ebeynlerimden birinin diğerini aldattığını öğrenmekti. o sabahın köründe evden çıkarken benim balkon demirlerini sıkarak ağlamamdı en büyük hayal kırıklığım, çaresizce en yakın arkadaşımı sabahın köründe arayıp hıçkıra hıçkıra ağlamamdı. her işe gittiğinde orada o adamı gördüğü, sohbet ettiği ve birlikte bir şeyleri paylaştıkları gerçeğiydi. benim en büyük hayal kırıklığım aile üyelerimdi.
devamını gör...
iki saat boyunca uğraşıp pişirdiğim yapraksarmasının dibini yakmak.
devamını gör...
kendim.
devamını gör...
istenmeyen çocuk olduğumu öğrenmek. meğer mucize eseri doğmuşum.
devamını gör...
insanlar.
devamını gör...
ilk aşık olduğum insanla daha uzun bir ilişkimiz olmasını isterdim. hangi şarkıları sevdiğini bilmeyi isterdim, hangi yollarda yürümeyi sevdiğini bilmeyi isterdim, en sevdiği rengi, en sevdiği parfümü bilmeyi isterdim. bu olmamışlık, insanı çürütür.

özledim galiba sözlük. ben farklı bir insan olmak isterken, o olmak zor geliyor.
devamını gör...
hiç değmeyecek her şeye fazla önem veriyor olmama yani kendime olan kırıklıktır. her şeyi atlatıyor da insan kendine olan kırgınlığı aşamıyor.
devamını gör...
yine rozetlere rohee miran koymamışlar. yazık...
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"yazarların en büyük hayal kırıklığı" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim