zaman tüneli

borç namustur baba hatalıdır. sabretseydi reis her şeyi yola koyacaktı nefsine yenik düştü. sabretmemiz lazım 2028'de her şey düzelecek.
devamını gör...

altın düşer millet püfler.

hahahahh.
devamını gör...

memenin iyisinden anlarım
hiçbiri kelek çıkmadı bu zamana kadar
devamını gör...

dostluklar ve sevgiler.
devamını gör...

niye girsinler ki? evi var, arabası var, emekli maaşı var. yazın bostanını sular hobi bahçesi yapar, içme suyu doğaldır. kıskanmayın.
devamını gör...

bayramlar.
devamını gör...

ipliği iğneye gecirebiliyorum.

he bir de, dilimi burnuma degdirmeye çalışıyorum. az kaldı madalya alicam. shsshsh.
devamını gör...

bilemedim ki. çok şey söylemek bazen hiç birşey söylememektir.. hiç birşey söylememek bazen çok şey söylemektir.
devamını gör...

kendini kadınlara test ettiren erkek vurduruyordur
hamster mısınız olm siz
devamını gör...

çanakkale'nin çan ilçesinde muzaffer e. (68), kendisine olan altın borcunu ödemediği gerekçesiyle tartıştığı oğlu erkan e.'yi (42) göğsünden bıçaklayarak öldürdü.
devamını gör...

yazdığım bir entry 6 (altı) beğeni almıştı.
devamını gör...

öldüm mü?
devamını gör...

maaşı beğenmiyorsanız çıkarsınız grev nedir dedirtir.
devamını gör...

zeka.
devamını gör...

tahammül seviyem.
devamını gör...


felsefe dünyasında genelde erkek filozoflar baskın gibi görünebilir ama aslında çok değerli ve düşünce tarihine yön veren kadın filozoflar da var. ilk kadın filozof hypatia’dan tut da günümüz filozoflarından susan haack, patricia churchland, julia kristeva gibi isimlere dek. hatta türk kadın filozoflar da var, mesela ioanna kuçuradi gibi. her dönem insanlara, özellikle de kadınlara, düşünme şekilleri ve bakış açılarıyla ilham olmuş kadın filozofların sözlerini seninle de paylaşmak istiyorum. dilerim bu sözler senin de zihninde yeni pencereler açar.

“düşünme hakkını saklı tut çünkü yanlış düşünmek bile hiç düşünmemekten daha iyidir.” hypatia

“kadınların erkekler üzerinde güç sahibi değil, kendileri üzerinde güç sahibi olmalarını istiyorum.” mary wollstonecraft

“söz yaşamaktır, varlıktır, ruhtur, tüm yeşilliktir, tüm yaratıcılıktır. söz her canlıda kendini gösterir.” hildegard of binden

“özgürlük, daima ve özellikle farklı düşünenin özgürlüğüdür.” rosa luxemburg

“dünyanın kadınların sahip olduklarına değil, kadınların oldukları kişiye ihtiyacı vardır” edith stein

“bir hayal dünyasında yaşıyoruz, bir illüzyon dünyasında. hayattaki en büyük görev, gerçeği bulmaktır.” ıris murdoch

“sadece erkek değil kadını ezen, kadın kendi hayatından sorumlu olmaktan vazgeçerek kendi kendini de eziyor.” simone de beauvoir

“bağışlama, eylem ve özgürlüğün anahtarıdır.” hannah arendt

“sorun kimin bana izin vereceği değil, kimin beni durduracağı.” ayn rand

“başkaları özgür değilse hiç kimse özgür olamaz.” judith butler
devamını gör...

bir ukraynalı turistle yattım fiziği çok nadir bizimkilere göre boyu uzundu. para falan da vermedim o zaman fit bir yapıdaydım şimdi diyete girsem yine aynı olurum o ayrı. bizimkilerdeki ego çok ayrı boyutta tepenin gözlerindeki mutantlara benzese kadın yine kaprisli oluyor ben niye seni çekeyim ki.
devamını gör...

sayın bakan ;

1- halkın sırtına "vuracağım kırbacı" yapmayın artık. yeter la! vallahi yeter. vereceğimiz vergi kolu kalmadı yeminle. tamam vergi alın ama bir yere kadar.

2- biliyorum, alayınız "şahsımın" memurusunuz. harbiden bizim memurumuzsunuz. patron biziz. halk farkında değil o ayrı konu.

recep farkında sadece 24 yıldır, o da ayrı konu. çünkü recep akıllı, çünkü recep bilinçli, çünkü recep bilinçli bir vatandaş. şahsım gibi tıpkı.

öhöm öhöm, neyse...

en azından kamu alımlarımı ve harcamalarına %30 tırpan vurun. bütçeyi sabit tutun ya da en azından 3 gram samimiyet görelim anasını satayım ya. halkı cebinde karabasan gibi çöküyorsunuz tüketmeyin diye ama kamu maşallah saçtıkça saçıyor.

arjantin'in millei modeli gibi 8 değil, 2 bakanlık kapatsanız ya da diyanete ve 3-5 bakanlığa 2025 yılı bütçesi ile bire bir anı bütçeyi verseniz, o zaman halk da harcamayı emin olun keser. artık insanlar "yarın fiyat artacak nasılsa" diye gene harcamaya gider ve enflasyon 22 senede kontrol altına anca alırsınız. memur alımlarını da 100 yerine 30 kişi alın mesela. 5 milyona yakın memur var ve inanılmaz şişkin bir kadro bu.

3- mevsimsellik falan geçin abicim bunları. element uydurmayalım üstüne oturduğumuz uzuvlardan. politika faizine indirime de erken başladınız. mart toplantısında asla ama asla indirim yapmayın. hatta 100 baz puanlık bir artış yapmanızı da öneririm. evet tüketicileri üzecek bir haber bu ama 2027'i rahat geçirmek için 2-3 ay diş sıkalım derim.

hem bu artış ile samimi olarak "gerekirse façasını alırım ben bu enflasyonun" mesajını net olarak vermiş olursunuz. zaten imamoğlu olayı olmasa şimdi faizi rahat rahat indirirdiniz siyasi şokun ceremesini yine biz ödüyoruz.

4- bunlara ilave olarak, ayda 1 defa düzenli olarak youtube üzerinden halkın karşısına çıkarak şeffaf bilgilendirmeler yapmanızı şiddetle öneririm. halk da size oradan sorular sorsun, makul ama sert eleştirilere de tek tek cevap verin. bu da programa, size ve ekonomiye olan inancı bir nebze arttırır. direkt kaynaktan "feedback" alma şansınız da olur üstelik. lakin bunu yapabilmeniz için önce 2. maddeyi yapmanız lazım. siz de bunu siyasetten dolayı yapamıyorsunuz.

sizi hiç sevmiyorum. zira, akp'nin ne olduğunu bile bile bu görevdesiniz ve uçan kuşun bile vergisini acımadan halka yükleyecek kadar muazzam bir kapitalistsiniz.

tahsilatınız falan güzel de, millei'nin tırnağında mikrop dahi olamazsınız. üzgünüm.

gerçekler nettir ve acımasızdır. recep sizi seviyor ama o da başka bir günün mevzusu olsun.
devamını gör...

#3874047

katılıyor ve arttırıyorum. tersinden kalkan birinin tatlı olma ihtimali, benim 1000 yaşına kadar yaşama ihtimalimden daha düşüktür. varsa ben de n'golo kante' yim.

comment il s'appelle? kanté! n'golo, n'golo kanté!!!
devamını gör...

erkekler bu konuda biraz çekimser kalıyor
oysa ne çirkin kadınlar estetik cerrahi sayesinde yüzüne bakılır hale geldi
her şey ortada
erkeklerin de artık bu estetik operasyon olaylarına girmesi lazım
*
varsa beğenmediniz yeriniz gidin yaptırın abi
ayıp bi şey yok bunda
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim