bir nureddin nebati beyanı. buradan
devamını gör...
siz ekonomiyi düzeltmek için çalışın, biz dua ederiz. önce fiili dua, sonra kavli dua.
devamını gör...
keşke dua ile olsa bu işler keşke.
devamını gör...
her biriniz, nefessiz ölesiniz!

al sana dua n.n
devamını gör...
bakan bey, benim dualarıma kaldıysak o enflasyonun altında kalırız. inş tutar dediğim hiç bir kuponum tutmadı.
devamını gör...
"yine mi?" denesi beyan.

bir defasında anneme çok istediği bir giysi için dua etmiştim "inşallah satılmamıştır" diye. sonra anneme "o kadar dua ettim. satılmış mı?" diye sorduğumda annem cevaben "keşke karışmasaydın" demişti. işte ben dua edince öyle oluyor. o yüzden kendi başınıza halletmeniz gerekecek sayın bakan.

hem sonra ihale neden bize kaldı ki yine? bildiğim kadarıyla bir bakanlığım yok benim. niye ben çalışıyorum ki her şeyi düzeltmek için?
devamını gör...
duayla himmetle yol aldığınız iş bilmediğiniz için bu haldeyiz. laf değil icraatla başarılı olunur nebati efendi. çalışan bir çift el dua eden binlercesinden üstündür nebati efendi. dünyanın en iyi ekonomisine sahip ülkeler oturup dua ettiği için değil; ürettiği, planlı programlı iş yaptığı için bu konumdalar nebati efendi. ah ışıltılı göz ah. bir kulağımızın arkası kaldı diyorduk gözümüzün ferine kadar silktin.
devamını gör...
bizlerin duasıyla değil. her biriniz elinizi deniz aşırı banka hesaplarınıza atıp çaldıklarınızı kuruşu kuruşuna geri verin belki o zaman dualarımızla cehennemden yırtabilirsiniz. yoksa hırsızlık yapan her biriniz ağır ateşte döne döne yüzyıllarca yanacaksınız girdiğiniz kul haklarından . ha çaldığınızı yerine koyacak yüreğiniz olmadığından hesap öteki tarafa kalacak orası belli. size bedduadan başkasını etmem.
devamını gör...
dua ile değil bilim ile çözülecek bir meseledir.
devamını gör...
nebati margarin beyciğim, ışıltılı gözlü abim. jule verne'in "altın göktaşının peşinde" romanındaki altın göktaşı gerçekmiş. göktaşının arka yüzü de komple platinmiş. yaptığım araştırma ve hesaplara göre 2023'te lozan sona erince yapacağımız yerli ve milli uçaklar vasıtası ve türk milleti olarak cemi cümlemizin duasının gücüynen göktaşını angara temelli organize sanayi bölgesinin yan cenahına yumuşak inişle indirmek mümkün görünüyor. hadi ışıldak abim sen öne çık, duaya çıkalım. o ışıldaklı gözlerinle yol göster. altı aya kalmadan enfalasyon canavarının anasını silkelim. hadi abime benim.
devamını gör...
evet ekonomi fikri dua ederek oluştuğu için dua ile üstesinden geliriz. takmayın. dua ettikten sonra şeytan içine faiz gibi bir kavram soktu. ekonomi de bizi enflasyon ile cezalandırıyor. çünkü ekonomi aslında ulvi bir şeydir. insanlar oluşturmamıştır. bu dünyadaki her şey dinle alakalıdır. aslında sadece islamla alakalıdır binlerce din arasında. hiç bir sorumluluk insana ait değildir. inşaat sektörü de dinle alakalıdır.
devamını gör...
hayat pahalılığı, enflasyon, ödemeler dengesi, dış ve iç borçlar öyle bir hale geldi ki, bırakın duayı filan, türkiye'ye direkt yeni din indirilse faydası yok.
devamını gör...
niye üstesinden gelmeye çalışıyorsunuz? mehmet özhaseki'nin akıllara zarar ekonomi yorumunda "ekmek 1 lira iken alınamıyordu, 5 oldu herkes rahatça alıyor" deniyordu. enflasyonu rahat bırakın da ekmek 100 tl olsun daha rahat alalım. mübarek cumartesi günü dua niyetine...
devamını gör...
elin gâvuru da ekonomiyi bilimsel kurallara göre değil de dua ile yönetiyor. ekonomi dua ile düzelmez sayın bakan.
türkiye tarihinin en kötü bakanına denk geldik.
devamını gör...
her evde karınca duası vardı eskiden ona güncelleme geldi herhalde enflasyon duası olarak. kırtasiyelere ne zaman gelir kapı üstüne asmalık?
devamını gör...
onların dolarları varsa bizim de allah'ımız var gibi akıllara zarar bir repliği, ilk akla getirten başlıktır
devamını gör...
siz ordan inin zaten ancak dua ile olur yoksa mümkün değil.
devamını gör...
korona'yı nasıl dua ile başımızdan defettiysek allah'ın izniyle ekonomiyi de öyle düzelteceğiz.

dualarınızı eksik etmeyin.
devamını gör...
kimlerin? fakir, fukara dediğiniz işçi ve memurun mu? dua en son iş.

siz önce almanız gereken önlemleri alın, israf ve yolsuzluklardan memleketi kurtarın * sonra dua kısmına bakarız.

(bkz: tevekkül)

not: benim duayı da saymayın.
devamını gör...
duayı sadece el açmak zannediyoruz. oysa el açıp yalvarmak sözlü dua, gereğini yapmak fiili duadır. ikisi birlikte olursa o dua çok daha hızlı kabul olur. sadece el açılarak yapılan dua ise çok daha yavaş kabul olur.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"sizlerin duasıyla enflasyonun üstesinden geleceğiz" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim