değerli insan.

devamını gör...
fahrettin topak’la yapmış olduğu tartışmalar izlenmeye değerdir. 10 dakika boyunda süren tartışmalarda tartışmayı bir o tarafa bir bu tarafa saçma argümanlarla çeken sağıroğlu, en sonunda topak’a hak vererek güyâ tartışmayı sonlandırmaktadır. bir de tartışmaya girerken tartışmanın esas sorusundaki kelimeleri hiddetlenerek sırasıyla ya da karışık bir şekilde söyler. bu söylemlerden önce bir de yediği abur cuburları ve ev yemeklerini zorla topak’a yedirmeye çalışmışlığı vardır.

günümüzde belli başlı tartışma programlarındaki tipik ve normal hâle getirdiğimiz konuklardan bazılarıyla benzerlik göstermesi de yayınlandığı süre göz önünde bulununca ne denli geriye gittiğimizi gözler önüne sermektedir.
devamını gör...
sadece gülüyorduk. nereden bilebilirdik birgün gerçek olacağını ve tüm kanallarda sinanların olacağını.
devamını gör...
çok gizli kaynaklardan öğrendiğime göre kendisi oktay sinanoğlu ile dalga geçmek için yaratılmış bir tiplemedir.
devamını gör...
şahan gökbahar'ın cevizkıran skecinde canlandırdığı karakterdir.





bu iki bölümü benim favorimdir.özellikle arkada çalan sadeness detayına hep gülmüşümdür.







*ayrıca bu bölümleri de baya komiktir. :)
devamını gör...
az once oytun erbas yeni katildigi eys programinda bahsetti bu tiplemeden.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"sinan sağıroğlu" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim