zaman tüneli

bazı görselleri* atamıyoruz evet.
ifade özgürlüğü kısıtlamasına girer mi?
girer.
devamını gör...

iyi ki doğmuş diyelim.
mutlu yaşlar. madonna gibi yaşlanmayan bir genetik dileriz.
devamını gör...

bedeninizi ve sizi güzel gösterecek, renk uyumunda göz yormayacak herhangi bir şey.
kadın mı?
erkek mi?
pantolon nasıl bir pantolon?
hava nasıl?
gidilecek ortam neresi?
bir sürü soru var kafamda şu an, detay veremem ki.
devamını gör...

doğum günü kutlu olsun yazarı.
uzun zamandır aklımdaydı doğum gününü kutlayayım dedim..

sağlık, bol para, bereket dolu ömür. ve mutluluklar hep sizinle olsun.
devamını gör...

böyle çok teklif geldi ama yapmadım kurallara uyarım
devamını gör...

şimdi yeşil var yeşil var. bi böyle pezevenk gibi ya da trafik lambası yeşili var. bir de daha ağır koyu yeşil tonları.
çiğ yeşil ile ile koyu yeşil kombinleyip brokoli gibi dolaşmayın sakın. bence çiğ yeşil almayın. koyu bir yeşilse de siyah ya da kahve tonları tercih edilebilir. aynı zamanda beyaz da olabilir.
devamını gör...

güzelliğine her türlü hizmetin layık görüldüğü kadın seksiliğidir

allah cümlemize ayağını yıkayacağımız hanımlar nasip eylesin. amin.
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

2022deki anın fotoğrafı başlığına gece meme atma furyası yaptıkları için cezalandırılan 4 yazar arkadaş geri dönecek mi?**
devamını gör...

bunun denetimi uygulaması yine "görevlendirilmiş" elemanlar(!)da olmayacak mı.? boru değil, adliye emanetinde "yetkilendirilmiş eleman", adliye deposundan ağırlığınca altını çalıp, satıp ingiltere'ye yerleştikten her ne hikmetse 'ancak ki sonra' öğrenebildiğimiz bir devranda yaşamıyor muyuz..
"bir devrin sona ermesi" öyle sandığınız gibi, kağıt üstünde bi yerlere yazıp ilan etmekle olmuyor efendiler...
devamını gör...

onu giydikten sonra üst taraf çıplak olsa da durum pek değişmez sanki. ben renk skalası oldukça kısıtlı biriyim hele ki böyle rengarenk giysilere karşı aşırı bir alerjim var.

yaprakla kapatsak sağı solu bundan daha iyi en azından yokluk var der kendimizi sıyırırız bu işten, yeşil pantulun açıklaması yok.
devamını gör...

çocuklarda şiddet çözüm değildir, eğitim ve disiplin döverek olmaz. ilerleyen süreçte büyüdüklerinde onlarda şiddetle çözmeye çalışacaklar. insan psikolojisinden bihaber insanlar kısa vadeli sonuç veren eylemlerin uzun vadeli etkilerini düşünmüyor ondan sonra ülke neden bu hale geliyor. eğitimden uzak tutmak da yanlış, yapılması gereken bu davranışın altında yatan sebepler nedir? ailevi sorunları mı var, şiddet mi görüyor, taciz mi ediliyor? (şaşıracaksınız ama bazen böyle ironik durumlar olabiliyor) , sevgi ile büyüyen istisnalar dışında sevgi dolu olur, tam terside geçerli. bu yüzden okullarda sağlam psikolojik pedagoglar yer almalı, öğretmenler iyi gözlem yapmalı.
devamını gör...

balkabaklı, yedek oyuncudur; limonlu cheesecake, başrol.
devamını gör...

aralık ayı da su gibi geçiyor.. şunun şurasında mart'a kadar soğuklar olur. nisan dedin mi zaten ilkbahar/yaz.

aralık-ocak-şubat..
3-4 ay kaldı ilkbaharın gelmesine..

zaman çok hızlı geçiyor anasını satayım.
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

(bkz: pezevenk gömleği)
devamını gör...

öncelikle yeşil diyip geçmek olmaz fıstık yeşili olmalı. üstüne de şeker pembesi gömlek ya da altın renkli(simli ya da taşlı olmalı) bluz giyilmelidir.

yeşil pantolon ne oğlum ahsdbhjasd. inşallah insanlar haki gibi kelimeleri bilmediği için yeşil diye aratmışlardır.
devamını gör...

sabah uyandığımda havanın aydınlık olduğunu gördüğüm an. özellikle mart'ın sonunda, o karlı, soğuk geçen kış günlerinin, sabah olmasına rağmen güneşin daha doğmadığı uzun gecelerin ardından havanın artık erken aydınlandığını, sabahın erken saatlerinde uyandığınızda güneşin doğduğunu fark edersiniz ve bu da kışın bittiğinin, baharın geldiğinin işaretidir.
devamını gör...

zeytinburnu - 20 mayıs 2025

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

kavuşmanın tadını tadını
ayrılık feryadını
taşır senin adını bu gönül
ah bu gönül şarkıları
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim