zaman tüneli

çok manidar bir isim .
devamını gör...

#2485375

aferin.

işte böyle iletişim dahilinde olmadığınız insanlara üslup ve adap dahilinde, küfürsüz şekilde meramınızı anlatmayı öğreneceksiniz. yoksa daha çok tanımınız silinir, elinize verilir, çifte dikişe mecbur kalırsınız.

gelelim sadede. zerre umurum değilsiniz. fikriniz,zikriniz,düşünceleriniz ve kişiliğiniz dahil. nickimi,dinimi,imanımı sorgulamakta sizin haddiniz değil ama siz bunu iş edinmişsiniz sözlükte.ha bu da umurum değil ama insanlar aramızdaki farkı görmesi manasında, bana ısrarla nickaltı yapmanız sebebiyle sizi kaale alıyorum.
son nickaltınızı şereflendirişimdir bu.

iyi sözlükler.

çekilebilirsiniz rıfkı bey.
devamını gör...

jungenwerther olan eski nickimi an itibariyle snowball yapıyorum, yeni ben ve yine ben.*
devamını gör...

bunu değil ama mezar yerimin nerde olması gerektiğini düşünüyorum sık sık. nereye aidim bulamıyorum, nerde olsam en çok ziyaretçim olur bilmiyorum.
devamını gör...

50 bini akp li seçmenden gelmiş diyorlar dün gavede gonuşuyoladı
devamını gör...

sözlük sitelerinde yazmak bunlardan birisidir. kendimden biliyorum.
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
enkazdan çıkan bir kitap..
devamını gör...

halk tv fox gibi kanallar biraz streşe soksa da açıyorum a haberi abd bizi kıskanıyor ülke uçuyor kaçıyor dünyaya meydan okuyoruz haberlerini izleyip mutluluk ve huzurla uyuyorum *
devamını gör...

rip.
devamını gör...

kendisiyle konusanlara net yalanlar söyleyen yazar.
devamını gör...

walking dead.
devamını gör...

galiba iskenderun. seviyoruz ulan seni iskenderun bir ankaralı olarak evet iskenderun bintane badirede atlatsak depreminide yaşasak evi damıda kaybetsek inadına iskenderun. ama ben sende ölmeden önce sende yaşamak istiyorum. doyasıya yasadıktan sonra ölebilirim sende evet.
devamını gör...

amazon nehri

havza alanı 7.050.000 km²
uzunluğu 6.400 km olan, güney amerika'da yer alan, dünyanın en uzun nehirlerinden biridir.

atlas okyanusu'na dökülen amazon nehri'nin taşıdığı suyun dünyadaki tüm nehirlerin  % 20-25'ini taşıdığı düşünülmektedir.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

özellikle akp iktidarı döneminde sayıları iyice artan; jet fadıl, beşli müteahhit çetesi, nihal bengisu karaca, ikbal gürpınar, gamze özçelik gibi medyanın tanınmış kişilerinin başını çektiği islamcı sosyete cenahıdır. bu yeşil sosyetedekiler, uluslararası yeşil-islami sermayeye hizmet ederler ve ülkemizin ulusal kaynaklarının hunharca yabancılara peşkeş çekilmesine asla ses çıkarmayıp tam tersine bu kötü durumu canı gönülden desteklerler.. islamcı yeşil sosyetedekilerin hepsi vatansız, ümmetçi birer dincidirler. bunlarda vatan, ulus, ülke gibi kutsal kavramlar yoktur. bu konuyla alakalı (bkz: vatansız islamcılar) (bkz: müslümanlarda vatan kavramının olmaması)
ne yazıkki; islamcı akp tarafından kaliteli, kültürlü, seküler, vatansever ve atatürkçü eski beyaz türk sosyetesi tasfiye edilip yerine zırcahil, kültürsüz, islamofaşist, vatansız ümmetçi ve yeşil dinci sosyete baştacı edildi ve güzel ülkemiz bu yolla mahvedildi. islamcıların ganimetçi ve talancı dar-ül harb zihniyeti işte. "gerçek islam bu değil" diyen tatlısu müslümanları, alın size gerçek islam.
ilgili link:
dinci yazar-gazeteci abdurrahman dilipak'tan akp ve yeşil sosyete itirafı.
devamını gör...

ağır hasta

üfleme bana anneciğim korkuyorum
dua edip edip, geceleri.
haytayım ama ne kadar güzel
gidiyor yüzer gibi, vücudumun bir yeri.

niçin böyle örtmüşler üstümü
çok muntazam, ki bana hüzün verir.
ağarırken uzak rüzgarlar içinde
oyuncaklar gibi şehir.

gözlerim örtük fakat yüzümle görüyorum
ağlıyorsun, nur gibi.
beraber duyuyoruz yavaş ve tenha
duvardaki resimlerle, nasibi.

anneciğim, büyüyorum ben şimdi,
büyüyor göllerde kamış.
fakat değnekten atım nerde
kardeşim su versin ona, susamış.

fazıl hüsnü dağlarca
devamını gör...

'şu an' da istesen de sıkışıp kalamazsın. sürekli hareket eden bir trende arkaya bakmanın da bir mantığı yok doğal olarak.
devamını gör...

rızkı veren hüdadır ve kün fe yekün yazarlar. böyle yazanların %90 nı böyledir.
devamını gör...

dikkate alındı veya alınmadı ancak zamanında yaptığımız uyarılara kulak asılmadığını görüp üç-beş saniye üzüldüğüm oluşum.
çakma furkanlar ve onun yancılarıyla başarılar diliyorum.
tabi böyle bir şey mümkünse.
devamını gör...

nasıl olduğumun hiçbir önemi yoktu ama senin "nasılsın" demenin epey bir değeri vardı.
canın sağolsun .
devamını gör...

zafer partisi yalova milletvekili aday adayı.
twitter.com/TrajikomikNews/...
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim