zaman tüneli

işte o zaman gelip alın beni kuşlar..
devamını gör...

hırçın ve güçlü.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

bi an yayın devam ediyor sandım.

yayının ilk saatinde paranoyak deli: zuhahahahahdkfkslskfjjfahshdhdh

altıncı saatte paranoyak deli: ehe hehe

şaka bir yana ne enerji ya nazar değmesin.
devamını gör...

galericilerin kendi aralarında mottosu.
devamını gör...

(bkz: parayla sadakat olmaz)
devamını gör...

insanlığın ve demokrasinin, iyiliğin gereğidir. tekelleşmenin olmadığı gerçek bir serbest piyasa ekonomisinde biri bırakın ürünlere haksız zam yapmayı, hayalini bile aklından geçiremez(çünkü eski fiyattan yani ucuza satan şirketlere yönelecektir hemen halk). ama liberal olmayan, tekelci piyasalarda şirketler veya gruplar kendi aralarında anlaşır ve bir gecede ürünün veya hizmetin fiyatını 5 katına çıkarıverirler. aynı şekilde sosyalist tekelci devletçi ekonomilerde bırakın zamlı almayı, ürünün kendisini bile yasaklayıverirler size. bugün çin dışında hiçbir sosyalist ülkede evlerde internet izni tam yoktur. çin ise yarı serbest ekonomiye geçtiğinden evlerde internete izin verir ama orada da belli sitelere ulaşabilirsiniz sadece. kısacası gerek devlet tekeli gerekse şirket tekeli olan ekonomiler size her türlü zammı veya yasağı getirirken, liberal ve gerçek serbest piyasa ekonomisinde kimse böyle şeyler yapmayı aklının ucundan bile geçiremez. bu arada zannedilenin aksine, liberal sistem devletçidir, pek müdahale etmeyen ama güçlü devlete sahiptir. bu sayede eğer biri serbest piyasa ekonomisini bozacak tekelleşmeye gitmeye kalkarsa devlet hemen o kişilere gerekli müdahaleyi yapar. bu yüzden örneğin abd'de tekelleşmekte olan güçlerin mal varlığına bile el koymakta kimi zaman devlet.
devamını gör...

#3447622 ankara'da "kırmızı ışıkta sağa dönüş serbest" diye yeni bir kural getirmişler trafiğe. sen durursan arkandaki kornayla seni taciz eder. üstelik polisler de uyum sağlamış bu kurala. nasıl olacak şimdi?
not1: ben dönmezdim.
not 2: ankara'ya alışmış bir genco izmir'de feci çarpılmıştı, güle güle ölmüştüm.
devamını gör...

ergen kızlarda olan hastalık. ben hepsini birbirine benzetiyorum kafam karışıyor.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

deniz mi? o da ne ola ki!

ağam biz, taşlık bölgedeyük.
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

recep tayyip erdoğan'ın 2006'da başbakan iken söylediği bir sözdür. evet, askerlik yan gelip yatma yeri değildir fakat zenginin oğlu askerlikten çürük raporuyla yırtarken garibanın çocuğunun askerlikte şehit olması büyük bir adaletsizliktir. tayyip, bu lafı söylerken diğer bir yandan apo'ya sayın öcalan diyordu. bu ihaneti unutmadık ve unutmayacağız!.. şehit cenazesine yaygara diyen de şerefsizin tekidir.
ilgili link:

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

gebzedeki çağrı merkezini takip ediyorum. turkcell üzerinden cayır cayır eleman alıp çıkarıyor. böyle bir amatörlük olmaz. bu tarz şirketlerde süreklilik önemlidir. bana uzaktan yardım edecek kişi sürekli değişmemeli.
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

*
devamını gör...

bağımlılık yapar mı demeyin yapıyor. asya filmleri bu ara oldukça revaçta ve çok güzel yapımlar var. hem dizi hemde film olarak müthiş konular var. tek sorun iyi bir kaynak bulmak çünkü kaliteli kore dizisi yayını sunan kaynak az olduğundan dolayı aranılan film ve diziler biraz zor bulunuyor. o yüzden size bu alanda sorunsuz kaynak niteliğinde bir web sitesi bırakıyorum oradan bakabilirsiniz.

kore dizileri izle
devamını gör...

muhtemelen üretimi durdurur. yatırım yok. satış sonrası hizmet yok.reise seçim için gerekliydi. görevini yaptı. bitti gitti.
devamını gör...

bize öyle bir bilgi gelmedi.
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

öyle değil mi ya, hepimiz biraz tanrı'yı beklemiyor muyuz!?



*
devamını gör...

olur tabii, olmaa mı?
şimdi hepinize birer birer çok değil, 500.000 dolar versem, “alın şu parayı ve sefil hayatınıza bir çeki düzen verin!” desem, aşırı egom tatmin olurdu. ama bende de yok*
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim