zaman tüneli

sözlüğün bir whatsapp grubu olduğunun kanıtıdır.
devamını gör...

içimi sızlatan, kalbimi titreten durumdur.
hemen aklımda psikolojiye dair bildiğim ne varsa canlanıyor. bunları soba borusuna bağlayıp kemerle döven babalar, aç bırakan anneler geliyor aklıma. üzülüyorum, içim acıyor. herhalde diyorum insan gibi durunca hiç dikkat çekememişler hayatlarında, böyle mazoşist bir görülme ve var olma durumları var :d. bunlar diyorum dikkat çekmek için diyorum, gerekirse adam öldürür. inceden de ürküyorum yani. :d

var aklımda böyle tespit ettiğim tipler. hemen istedikleri ilgiyi veriyorum. hemen rencide ediyorum kibarca... deli empatlar da koşup mani olmaya çalışıyor sen ona uyma diye. ama en empat da benim wojdjw ve anlatamıyorum kimseye bu örselenmenin onlara iyi geldiğini...

imaj kaygısı yüksek olan şımarıklar hemen dm'e koşup kendini açıklamaya kalkıyor. genelde en sık karşılaştığım açıklama ben şaka yaptım yeaa, takılma şeklinde oluyor. hemen ben de şakayı sürdürdüm canım kardeşim, sen de takılma diyorum. yok kimsenin şaka yaptığı halbuki :d. dmlere koşup kendimi aklamaya kalkmadığıma göre benim bir şeylere takılıp durduğum da yok bence. ama hayatta hiçbir şeyi bir mantık sistemi içinde değerlendiremeyen orta yolcu çılgınlar da saplantılı ve deli olanın ben olduğumu sanıyor.

allahtan tom robbins okuyorum da bir silkelendim. herkesin kafayı yemesiyle alakalı ciddi ciddi anksiyete yaşar olmuştum çünkü.
devamını gör...

en beğenilen 10 entryimin 3 tanesi aynı başlığa ait ya...
harbiden doğru tespit.
devamını gör...

hikayesi olan tasarımlar mottosu ile yola çıkan marka. başta sadece tişörtler vardı, sonra atletler, çantalar, pantullar falan derken aldılar yürüdüler.

2013 yılında aldık bir arkadaşımla 3-5 ürün bunlardan. o zaman da nispeten pahalıydı ama bu kadar değildi. gerçekten kaliteli de şeylerdi, ne baskısı soldu ne bir şey oldu. senelerdir sapasağlam durdular.

ancak şu anki fiyatlar inanılmaz. unutmuştum, geçenlerde reklam çıkınca girip baktım. 1 atletin 850 lira olmasını kabullenemiyorum, avuç kadar crop atlet çünkü bu. 1 şapkanın 800-900 lira olmasını, zottirik bir berenin 500 lira olmasını aklım almıyor.

galiba sadece pantul & şort fiyatları kabul edilebilir. artık bilindik markaların hepsi aşağı yukarı aynı paraya satıyor bunları çünkü. çanta da zaten genel olarak pahalı bir şey, kalitesine göre belki çanta fiyatlarına da okey diyebilirim.

ama dümdüz insanım ben. çok bir marka sevdam da yok. tasarımlar güzel ama güzel pantul ve tişörtler her yerde. valla 1 tişörte 900 lira vermek de çok anlamsız benim için, 1 ömür aynı tişörtü giymek neden isteyeyim çünkü kaliteli olsa ve eskimese dahi? :d.
devamını gör...

sözlüğün kuzuları tırtılları hamam böcükleri size de günaydın

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

burası günün pre-workout’u halbuki, çekiyorsun iki fırt göğsünden kollarına doğru bir karıncalanma geliyor.
devamını gör...

(bkz: yalnız kurt (yazar))

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

fikret kuşkan'a neden dizilerde oynuyorsunuz diye sormuşlar o da "bunu dağda yaşayan eskiyanin şehre inip para vurması gibi düşünün" demiş. tabi adam sanatçı, bizim gibi amele mi? ben böyle afili laflar edemem. en fazla ben de karma eskiyasiyim. bakkaldan alışveriş için karma lazım. ona mahsuben derim.
devamını gör...

herkese nasip olması gereken tip.
devamını gör...

benden delisini tarih yazmadı da birisine küfretmek büyük bir öfkenin sürüklediği çaresiz eylemsizliğin aciz bir yansıması değil mi?
devamını gör...

başlığı görene dek üzerine düşünmediğim durumdur.
sözlük sözlük olmaktan çıkıp blog gibi bi şeye döndü benim için sanırım ve bu yüzden sıklıkla yazıyorum günaydın sözlük başlığına. hakikaten herkes basıyor artıyı, çok enteresan.

belki de insanlar ne bileyim asansöre binerken selam vermek gibi mi görüyorlar nedir, karşılıksız bırakmak istemiyorlar herhalde.

ben de yazdığım elle tutulur hiçbir şeyin okunmamasından rahatsızım. öte yandan günaydın yazılarımın + oy alıp almaması ile bir derdim yok, beyan etmek isterim bunu.
devamını gör...

farkında olduğunuz halde sizi aptal yerine koyanlar.
bildiğimi bilmesine rağmen…
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel

sabah aktarma.
devamını gör...

sözlüğün en ponçik başlığı bence, mutlu olduğum günlerde genelde yazıyorum. hele güzel güzel manzaralar, çiçekler, böcekler paylaşanlar yok mu… iyi ki varsınız!

**
devamını gör...

dizide o kadar zengin olmasına rağmen çok vizyonsuz ve babaanne gibi giydirilen, üstelik ağzından neredeyse “çiftliğim de çiftliğim” temalı repliklerinden başka bir şey duyamadığımız gereksiz karakter.
devamını gör...

samimidir.

baya kankito stayladır. kankitodur yani. öyledir.

mutlu eder.
devamını gör...

ilgi fakiriyiz sayın yazar, taltifimizi çok görme…*
devamını gör...

merak etmiştir. tatlıdır aslında hadsiz değildir.

yemeği beğenmezse belki.
gitsin kendisi yapsın ne yiyorsa.
devamını gör...

nerede duracağını bilmeyen, ne konuşacağını bilmeyen, nezaket soruları sormayan insanlar.

özellikle sormadan yorum yapan, akıl veren tiplere sinir oluyorum. sorarsak söylersin.

onun dışında senin fikrinin ne önemi var gerçekten.

hayır sakinim.
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
evet, her sabah şu tarz ilgiden çok sıkıldım artık. bu yüzden başka yerlerde günaydınlar arıyorum. her sabah halay çekemem ben. zorla halaya sokmaya çalışıyorlar, yeter böyle bir ilgi olmaz olsun. dön dön yoruldum!
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim