zaman tüneli

başlığı her gördüğümde afiyet olsun normal sözlük diyorum.

afiyet olsun.
devamını gör...

cin çağırmaya da gelmem. cin olsam da gelmem. yapılacak daha önemli işlerim var. ruh çağırmak gibi.
devamını gör...

olsun benim de götüm güzel
devamını gör...

ne olacak diye merak ediyorsanız söyleyeyim.toplanılır,cinçağrılır, gelmez ve dağılınır
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel

sonunda bundan yiyecek isek neden olmasın.
devamını gör...

beni neden takip ediyorsun ulen...
devamını gör...

cesaretli sözlük yazarları ile toplanılıp gerçekleştirilecek olan eylemdir.
devamını gör...

latincede kıl dökülmesi.
devamını gör...

doğu ve güneydoğulu kürtlerin yoğun göç ettiği şehirde yaşayan kadının söylemidir.
devamını gör...

abi bu sen misin? sen değilsen de, senin yolundan giden birileri var.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

ilkokula yeni başladığım yıl. çok sıkıntılıydı. darbe öncesi ayrı sıkıntı, sonrası ayrı sıkıntı. tepemizden mermilerin geçtiğini, sağcı solcu kavgasından çöp atmaya çıkmaya korktuğumuzu çok net hayırlıyorum. ve sonra sıkıyönetim..şimdi kenan evrene ağız dolusu küfür eden yeni yetmelerin anaları babaları ayaklarına kapanıyordu kenan evrenin minnetkarlıktan. sevmeyenlerde zaten o sağcu solcu muhabbetlerinde başrol oynayanlardı. arada çok kuruda yandı ama öyle bir ortamdı ki, ona bile şükür ediyorduk. bu işin bir kısmı. ama diğer yandan, umut vardı, hayaller vardı.
...
şimdi bakıyorum, emin olun seksenlerden kötü.. çünkü insanlarda umut bırakmadılar, hayallerini çaldılar. o zaman nasıl sağcı solcu vardıysa, bugünde akp ci ve diğerleri var.

o yüzden, seksenler türkiyesi mi, bugünkü türkiye mi desen,, o günkü derim.insanların hayalleri, umutları, aşkları, sevgileri olduğu seksenler.
devamını gör...

bok kokan gelişememiş bir şehre zaten istanbul ve ankaralılar çok meraklıydı ama istanbul'a yolu düşerse 3 ay oturamaz.
devamını gör...

videoyu izlemedim ama bir izmirli olarak haksız olduğuna eminim. izmirliyim diyenlerin çoğu benim gibi ( babamlar 1950'de gelmiş) zaten başka şehirlerden göç edenlerdir. evet kapasite zaten kötü yönetilen ve her zaman keşmekeş içinde olmuş bir şehrin kaldıramayacağı kadar arttı da izmir'e gelen kadar giden de var. emekli olup ege hayali kuran istanbul yahut anadolular da hanyayı konya'yı gelince anlıyorlar. izmir'in son demleri 90'ların başına kadar olan süreçti. biz sonuna yetiştik ve bitti.
devamını gör...

kesin zugra demiştir.
devamını gör...

aslında tam başlık “ izmirli kadının istanbullulara ve ankaralılara sizin kabalığınızı ve dangozluğunuzu istemiyoruz çıkışı “ şeklinde olacaktı ama malumunuz başlıktaki karakter sınırı yüzünden bunu bile zar zor sığdırdım.

istanbullulara ve ankaralılara açık açık meydan okumuş hanımefendi. kabalığınızı ve dangozluğunuzu şehrimizde istemiyoruz, def olun gidin lan demiş kısaca. *

videosu da şu şekilde efendim, izleyelim.

x.com/darkwebhaber/status/2...
devamını gör...

dünyada futbolla ilgilenmeyenlerin bile sima olarak hatırlayacakları italyan hakem pierluigi collina'nın tüm saç ve tüylerini kaybetmesine sebep olan hastalık buymuş.
devamını gör...

mutlu aile erkeğinin eve girerken kurduğu cümle.

mutlu aile hanımı herşey hazır kocam gel otur sofraya der

mutsuz aile hanımı bok ye bura lokantamı der.
devamını gör...

zaten evlilik denilen şey erken yaşta, kanın deli aktığı zamanlarda olur sonrasında ne heyecan kalır ne başka şey.
devamını gör...

bu herifi de hiç sevmem.
devamını gör...

blade runner (1982)'dan gelsin o zaman ki film sırf şu sondaki repliği için bile izlenmeye değer;

" tüm bu anlar yitip gidecek, tıpkı yağmurdaki gözyaşları gibi."

devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim