nedense sözlükte açık olmayan özellik. sözlüklerin belki de en hoş yeridir ukde notu. ukde bırakacağınız başlık hakkında iki kelam edip açacak kişiye kokulu öpücükler yollayabilirdiniz. ben mesela zamanında günlük gibi bile kullanırdım. hatta bambaşka bir sözlükte biri benim ukde notu olarak yaklaşık 20 sayfa hakkında hem biyografik hem bilimsel yazdığım notu üç kelime ile başlığı açarak heder etmişti de ibret vesikası olmuştu benim için. ukde notu istediğime göre o kadar da ibret vesikası olmamış. neyse buradan yetkililere sesleniyorum ukde notu açılabilen birşeyse açın olur mu? aslında bunu da ukde olarak bırakıp işte öyle birşey diyecektim ama ukde notu olmuyor. yoksa oluyor mu?
devamını gör...
ukde var sözlükte? hatta bir kere yanlışlıkla bir başlığa ukde bıraktım ama hangisi hatırlamıyorum.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"ukde notu" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim