle ikinci el alıyorum çoğunlukla. zebramo, dolap, alsatkitap bu site de kitap değiş tokuşu yapabiliyorsunuz hatırladığım kadarıyla, nadir kitap.
devamını gör...
kitapyurdu, babil, d&r, idefix, nadir kitap gibi siteler.

genelde kitapyurdu en ucuzu oluyor *
babil en temiz, en düzgün kitapları getireni.*
d&r en pahalı olanlardan biri sanırım ancak kitap çok çabuk elinize geçiyor.*
nadir kitap da ikinci el kitaplar için birebir.
devamını gör...
piyasadan 3-4₺ pahalı olmasına karşılık prime varsa tercih edilecek tek yer amazon.com.tr.

bir tek kitabı bile karton kutuyla ertesi gün teslim ediyorlar.
devamını gör...
kidega'yı ve kitapyurdu 'nu öneririm.
devamını gör...
bol promosyonlu hızlı ve ucuz olan tek adres. bkmkitap
devamını gör...
birde kitap bul diye bir uygulama var siteleri karşılaştırıyor gayet faydalı.
devamını gör...
bookmate adlı uygulama var telefondan kitap okuma bir nevi aylık ücretli kitap satıyor
devamını gör...
kitap koala ayrıca askıya kitap ya da mama bırakırsanız kargo ücreti ödemiyorsunuz. bir de gelirlerini sokak hayvanlarının tedavisi için kullanıyormuş arkadaşlarımız. buradan
devamını gör...
hiz ve kalite bakimindan amazon uce bese bakmayip burdan siparis vermek gerekiyor benim dusuncem bkmkitaptan siparis verdim 4 gun hazirlaniyorda bekledi daha yeni onaylandi istanbulkitapcisi siparisi aldo hata oldu diyerek odeme iadesi yapacagini soyledi 5 gundur bekliyorum ama amazon 17 saat sonra siparisimi getirdi bir gun bile degil
devamını gör...
kitapyurdu, nadir kitap, d&r...
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"kitap alma siteleri" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim