zaman tüneli

nickaltımda yazıyor bir bir.
sizin hükmünüzden sual etmem.
devamını gör...

peynirli pizza demek ama genelde çocuk pornosunu yani cp diye kısaltılan child porn'u sansürlemek amacıyla kullanılan bir laftır. bunun haricinde genelde meymenetsiz hoş görünümlü olmayan antipatik insanlar için de söylenir bu.
devamını gör...

yan masadan geleninde amaç meyve değildir ona göre.
devamını gör...

inşallah hem yogadan hem kadından soğutan cheese pizza gider inşallah
devamını gör...

38
devamını gör...

içinde olmaktan daha çok yorar. çoğu zaman böyledir.
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

vini bellingham ve pappe nin çok da sevmediği kardeşimiz. allah'tan pappeye birsürü asist yapıyor da takımda kalabiliyor. bu akşam ki maçta gene yok. sanırım vücut olarak yeterli olmadığını düşünüyor xabi ve bu yüzden sonradan dahil edip skora katkı sunmasının kolaylaşmasını falan istiyor olabilir.
devamını gör...

ben yazmak istiyorum senelerce de mesajı kapalı kullandım. sözlük ilk açıldığında da buradaydım ama amacımı benden daha iyi bilenler muhakkak vardır diye düşünüyorum. sonuçta her boktan bokun kendisinden bile daha emin olanlar oluyor. genelde böbrek avı için kullandığımı da burada ifşa edecek değilim.*
devamını gör...

yukarı dudullu'yu daha yaşanılabilir hale getirmek.
devamını gör...

sonu şu olacak;

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

#3845311 doğrusu ben kimsenin anasını ağzıma almam ama madem aldın, anam beni eldivenle bile sevmedi. o da diğer kadınlar gibi benim kendi planları içindeki yerimi sevdi sadece, beni değil. zaten bir erkeği kimse sevmez. erkek dediğin fazlalıktır; ne demişler eskiler; bin kadın bir odaya sığar da bir erkek dünyaya sığmaz.

kendi planlarına takıntılı bir şekilde bağlı bu kadınlar tarafından sevilmeyi dilemek nasıl bir kabustur, kim bilir? ben bilmiyorum. çünkü en başından beri bir erkeğin dünyaya sevilmek için gelmediğini biliyorum. kadınlarda sevgi diye bir şey yok. kadınlar sevilmek, erkekler ise nefret edilmek için gelmiş dünyaya. erkeklerin yazgısının bu denli acımasız olduğunu anlamam uzun sürmedi. sen de belki bir gün anlarsın da kendini sevdirme saçmalığından vazgeçersin. bir erkeği kimse sevmez, annesi bile.
devamını gör...

valla bi kız var ama bakalım
devamını gör...

ıhlara vadisinde açan çiceklerin üstüne s*çn eleman başı çekiyor
devamını gör...

fitnecilik
devamını gör...

güzel bir lacuna coil şarkısı.. aksiyon macera dizisi çeksem kullanırım introya yani umut sarıkaya misali.

devamını gör...

hayatımda olmayanları sayim. ev araba manita.

olanlar. ben.

devamını gör...

hayatın kendisi kötü bir alışkanlıktan ibaret. başka kötü bir şeye gerek yok.
devamını gör...

üç beş hesapla sözlükte fink atan bi amca var. milleti aldatıp kandırıyorlar. öylesinden tiksindiğim işte doğrudur.
devamını gör...

2 yıl eşek gibi yks calışmazdım
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim