dünyanın en sinir bozucu şeylerinden biridir, dayanılmazdır. o orda kıçında pireler horlaya horlaya uyurken hayat senin gözünde gittikçe anlamsızlaşır, manasını kaybeder, odaklanamazsın, sabah olmuştur uyuyamışsındır hala.
yastıklara gömersin kafanı ama o da kurtarmaz. en sonunda beyninin horlamayı algılayan bölümü uyuşup hissizleşir ve uykuya anca böyle dalabilirsin. tabi tekrar uyanman işten bile değildir.
devamını gör...
oda arkadaşımda uyku apnesi var, 2 gecedir öyle horluyor ki boğularak ölüyor sanarak uyanıyorum. çko zor bir şey.
devamını gör...
yatak ayırmak neden bu kadar korkunç bir seçenek gibiymiş gibi davranılıyor anlamadığım durumdur.

insanlar sadece uyku öncesi sevişmezler, sadece gece de sevişmezler. farklı odalarda uykuya dalmak sevgililiği bitirmese gerek. çözüm basittir, oda ayırmak gerekir. tabi birey mazoşist değilse.
devamını gör...
osurmasından iyi olan durumdur. osurunca sıçmasa bari diye içinizden geçirebilirsiniz.
devamını gör...
ay tahammülüm yok.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
en başta sorduğum mevzu ve sevgili olamam
devamını gör...
çekilmez valla.
devamını gör...
kükremediği sürece sorun olmayacak sonradan alışılacak durumdur.
uyurken tekme atmadığı sürece göz ardı edilebilir.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"sevgilinin horlaması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim