141.
oldum ve aşırı pişmanım.
kısırlığa sebep oluyor diye ümit verdiler. güvenip aşıyı yaptırdık sevgilim hamile kaldı hem de dördüz bebeklere.
bluetooth çip yerleştiriyorlar diye ümit verdiler o da fıs çıktı. telefonla tarıyorum çıkmıyor bile.
kalp kası bilmem nesi yapıyor diye ümit verdiler. belki dedim malulen emekli falan oluruz. o da fıs çıktı halı sahada it gibi koşuyorum hala.

ürüne puanım 1/10.
devamını gör...
142.
genel olarak iyiyim ama kuyruğum oraya buraya çarpıyor sürekli.
devamını gör...
143.
bir bacağım kısa kalmıştı, ikinci dozda öbürü de kısaldı eşitlendiler.

boydan gitti.
devamını gör...
144.
dört doz oldum.

şu anda sağım. ölmedim yani.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
145.
bu bilgi ne işinize yarayacak bilmiyorum ama yazayım dedim. aşı olmadım, analog kalmayı sectim… bu durumun yan etkilerini mitokondrilerime kadar hissediyorum.
devamını gör...
146.
galiba 1 sinovac ve 2 biontech aşısı olmuştum. yani ilki sinovac idi, sonraki 2 veya 3 tanesi biontech idi.

uzaylıya dönüşmem dışında bir yan etkisi olmadı. uf olmadı yani bir yerim ama ufo'm oldu bu sayede. *
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"pfizer biontech aşısı olan yazarlar veri tabanı" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim