zaman tüneli

veteriner hekim olmak istiyordum, psikoloji bölümünden mezun oldum.
devamını gör...

geçen gün flood tanım girdim. farketmeden bir konuya ard arda birden fazla tanım girmişim. nasıl olsa modlar farkeder ve silerler dedim ama sanırım onlar da iyi bir okuyucu değil. sonuç olarak ben de silmedim onlar da. mukadderat..
devamını gör...

#3924471 bak hele alt devreye. toruuuun, şafak kaç?*
devamını gör...

kendisi takip edilmekten hoşlanmıyor ama o kadar güzel ve verimli kullanıyor ki sözlüğü elimde değil takip etmek istedim. espriden anlıyor, gündemi takip ediyor, açıklayıcı entryler giriyor.

böyle değerli insanları sözlükte çok görmek isterim kendi adıma.
devamını gör...

ikinci el motosiklet fiyatlarını kontrol ediyordur.
devamını gör...

maçası yiyen varsa gelsin . burdayım .
devamını gör...

sahibinden'e sinsi gibi geceleri kimsecikler görmeden gizli sekmeden giren bir düşünürdür. severiz kendisini. o kadar da tembih etti bana kimseye söyleme diye ama söyledim artık.
devamını gör...

birincisi bizimle dost değil ikincisi bazı kesimlerin irandan sonra sıra türkiye sözü gerçekçi ve doğru değil. israil ve abd sevmesen de dost bizimle. israil'in bak başkentte bile fabrikası var bizzat israile mal gidiyor gözümle gördüm çalıştım orada. mala anlatır gibi anlatsan da anlamayacak bir kesim var israil sana füze falan atmayacak veya uçakla senin ülkene girmeyecek buna cüret bile etmeyecek tamam mı. on yıl önce bölünecek dedi birileri ve inanmadılar iran gitti unutun.
devamını gör...

bamya.

hiçbir türlüsünü sevemiyorum maalesef.
devamını gör...

aslında bu gerçekçi bir şaka olurdu.

marx hayatının büyük kısmında maddi sıkıntılar içinde yaşamıştır ve çoğu zaman kitapları ve makaleleriyle geçimini sağlayamamıştır.

en bilinen finansal destekçisi friedrich engels’tir. engels, marx’ın en yakın dostu olmasının ötesinde, ailesinin sanayi şirketlerinden elde ettiği gelirle marx’a hem maddi destek sağlamış hem de marx’ın çalışmalarını sürdürmesine imkân tanımıştır. engels’in yardımı sayesinde marx, araştırmalarını ve yazılarını büyük ölçüde sürdürebilmiştir; örneğin das kapital üzerinde çalışırken engels sık sık parasal destek sağlamıştır.

buna ek olarak, marx’ın hayatı boyunca çeşitli arkadaşlarından ve sosyalist çevrelerden küçük borçlar veya destekler aldığı bilinmektedir, ancak bu maddi yardımlar engels kadar sürekli ve güvenilir olmamıştır.
devamını gör...

ne kedi beslemesi kardeşim. o ev artık kedinin. sen o evde ona bakmakla yükümlü bir kölesin. kedi besleyen herkes bilir ki evin efendisi kedidir.
devamını gör...

bir önemi yok, özgür hissettiren kölelik türleri de mevcut.
devamını gör...

bazen başlığı hortlatmak için girdiğim tanım özensiz olabiliyor. başlık yürüyünce ilk yazdığım yetersiz kalıyor. sonra onu güncellemek için siliyorum.
devamını gör...



i don't mind if there's not much to say
sometimes the silence guides a mind
devamını gör...

yapay zekanın günümüzde sevgili yapmak, mesaj yazdırmak, “beni özledin mi?” analiz ettirmek için kullanıldığı bir çağda adamın müzik yapmak için kullanması bence muazzam bir iş.
devamını gör...

memnunum çok şükür on üzerinden on. durduk yere ters enerji vermeyelim.
devamını gör...

1. nesil, bulaşık yıka, onurlu yaşa kardeşim. biz burada moderniteyi temsil ediyoruz.
devamını gör...

kediye temiz bakıylıorsa,kumu kaliteli ve temiz tutuluyorsa, kaliteli mama yediriliyorsa evde koku olmaz. özellikle dişilerde olmaz.
erkek kediler kısırlaştırılmadıysa ve bakımsızsa eve girilmez kokudan bu da bir gerçek.
devamını gör...

kanalın infosunuda yapay zeka ile yaptır la .
devamını gör...

3. nesil gelsin artık, bulaşıkları onlara devredelim..
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim