chp lideri kemal kılıçdaroğlu, "en geç 2 yıl içinde suriyeli kardeşlerimizi davulla zurnayla kendi ülkelerine yolcu edeceğiz" dedi.

buradan
devamını gör...
suriyeli kardeşlerimiz çantaları hazırlamaya başlasa iyi olur. ümmetçilik seçimden 2 yıl sonra bitecek gibi duruyor. tabii kılıçdaroğlu bu dediğini uluslararası hukukta ne derece gerçekleştirebilir tartışılır. çok gerçekçi bir vaat olmasa da keşke keşke inşallah diyerek destekliyorum.

devamını gör...
umarım seve seve gitmezlerse tsk öpe öpe gönderir demek istiyordur.
devamını gör...
halkın itirazsız destek vereceği tek konu olabilir.

"yağ onlar savaştan kaçtı" falan mızmızlanan, dünyadan habersiz sjw tayfa ve o tayfayı güden fonlu işbirlikçiler %5 bile etmez.

sağladıkları işgücü vs. hallolur. meraklısı geçici çalışma vizesiyle gelir, çalışır, gider. iki ay sonra tekrar girebilir. öyle çöküp senelerce kalmaz. suça bulaşmaya, sokaklarda efeliğe cesaret edemez. işsiz güçsüz tayfa da giremez.
devamını gör...
valla her seçim olduğu gibi önümüzdeki seçimlerde de oyum chp’nin fakat verdiği vaatleri yerine getirmezse başkanım desteğimizi çekeriz. kendisine sağlam oy topluyorum, chp gençlik kollarıyla iletişim halindeyim, milleti uyandırıyoruz falan ama seçimi kazanıp suriyelileri, afganları yollamazsa desteğimizi geri çekeriz sonra başka seçimlerde parti arayışına gireriz…

şimdilik başkanıma hep destek tam destek!
devamını gör...
suriyeli kardeşlerimizin vatanlarına kavuşmasını ben de gönülden isterim fakat ucuz iş gücü oldukları için şehirde sanayide, dağda çoban olarak her yerde rastlıyoruz. bizi bir anda boynu bükük bırakırlarsa sonumuz ne olur, bilemiyorum altan.
devamını gör...
konuya en makul yaklaşım budur. hem mülteci karşıtları itiraz edemez, hem de göçmen ve mültecilere zarar vermeden ve rencide etmeden konu çözülür. dile getiriliş yöntemi olarak güzel de plan ne? nasıl milyonlarca insan dönecek ülkelerine? onların yaratacağı ekonomik sıkıntıya hazır mı türkiye? bir anda 10 milyon düşecek nüfus, ekonomiye bir etkisi olacaktır elbet.
devamını gör...
ülkesine dönen her bir suriyeli vatandaşın türk vatandaşlığı ve kimliği iptal edilmeli. başka ülkelere bizim ülkenin kimlik kartı ile gidip bir suç işlediklerinde bu suç türk vatandaşı yaptı diye haber olur... bu ve benzeri sorunlar olmaması için türk vatandaşlığı verilen suriyeli kardeşlerimizin türk kimliği iptal edilmeli. gidenlerin yerine açılacak iş imkanları da çok büyük bir sorun değil çünkü nüfusunun çoğu genç olan bir ülkeyiz o iş istihdamları illa ki doldurulur. illa kalıp çalışmak istiyorum diyen suriyeli kardeşlerimiz olursa çalışma izni 6 aylık çıkarılabiliyor (1 yıllık olan sektörler de var) çalışma izni çıkarır suriye vatandaşlık kimliği ile çalışır... sorun değil. çalışmadan, bize yarardan çok zarar vererek bizden iyi imkanlara sahip olmaları da kabul edilebilir değil zaten!..
devamını gör...
suriyeli kardeşlerimiz taksim'in anahtarını afgan kardeşlerimize teslim ederek ülkelerine dönmesi durumu.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"suriyeli kardeşlerimizi iki yıl içinde yollayacağız" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim