açılışı enn sevdiğim film olan the others ile yapıyorum

filmi izlemediyseniz hemen izliyorsunuz yoksa spoiler yiyeceksiniz. ben zaten izlemem ya falan da demeyin gidin izleyin abi
en sevdiğim sahne filmin sonunda bertha mills’in her şeyi grace’e anlattığı yer. zaten olayın şoku halen üstünüzdeyken bir de böyle güzel bir oyunculuk adamı çok fena yapıyor. arkadaki müzik, kadının oyunculuğu nedense bana inanılmaz geliyor.

"the intruders are leaving. but others will come... sometimes we’ll sense them, other times we won’t. but that's the way it’s always been, ma’am...."
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel


devamını gör...
underground'un giriş sahnesini gerçekleştirmek gibi bir hayalim var.

devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"yazarların sevdiği film sahneleri" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim