dünyanın en büyük tüketici elektroniği ve profesyonel elektronik üreticilerinden biri.
devamını gör...
müzik film oyun ses gibi eğlence sektöründe olan entertainment firmasıdır.
devamını gör...
bir zamanların herşey üretmeye çalışan en büyük elektronik markası.
devamını gör...
(bkz: playstation)
(bkz: walkman)
(bkz: sony ericsson)

gibi geçmişe ve bugüne yön veren markaları vardır.
devamını gör...
eski çalıştığım şirketim.

kulakların çınlasın akira ..
devamını gör...
türkiye cep telefonu piyasasından çıkan bir diğer elektronik devi.
devamını gör...
türkiye'den çekilmesine en çok üzüldüğüm telefon ve teknolojik alet üreten japon devi. sony bile çinlilerle rekabet edemiyor.
devamını gör...
her şeyin en sağlamlarından yapan, japonlara güvenmemi sağlayan firma. gözüm kapalı güvenirim, mükemmel olmasa da ne diyorsa biraz daha iyisini veriyor.
devamını gör...
sony crunchyroll’u satın alma sürecini tamamladı.buradan
devamını gör...
bir ara cd çalar walkman'leri çıktığında gençler tarafından tanrı ilân edilmişti. zaten onu kimse alamazdı da, biz de peygamber olan kasetçalar walkman'in hayalini kurardık. fakat ne yazıktır ki bizim gariban babamızın paraları bir çizik atılmış sahte sony, yani sqny'e yeterdi. pili de boktan olurdu, çok unutulursa akardı fakat her gece kulaklıkları takıp güzel şarkıları dinleyip sevgilimizi düşündüğümüz için piller de akmadan çabucak biterdi. eh, bir kaç kişiyi ağlattıysam kusura bakmayın.
devamını gör...
her şey gibi onun da sony geldi.
devamını gör...
rusyada online offline bütün faaliyetlerini durduran firma.
devamını gör...
türkiye'den çekiliyorlar.
devamını gör...
türkiye pazarında galiba onlar için yolun sony..
devamını gör...
keşke ben de çekilsem .
devamını gör...
ülkemiz pazarından kısmen hatta büyük oranda çekildiğini açıklayan, büyük sempatim olan firma/marka. sadece kamera grubu ürünlerini kendi pazarlayacakmış, geriye kalanlar distribütörlere kalmış. sony alpha a5000 aynasız fotoğraf makinemi sony mağazasından almıştım. kamera grubu dedikleri bunu da kapsar herhalde. playstation neyim artık sadece distribütörleri vasıtasıyla edinilebilecek ülkede, anlaşıldığı kadarıyla.
devamını gör...
teknoloji dünyasında önemli yer edinmiş olan japon markası. ikinci dünya savaşı sonrası 1946 yılında tokyo'da kurulmuştur. ilk dönemler gramofon ile ilgili çalışmalara girişiyor, çünkü o dönem ses kayıt için bu cihazlar var. 1950 yılında da ikinci büyük atılımını gerçekleştiriyor. çıkarmış olduğu ses kayıt cihazları ve transistörlü cep radyosu ile isminden söz ettiriyor. daha sonra amerikan pazarına giren firma, 1960'lı yıllarda ilk renkli televizyonu, trinitron serisi adı altında üretiyor. 1970'li yıllarda da betamax video üretimini gerçekleştiriyor. firma, 1979 yılında yine bir ilki başararak portatif kasetçalar sony walkman'ı çıkartıyor. 80'li yıllarda da walkman sayesinde başarısını ve ününü pekiştiriyor. 1982 yılında philips firması ile işbirliğine giderek bu sefer de portatif cd çalar olan discman 'ı piyasaya sürüyor. 80'li yıllarda sony markası, bir teknoloji devi olarak hakimiyet sağlıyor. her yerde sony' ye ait walkman, discman, müzik seti, renkli televizyon, kamera, yani sony markasına ait her şey. tabi, 90'lara gelindiğinde bu krallık sallanmaya başlıyor. zira, o dönem panasonic, samsung, lg gibi uzakdoğulu başka rakipler ve çin'den çıkan yeni teknoloji markaları çıkmaya başlıyor ve sony markasının pazar payı daralıyor. 90'lı yıllarda yine bir sükse yaparak efsane olmuş playstation oyun konsolunu piyasaya sürüyor. bugün firma, cep telefonu, bilgisayar, televizyon üretimine sınırlama getirse de akıllı telefon ve mobil cihazlar kamera sensörü üretiminde önemli bir paya sahip.
devamını gör...
mevcut gelirlerinin önemli bir kısmını sinema'dan (bkz: sony pictures) kazanan japon teknoloji devi.
son dönem izlediğimiz çoğu popüler film sony tarafından dağıtılıyor.
devamını gör...
teknoloji markası.

eskiden çok iyiydi.
xperia z serisi telefonları harika kameraya sahipti. hatta çıktığı dönemler avril lavigne'ın bir klibinde sudan çıkarıp konuştuğu bir bölüm vardı.
sudan ve tozdan etkilenmeyen 20 mp lik kameraya sahipti.

ne yalan söyleyeyim özledim, tekrar kullanabilmek isterdim.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"sony" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim