bi öğrenci klasiğidir.
profesyonel bir öğrenci, salçalı makarnayı kyk dan tutunda sahile kadar her yerde yapabilir böyle bir skill üniversite kazandığında otomatik olarak açılıyor.
devamını gör...
simdi "aaa varoş" damgasi yemeyeceksem eger, en sevdigim makarna turu oldugunu itiraf edebilirim. makarnanin her turlu soslusunu yaparim alfredo, pesto,mac and cheese ve dahasi. ama salcali ve bol tereyagli olan makarna baska...tadindan cok belki cocuklugumu animsatmasindan seviyorum sanki.
devamını gör...
öğrenci evi ya da bekar erkek yemeği. bu da yemek yapma maharetinin makarnayla sınırlı olmasından kaynaklı bir durum. bütün iş hazırlanan sos veya salçada bitiyor.
devamını gör...
haşlanan makarnanın salça sosla harmanlanması. her hali ile güzeller güzeli olan makarna salça ile efsane olur. biraz da üzerine beyaz peynir koydun mu offff.
devamını gör...
can kurtarıcıdır. kolay, çabuk ve zor zamanlar için ekonomiktir.
devamını gör...
ev yapımı salçayla yapılırsa tadı şaha kalkmış olur
devamını gör...
öğrencilik yaşayanlar çok iyi bilir..
devamını gör...
üniversiteye hazırlanırken en çok tükettiğim gıdadır.
devamını gör...
öğrencinin dostudur, ne dostu ya kankası equrisidir. düz makarnayı başka bir boyuta taşıyıp ana öğün yapar, annenin yanına zorla koyduğu bedava ekstra salçaya şükrettirir.
devamını gör...
üstüne bir de koyun yoğurdu öfff. bugün öğrenci evimizde yaptığım yemektir. nimettir.
devamını gör...
özellikle spagetti türünde tercih ettiğim seçimdir. haricinde ketçap kullanmayı tercih ediyorum.
devamını gör...
tam da şuan yediğim şey vazgeçemiyorum çok seviyorum.
devamını gör...
fakir yemeği.
devamını gör...
yurtta beni mutlu eden tek yemek.
devamını gör...
yoğurtlu soslu makarna daha iyidir.
devamını gör...
salçalı makarna, makarna değildir makarna dediğin domates sosu ile yapılır.
devamını gör...
öğrenci dostu yemek. gidip yapayım bari. zıkkımlanırken ölmek istiyorum.
devamını gör...
kadınların uzmanlık alanı bu galiba.

öyle yada böyle salçalı makarnayı ağzınıza tıkıyorlar bi raddeden sonra.

yahut çok seviyorlar bunu, çözemedim.

noodle bir bu iki. bıktık.
devamını gör...
filmdeki baş kahraman kovboyun elindeki 2 altı patlar ile 40-50 çapulcuyu öldürdüğü italyan (bkz: cine citta) yapımı kovboy filmlerine verilen ad
devamını gör...
sürekli dinlediğin için mideni bulandırmaya başlayan o harika şarkının yemek versiyonudur. ne kadar kötü olursa olsun fazla yemen kuzum kabız yapar :)
bir küçük tarif :
tavamıza göz kararı yağımızı ekliyoruz yağ birazcık ısınınca içine ister ince ince dilimlediğiniz ister rendelediğiniz 2-3 diş sarımsağı atıp kavuruyoruz( sarımsağın boyutuna göre daha az ya da çok koyabilirsiniz. ) kavrulmuş sarımsağa 2 yemek kaşığı salçayı fiççuv diye ekleyip bir güzel onu da kavuruyoruz. bu aşamada salçanın içine yarım çay bardağı kadar haşladığımız makarnanın suyundan koyalım suyu çoktan süzdüyseniz normal sıcak su da olur. salça ve su iyice sos gibi olunca at içine tuz karabiber naneyi. ( nane çok yakışıyor 2 tatlı kaşığına yakın koyabilirsin diğerlerini paşa gönlün bilir.) sonra cumburlop haşlanmış makarnayı da at içine miss.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"salçalı makarna" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim