zaman tüneli

antik yunan eserleri önce süryaniceye sonra arapçaya çevrilmiş. bu dönem kitapların içindeki minyatürleri inceliyoruz oradan biliyorum. araplar elbette bu süreci organize etti ama ne kadarı onlara aittir tartışılır.
devamını gör...

kendi bahçende yetiştirerek.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

e serisinin gelmiş geçmiş en güzel tasarımı.

bir de çabuk çürümese...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

boş bir a4 kağıdına imza atardım. benden sonra yesinler birbirlerini.*
devamını gör...

öhhtür, ohadır, çüştür, tü tü tü maşallahtır
devamını gör...

kötü bir şaka olacak ama geri sayım sayacını açıp solan hayatımın son saniyelerini izlerim.

(bkz: dijital saatli geriye sayan bomba)
devamını gör...

püfür püfür esiyor.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

deri koltukta çok ses yapar. kombin olarak güzeldir ama çizmeyle hoş olur.
devamını gör...

altmışların ve yetmişlerin fütüristtik araç tasarımlarının tamamına hayranım.
devamını gör...

death's end kitabında adım adım ötenaziyi anlatan müthiş bir bölüm var.

şimdi anlatmaya çalışıp saçmalamayacağım ama hayatınızı aklınızdan geçireceğiniz için bir eyleme haliniz kalmaz.
devamını gör...

başlığın sahibi özel olarak kadınları mı kastetmek istedi bilmiyorum ama işlevsiz olsa da bizim de mememiz var.

kadın olsun erkek olsun bu ülkede insanca yaşamak zor ve her geçen gün daha da zorlaşıyor. halkı yönetime karşı isyana davet ediyor gibi olmak istemem. bu yüzden daha da uzatmıyorum.
devamını gör...

hemen bir not bırakırdım.
evin içinde çantada yüklü miktarda para var onlari al diye.
notu bulan kişi arasın dursun ölüyoruz diye itlik yapmayalım mi jdndnd
devamını gör...

1 dakikanız var mıydı diyene dakikayı verirdim
devamını gör...

mustafa kemal bu konuşmayı yaparken halkın motivasyonunu yükseltmek istemiştir çünkü osmanlı’da türkler için pek olumlu konuşulmaz. *
devamını gör...

ya önce bir bakalım sen oldun mu ? tamam misin yani sen daha olmamış kendi benliğini oturtmamisken karşında ki insandan bunu nasıl talep edebilirsin.

itin köpeğin biriyim, hiçbir çizgim yok, hayat gayemde bombok ama kabul görme ihtiyacı hissedecek kadar acizim o yüzden sizde paşa paşa beni olduğum gibi kabullenin olur mu ? oldu paşam bı tur da uzanalim senin işin görülsün.

kendini bilen insan kabul görmeye değil kendi çizgileri etrafında yaşamaya odaklanır.
devamını gör...

türk milleti zeki bir millettir arkadaşlar burada kendini dışarda tutup ama şunlar şunlar hariç falan gibi triplere girmeye gerek yok. yaşadığınız dönemde bir partiye oy vermeyi veya vermemeyi zeka cizelgesi olarak alacak ne yaşadınız ki milleti asagilayacak kadar kendinizi yukarda görüyorsunuz.

sesi çok çıkan azınlıkların, kişisel çıkarları doğrultusunda pozisyon alanların ve ciddi inandığı ideolojiyi destekleyenler aptal değil ki aksine elinde ki kartı oynamaya çalışan bir strateji uygulayan kimseler.

köylüyü hor görecek kadar şehirli değilsiniz kusura bakmayın dedeniz köyden geldi daha o şehirli burjuva ayaklarına girmenize çok var.
devamını gör...

gidip konuşmak en güzeli ve en kolayı..

bu konuda hiç affım yok gider konuşurum, sizde aynısını yapın..
devamını gör...

bizi biz yapandır.
devamını gör...

normal düşkünü bu manyak, her nedense nevrotigi yukarıya doğru yaratıcı aşama güçlüsü olarak görür derdi rahmetli muşlettin amca kahvede.
devamını gör...

bu model. (bkz: gmc sierra denali)
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim