bazen duyulan bir şarkı, bazen bir yazar, bazen bir mekan anımsatır o insanları. olduğun ortamda ilk önce sessizleşirsin, genelde benim aklıma komik anılar geliyor. şarkı hakkında yaptığımız garip muhabbetler veya mekanda muhtemelen başımıza gelmiş garip, komik bir olay. o sessizlik sırasında bunları anımsar, kendi kendime sesli gülerek son veririm. silinmez hayatınızdan o anılar, sadece çok uzak bir ülkeye göç etmişler gibi düşünürseniz daha mutlu olabilirsiniz.
devamını gör...
ne anısı yahu hatırlamıyorum bile. unutkan bir insanım ben, sohbetinden keyif aldığım biriyle konuşmuyorsam hayatımdan kendini çıkartacak bir şey yapmıştır ki konuşmuyorumdur. e ne o kişiyi hatırlarım ne de anısını yad ederim.
devamını gör...
insanın içine bir kilo portakal koyulan anlardır. onunla ilgili anılar aklınıza gelir tebessüm edersiniz ama canınız yok yanar. üzücü bir durumdur.
devamını gör...
anılarıyla birlikte yerin dibine batsınlar.
devamını gör...
of deniz, şişmanfobik çıktı karı iyi mi?
devamını gör...
nedense insanların en sevdikleri gider. bir gün bakarsın yuvadan bir kuş eksilmiştir. annenin elleri yoktur artık saçlarında ve hep o hiç unutamayacağınız sözler bırakmıştır anısına. bir şiirde, bir şarkıda, evin en üst duvarında bulunan o şefkat dolu bakışlarında ve başka bir çocuğun anne değişinde canlandırdı hep yüreğinde. ve size sadece anı değil yaşam tecrübesi bırakmıştır. ve bunun için dahada güçlenir insan.
devamını gör...
geçmişe baktığımda ufak bir tebessüm ederken olduğum ana döndüğümde büyük bir hüzün kaplar insanın içini
devamını gör...
eş ruhlara sahip olmanın verdiği o güzel hissi tatmıştım eski bir dostum sayesinde. bambaşka koşullarda hayatımızı sürdürüp aynı ideallere sahiptik. onunla konuşurken hiçbir şeyi haddinden fazla açıklamama gerek kalmazdı. şimdi yüklemlere gelen bu geçmiş zaman eki içimi sızlatıyor.
devamını gör...
bırakın sohbeti sadece yanınızda duruyor diye iyi hissettiren insanlar vardı. anlatmadan da anlayan. sonra evlendi o insanlar ve biz büyüdük kirlendi dünya
devamını gör...
anılarıyla birlikte gittiler ve iyi ki de gittiler.
devamını gör...
hatırlandığında gözyaşlarımın gözlerimden yanaklarıma hücum etmesine neden olan şey.
devamını gör...
zaman yoruyor ama bir şekilde geçiyor...
devamını gör...
anılara bağlanıp yaşamayı, onlarla ilişkimi sürdürmeyi kendime haksızlık olarak görürüm hep.

can acıtır, canım acısın istemem. içimdeki çocuğu saklar, onu şımartır ; kimselerin üzmesine, pişmanlık yaşatmasına izin vermem.

karakterime kattıkları yanıma kar kaldı diye bakarım.

şu andaki güçlü karakterime katkı sağladıkları için minnet savururum anılara. o kadar.
devamını gör...
ne zaman öğrenicem dedim..
her şey zamanını bekler dedi..
devamını gör...
o günlere dönüp kendimi üzemem. yaşandı ve bitti. her zaman yeni insanlar hayatıma girecek ve farklı anlar yaşayacağım. şu geçmişin yükünü taşımayı bırakın artık.
devamını gör...
bir kare fotoğraf birde bir kaç saçma cümle söz eskiye dair .yada sakladiniz kitap arası küçük notlar yada eski bir eşya
insan eskiyse geri dönüşmeyedd başlamıştır yada sözde anıda artik çöptür hayatınızda atın kurtulun gitsin.
devamını gör...
onulmaz bir yara açacağı kesindir.
devamını gör...
lisedeki felsefe hocam..
bana at gözlüklerimi attırıp dünyaya daha geniş bakmamı sağlayan, kafatasımın içinde bi beyin olduğunu ve düşünebileceğimi kanıtlayan biriydi. işte bana bıraktığı bunlar daha nolsun.*
devamını gör...
valla besim tibuk'tur. adamın aktif siyaset hayatı bitti anca youtube kanallarında görüyoruz. şu adamı iktidarda görememiş olmak üzücü gerçekten..
devamını gör...
yazdığı şiirler.
sonra kırmızı renkli atkısı ve her şeker yediğimde aklıma gelir çöplerini yüzüne atmak beni çok eğlendiridi.
bi de onunla olan arkadaşlığımızın sokakta kalsak ve yiyecek yemek bulamasak bile bana verdiği o sıcaklığı sadece bir anı ve özlem olarak kaldı.
iyi ki vardı o, umarım ruhun ve sen hâlâ iyisinizdir.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"sohbetinden keyif aldığınız ama artık hayatınızda olmayan insanların bıraktığı anılar" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim