her türk vatandaşının aslında rahatlıkla söyleyebileceği bir fikridir ama maalesef suç olma ihtimalide vardır. kendi fikrim yeter artık ağzına kadar doldu ülke.
devamını gör...
sorumsuzca ülkeye buyur edilen suç makinaları her gün yeni bir olaya imza atıyorlar. maalesef ki vatandaşlarımız hayatını kaybediyor. bu istilacıları ülkemde görmek istemiyorum.
devamını gör...
yarın öbür gün sor bakıyım annene suriyeli ıraklı afgan damat ister mi diye tiktok yahut storyleri ile bolca karşılaşabilirsiniz sosyal medyada
devamını gör...
dün çoluk çocuk demeden insanların mallarına ve canlarına kastedenler utanmadan başkalarına suç makinesi diyor. bir halkın içinde kötü insanların olması o halkı toptan kötü yapmaz. mültecilerin varlığına makul gerekçeler sebebiyle karşıyım. ancak bu bana insanlara hakaret etme ve evlerini yağmalama hakkı vermiyor.
edit: ülkemde yağmacı istemiyorum.
devamını gör...
aslında ülkemde faşist, cahil, ön yargılı, saygısız insan istemiyorum.
devamını gör...
bu günkü beşiktaş rizespor maçında beşiktaş tribünlerinde haykırılmıştır.
devamını gör...
ben de istemiyorum, sadece kadın ve çocuklar minimal düzeyde kabul edilebilir.
devamını gör...
istemiyorum evet, çok normal bir şey.
devamını gör...
evime de gir. eşyalarımı,paramı da al hatta yatagıma gir bir de s@$/* istersen?
tabii ki istemiyorum. canıma susamadım.
devamını gör...
o zaman adamların ülkesini karıştıran adama oy vermeseydin.
devamını gör...
her akşam istisnasız haber izliyorum sürekli mültecilerin karıştığı olaylar var. bıçakla gasp yapmak, taciz, kadınlara sarkıntılık, hırsızlık vs ne ararsan var bunlarda. ayrıca uzun vadede ülkenin demografik yapısı değişecek. bu insanlar bizim kültürümüze ayak uyduramaz. afganistan, suriye, pakistan medeniyetin girmediği topraklardır. buradan gelen insanın istisnalar dışında faydası olmaz zararı olur.
devamını gör...
kesinlikle istemiyorum. güzel başlık, hep destek tam destek…
misal şanlıurfa’da suriyeli sapık 3 çocuğu taciz etmiş, böyle sapıklardan daha çok var ülkede. bunların olduğu ülkede huzur olur mu? olmaz tabi.

ülkede ekonomik krizin üstüne bi de bunlar harbiden çekilmiyor…
devamını gör...
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
demirin tuncuna insanın şeyine kaldik demisti ama inanmamıştık.
80 yıl yasayacagi yerde çıkmış multeci istemiyorum diyor.
saat 00:00'da muzik yasaklanınca ozgurlugumuz elimizden alindi, hükümet bizi eziyor diyen, kafasina kendi devleti tarafından fosfor bombasi atıldığı için icin kacmak zorunda kalana "ulkesine donsun" diyor.
gercekten insanın p....e kalmışız.

surada eskilere gitsem batan bottan cesedi kıyıya vuran ayda bebek için, bombalanan sehirde ambulansta bekleyen kafasi kanayan cocuk icin timsah gozyaslarinizi gorecegim.

ben sizin var oldugunu iddia ettiginiz izzeti serefinizi...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
amcası balkan göçmeri,
devamını gör...
sebebi, iq seviyesi ağır gerilik ve orta düzey gerilik arası olanlara anlatılacak durumdur.
bunun adı ge-çi-ci sığ-ın-ma-cı idi.
neymiş?
geçici sığınmacı
yani bu ne demek?
yapmayın etmeyin dendiği halde derin strateji uyguladığını iddia edenlerce yapılan müdahaleler sonucu ülkemizin yüzleştiği sonuçmuş.
adı üzerinde geçici sığınmacı alınmasın diyen yok.
kontrol altına alınsın kayıtları tutulsun diyen var.
neymiş?
kont-rol
anladın mı atarlı cahil?
yaptıklarını iddia ettikleri her şeyi ama kelimenin tam manasıyla her şeyi eline yüzüne bulaştıranlar ve onların şak şakçılarının manipülasyona uğratmaya çalıştığı gibi insan düşmanlığı, ırk bilmemneyi yapan yok.
bu argümanlarınız 15-17 yaş gurubunda biraz etkili olabilir belki ama mevzuya uyandıklarında hükmünüz 30 saniye sürmez.
biraz mantık...
edit:
her seferinde şu konu ile alakalı içimizi yakan; savaşta zarar görmüş bebek/çocuk resimlerini paylaşarak sözde insanların vicdanına oynayan manipülatörler diyoruz ki : siz vallahi eğitilmezsiniz.
bir de balkan göçmenlerine çamur atanlar da gelmiş: bak abisi; oralardan gelenler soydaşımızdır. soydaş.. kapito?? bu bir..
ikincisi; senin içinde gizlemeye çalıştığın düşmanlığın ne olduğunu buradan bile anlaşılıyor.
şimdi her ikiniz de gidin deyin ki onlara; "böyle olmuyor yemiyorlar, ne yapalım?"
editus 2: hemen üstte nickini hatırlamadığım bir yazar vardı ama gitmiş sanırım veya kaçmış diyebiliriz. şaşırtmadı.
minik hıncal onun yerini almış.*
devamını gör...
hipimiz giçminiz diyen angutlar da geldiğine göre dağılabiliriz.

aynen mq. açalım sınırları herkes girsin. ağzını açan da yabancı düşmanı şerefsiz zaten; sonuçta hepimiz moleküler halinde uzaydan geldik di mi amünyüm.

t: göçmen-mülteci-sığınmacı ayrımını bilmeyenlerin yazmamaso gereken başlık. daha bunun geçici ve uluslararası koruma zımbırtıları var ama onlara girmeye gerek yok; zaten yakında ülkeye giren çıkan belli olmayacak.
devamını gör...
ne zaman boyle dense illa sigirin biri cikip, sende balkanlardan geldin diyor.

o gocmenler suca karismadi. hemen bir ise girdi. yedigi kaba pislemedi. devletin actigi ele ihanet etmedi.

ama savundugun multeciler; vatandasina tecavuz ediyor, turk bayragina hakaret ediyor, halkini bicakliyor, her gun bir pislige ve suca karisiyor, sahilde 10 kisi, parkta 15 kisi bir olup, cete gibi teror estiriyorlar.

hala gelmis balkan gocmenleri diyor idrak yoksunu.

cildirmamak el de degi. bir de bunun irkci diye bogren versiyonlari da vardir.

lan ulken sessiz isgal ediliyor. yagmalaniyor. demografik yapin paramparca ediliyor. tepki vermek yerine hala bu suruyu ak'lama cabasindasiniz.
devamını gör...
benim özgürlüğüme zarar verenleri ben de istemiyorum. kimse kusura bakmasın ama yolda yürürken dillerini bile bilmediğim insanların laf atması, ne giyersem giyeyim dibime kadar girip bir yerlerimi görmeye çalışmaları benim onları din kardeşim olarak görmemi biraz zorlaştırıyor maalesef.
devamını gör...
siz de balkanlardan göçtünüz diyen sjw'ler de damlamış. yalnız o balkanlardan göçenler yabancı değildi, türktü. arap göçmen komşu arap ülkelere de gidebilir ki eskiden gidiyorlardı. suriye, ürdün, lübnan, mısır filistinli göçmen dolu. afgan göçmen yine komşu ülkelere sığınabilir. uluslarası hukuk can güvenliği olmayan adamı kabul etmelisin diyor. iran'a geçen bir afganın artık can güvenliği tehlikesinden söz etmesi mümkün değil. suriyeliler desen savaş çoktan bitti, artık dönebilirler ki bayram ziyaretine gidip tekrar ülkeye girenler var. ab ülkeleri bunları tespit ettiği anda statülerini iptal ediyor çünkü aptal değiller ama biz muz cumhuriyeti olduğumuz için her geleni içeri alıyor, karşı çıkana da ırkçı damgasını afiyetle yapıştırıyoruz. ne güzel dünya.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"ülkemde mülteci istemiyorum" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim