sedat peker bir (bkz: mafya babası) iken süleyman soylu hakkında birçok kirli bahislerle anılan bir (bkz: içişleri bakanı) 'dır.

sedat peker yedi sekiz video ile 40 milyondan fazla izleyiciyi ikna ederken süleyman soylu trt ve habertürk yayınları ile izleyicileri ikna etmekte biraz zorlanmışlardır...

sedat peker bir içişleri bakanının yayını sırasında kendisini çiğ çiğ yiyeceğini iddia edecek kadar rahat davranırken sayın bakan süleyman soylu yayında kendisine on bin dolar maaşın hangi siyasetçiye bağlandığını defalarca sorulmasına rağmen "siyasetçi" diyerek geçiştirecek kadar tedirgindir.

sedat peker bir kamera bir tripod ile video çektiğini iddia ederken süleyman soylu muhalif gazetecilerin karşısında açık yüreklilikle soruları cevaplandırdığını iddia etmektedir.

ne yazıktır ki halk bir kamera bir tripoda hatta bir mafya babasına inanırken
basın özgürlüğünün ve hukukun varlığına hatta bir içişleri bakanına inanamıyor...



güzel bir video
devamını gör...
içişleri bakanı ve mafya kapışmasıdır. gündemdir.

evet burası türkiye.
devamını gör...
pandemiyi bile neredeyse unutturan gündemdir.
devamını gör...
sedat peker epic win almıştır bu günkü yayından sonra soylu siyasi mevtadır.
devamını gör...
olaya bak.
bir mafya ve içişleri bakanı sidik yarıştıyor,
komik olan ise yarışı mafya kazanıyor.
şaka gibi ülke.
devamını gör...
belki bir başlık olmalı fakat şimdilik süleyman soylu psikolojik üstünlüğü ele geçirmiştir. kötüler arasında tercih yapmak zorunda bırakan canım ülkem.
devamını gör...
reis sedat peker kazanır.
devamını gör...
karikatürde konuşan adam soyluya benziyor sanki.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
süleyman soylu'nun çok önemli işleri varmış, böyle inanılmaz önemli devlet adamı falan, uçuyor kaçıyor, bu işlere ayıracak vakti yokmuş.
bu adam birkaç ay önce ulusal kanallarda bir mafya babasıyla "köfteci yusuf" tartışması yapıyordu. kim kaç köfte yemiş diye.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"sedat peker vs süleyman soylu" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim