zaman tüneli

annem♡ olarak kaydettiğim için beni tanımlamayan kadındır. *
devamını gör...

yine mi kanepede sızmışım. bazen yatağıma 1 ay uğramadığım oluyor.
devamını gör...

isim değil de soy isim daha belirleyici oluyor kürt detection da..

misal isim ahmet, soy isim türketapan...isim mithat soy isim türkeköle. vb.
devamını gör...

abisini abim, babasını babam olarak kaydetmesi muhtemel kadın.

düz adam sami'nin üçüncü nesil torunuyum belki,
ya siz hayırdır ?! *
devamını gör...

başkanımın ela'ya gs forması giydirip de götürdüğü fotoğrafı çıksa keşke ya dev pankart yapıp tribünlere asarız
devamını gör...

ben
devamını gör...

size kaç lazım?
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

o
devamını gör...

e burda kimin hangi başlığı okuduğu gözüküyormuş, bilmiyordum ben bunu. saçma bazı başlıklara gizli sekmeden gireceğim artık.

not: bu tanımdan sonra yaşadığım diğer aydınlatma ise, verdiğim + oyların yazan kişiye bildiriminin gitmesi.

dün gözüme kestirdiğim bir ablanın tanımlarını seri artıladım, sapık bellemese bari.
devamını gör...

ötesi var mı.? annesini telefonuna annem diye kaydetmiş, bu kadın da artık sözlüğe başlık ve tartışma konusu yapılmayacaksa.. insanlık olarak oturup düşünmemiz gerekmiyor mu.? ey romalılar.. sevgili kardeşlerim.. kendinize gelin..!
devamını gör...

gelişimine şahit oldugum mahallemizden. doğdugumda ialem burada esnaftı. sokaklarında, dükkanda ve burada oturan akrabalarımla mahallem sayarım. evımız de yakındı. mahallem yani.

gelişiminin iyi yönü var kötü yönü var ancak şuan barda otururken gerizekalı 60 yaş üstü abi saçma sapan sanat muhabbeti yapıp sarhoşça bağıra bağıra konuşuyor.

2013-2014 ler yani ilk cafelerin çıkışı iyidi ancak şuan kiraya gelenler ve böyle amcalar çok sıkıyor ya. medeniyet bilmeyen ayarı kaçık tipler çoğaldı.
devamını gör...

tıpta olmaz. (tıbben ex'in nexti helva diyollaa.. :)
devamını gör...

servise bir an önce binsem de geri uyusam.
devamını gör...

(bkz: var mısın arif)
devamını gör...

aynı mahallede bir bira 120 tl iken bir kahve nasıl 150 tl olabiliyor? ya bu çok çok çok mantıksız. biri fabrikadan çıkıp aracıyla bara geliyor. diğeri hammadde alıp cafede üretiliyor.

adam dürtmenın yenı adı kahveciler.
devamını gör...

"kıl oldum abi" den de mi, derin bilgesel sarsıcılıkta muhteşem sözler var. (zirvede bırakmadı yani öyle mi.. :) hmm..
devamını gör...

mumla aradigim kadin. cayir cayir agzima burnuma osurmasini istiyorum.
devamını gör...

benim aklıma direkt rojin, rojda, keje geliyor. çünkü en akılda kalanlar bunlar.
devamını gör...

ankara'da zaten devlet tiyatro biletleri saniyesinde bitiyor. aynı oyunlar yıllardır sahneliyor ve yeni oyun görmek de zor.
özel sahneler en az 600 tl'den başlıyor. içinde bir tane bilinen sima varsa 1.000 tl kemik. küçük ekiplere destek de olur diye bakıp boktan oyunculuklar izleyeceğin minicik amatör sahnelerde bile 400-500 tl. öncesinde yemek yesen, sonrasında oyunu konuşmak için bir yere otursan en az 1.500 tl'ye günü kapatıyorsun.
n'oluyoruz ya? bir düzenli tiyatro zevkim vardı onu da artık rutinimden çıkartmak zorunda kaldım resmen.
günün sonunda sanırım evde ezel, muhteşem yüzyıl falan izleyip, ezberleyip son zamanlarda meşhur olan quiz nightlara katılmaya başlayacağım. harry potter'da bir şansım var ama ona da bir bakmak lazım tekrar. en azından hem arkadaşlarınla eğleniyorsun hem de bi bira mira ödülü oluyor.
abv devlet tiyatroları genel müdürü elon musk.
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim