zaman tüneli

bir de sınırların anlamsız olduğunu düşünürdük! türkiye için 81 eş yapar. bir de ülke dışına çıktığını düşünsene!
devamını gör...

varlığı "iyi ki" eden birini bul, gerisi herkeste var…
devamını gör...

günaydın sözlük, bugün hiç sevgi beslemediğim birinden günaydın mesajı aldım.
böyle sabahın devr-i devranını, izzet-i nefsini..
devamını gör...

45 kilo drogba formalı azad.
devamını gör...


öp beni yine, gözlerini de gösterme!

bana yaptıklarını bağışlıyorum.
ben kendi katilimi seviyorum; ama seninkini, onu nasıl sevebilirim!"
sustular, yüz yüzeydiler, gözyaşları birbirine karışıyordu...

uğultulu tepeler.
devamını gör...

sahtekarlıktır.

twitter.com/Arkeofili/statu...
www.indyturk.com/node/66064...

sergileyen adamın titri ufolog lan. ufolog diye bilim adamı mı olur?
devamını gör...

çook uzun zaman önce olması gereken bir şeydi... bir kaç sene önce büyük ödülle ev ve araba alınabilirken son bir kaç senedir sıfır bir araba zor alınır hale gelmişti. yarışma bile enflasyona yenik düştü...
devamını gör...

bizde bu şans varken o uzaylılarda kendi gezegenlerinden kaçan gçmenler olurlar da gelir bizi bulurlar...
devamını gör...

"dibi görünmeyen kuyulara atılan taş nasıl çıkardığı sesle onların derinliğini gösterirse başkalarının elemi de bizim yüreklerimize düştüğü zaman çıkardığı sesle bize kendimizi, insanlığımızın derecesini öğretir."

acımak, reşat nuri güntekin
devamını gör...

bok vardı sayenizde yine hatırladık....
devamını gör...

bir keresinde migros’ta görüp almıştım.

açık ara yediğim en lezzetli armut aga. bir daha görürsem alırım direkt affetmem.
devamını gör...

her yerden silsen de kalbinden ve ruhundan silinemeyen insanlardır.

varlığı değil, yokluğu acı verir ve onlar bunu hiç bilmezler, kendi yokluklarının kime ne ifade ettiğini.
devamını gör...

adı üstünde, "sanat" müziği. kökenlerini klasik türk müziği'nden alır. ktm ise bildiğin bizans müziğidir. hiç bir müziğe ön yargılı yaklaşmam (son dönem, z kuşağının dinlediği ne idüğü belirsiz müzik hariç) ama tsm ye uzağımdır evet, tubeyi açıpta dur tsm dinleyeyim demem. geçmişte sibel can ve bülent ersoy cd leri almışlığım var ama. neyse asıl mevzu şu, tsm, aşktan , sevgiden, ayrılıktan bahseder hep, çok ağır ve ağdalı bir dili vardır, bazen kelimelerin anlamına gogıldan bakarım. hiç bir toplumsal olaydan, acıdan, felaketten, ızdıraptan, haksızlıktan, katliamdan, yönetimden bahsetmez, isyankar değildir, eleştirmez, maraş'tan, çorum'dan, sivas'tan bi haberdir, umurunda da değildir, "sanat"....çünkü.
tek enstrüman ve solo icra edilmez, edilse de bir boka benzemez. saray müziğidir anlayacağınız. icra eden enstrümanlardan hiçbiri öne çıkmaz, offff herif ne çalmış be denmez. dinledikten sonra akılda hiç bir şey kalmaz, ne anlattı lan bu? denmez. hiç bir eserde millet kalkıp halaya durmaz, hiç bir eserine oturup ağlanmaz....offff amma gömdüm ha.

hançer-i aşkınla, ey yâr, gönlüm üzre vurma hiç
öyle bir derde giriftkârım ki hâlim sorma hiç
ağladıkça gözlerimden kan gelir yaş yerine
öyle bir derde giriftkârım ki hâlim sorma hiç
devamını gör...

sırtında yük taşıyarak geçinen kimse olarak bilinir.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

genelde ben. bugün erken uyandığım hâlde geri uyudum. saat tam 11.00'de uyandım. üzdü.
devamını gör...

amerika yı bulan ve yüzbinlerce kızıllderilinin ölümüne , amerika daki kahve ve pamuk tarlalarında milyonlarca kölenin çalıştırılmasına kapı açılmasına sebep olup iyi bk yiyen herif.
devamını gör...

soyle olur baska ilde karim dedigi baskasininda karisi olur ortaklaşa dönüşümlü es sahibi olursunuz tek bilmediginizde kadinin kac kocasi olduğudur :))
muge anlida örnekleri var.
devamını gör...

biyolojik sebeplerden ve yaşlanmadan ötürü bedenen artık kapitalizme hizmet edemeyecek hale gelen bireylerin artık çalışmaması ve hizmet etmemesi anlamına gelir.

yaşlıların emekli olması sıkıntı değildir çünkü yeni bebekler ve işçiler doğmaktadır.

(bkz: tekaüt)

#11390
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

memlekette tek derdimiz ikinci eşi üçüncü almak eşi almak olsa keşke...evet.
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim