zaman tüneli

trump zeki bir adam sanılanın aksine ve araplara çok güzel ayar veriyor.
devamını gör...

hatta bilinçaltınız kuvvetle kontroldeyse yaratık bile sanabilmektir. yani bu yaşımda bile başıma geldi. haha.

absürt ama ürkütebilen bir deneyimdir.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

islamcıların içinden geçmesi hoşuma gidiyor yalan yok.
devamını gör...

cheeseburger, baharatlı patates, bomonti filtresiz. hemen sitenin altındaki mekandan geldi. fena değil, öneririm…
devamını gör...

adriyatik.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
bodrum.
devamını gör...

aptal salak anlamında kullanılan kelimedir.
devamını gör...

bunu yaptığını düşündüğüm eski bir teşkilatçı arkadaş vardı ismi rüstem, ölmediysen ve bir yerlerdeysen eğer, bir selam çak ben anlarım. sultan sancarın böyle bir fedaisi varmış, aydınlık günlerimiz ve gündüzlerimiz olsun. bir de oktay yüzbaşı vardı da nerede kim bilir.
devamını gör...

güldürür. profil fotosuna imamoğlunu koymuş bir de. sen zıpla oğlum imamoğlunu belki çıkarırlar tarihteki en salak grupsunuz asdfghjk.
devamını gör...

don favliyone
devamını gör...

saygı duyduğum bi tayfa.

sıradaki maçımız olmasından bağımsız.
devamını gör...

milli takımda oynatılmayan her oyuncusu için çıldıran, kafayı da galatasaray ile bozmuş güruh.

mesela orkun oynatılmıyor, bunlara göre suçlusu galatasaray. sanki orkun'un yerine orada galatasaraylı biri oynuyor.
semih oynatılmıyor suçlusu yine galatasaray. kardeşim emin olun barış da forvet oynamak istemiyordur. adam oynatılıyorsa yok oynamam mı desin. bu seferde milli takımda oynamıyor hain dersiniz. herif oynatılmayı seviyor forvette oynatıyorlarsa ne yapsın. he illa forvet muhabbeti yapacaksak şu da var, sizin forvet semih 21 maçta 4 gol atmış. bu herif forvet lan. 5-6 maçta 1 gol istatistiğiyle oynayan forvet mi olur. ayrıca barış'ın bu sezon şampiyonlar ligi maçları performansları ortada, sizin semih oynadı mı o arenada. gönlünüz olsun diye forvete mustafa hekimoğlu'nu da koyalım mı.

liste uzar gider. adamlar uğurcan niye oynuyor diyor lan. kendilerinin bile kolsuz dediği ersin oynayacak herhalde, bu sezon belki de şampiyonlar liginin en iyi 3 kalecisinden biri olan adamın yerine. çocuk daha geçen gün 9.8 reyting almış. fenerin kalesine her geçtiğinde geleni geçeni yemiş bitik mert günok oynasın isterseniz ya da kulübe gediklisi altay.
abdülkerim niye oynuyormuş, kim oynasın agbadu mu. lan milli takımın stoperi mi var. samet niye oynuyor demiyor abdülkerim diyor. şeyden olabilir mi abdülkerim 4 senedir üst üste şampiyon olan takımın kemik stoperi olduğundan. 5 yıldır kasımda havlu atan takımdan mı kuracaktık milli takımı.
bugün dünya kupası hayali kuruyorsunuz ya, gidin bakın bakalım son gittiğimizde milli takımı kim oluşturuyormuş. aa ne tesadüf gene 4 sene üst üste şampiyon olmuş, avrupa'dan kupa getirmiş galatasaraylılar.

başka takımı yine sevin ama şu futbolu az öğrenin. bugün beşiktaş'tan galatasaray'a alınacak iki topçu yok takımda. galatasaray'ın ilk 11'inden kimi versen beşiktaş'ta anında ilk 11'e girer. tek topçusu rafa'ydı o da gitti zaten. kıyasa sokulunca beşiktaş'lının daha iyi çıkacağı eşleşme yok neyin kafasını yaşıyorsunuz.
devamını gör...

@1
echabrenef7091
sen misin
devamını gör...

ikisi de hayvandır; ilki karizmatik bir kedigil, ikincisi de bit yavrusu.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

benim de ne yapcaz ya
devamını gör...

hay babanı tokatlayım
devamını gör...




vay be benim aşık olduğum kıza bak
isterdim seninle olmak ve yaşamak
gel gir koluma sevgilim
uzak durursun sanardım ilk zaman
kendimde hiç bir şey hiç bulamam
utanırım adım atamam
gece gece düşer
aklıma yine
sen var diye
mutlu olurum


aklımda
biri biri var
devamını gör...

bir arkadasimin degildi o da olmus
devamını gör...

kozmik yıkım grubunun bir punk şarkısı.


o yavşakların seni yıldırmasına izin verme
güçlü ol biraz
o yavşakların seni susturmasına izin verme
gürültü yap biraz

devamını gör...

aaaa. ne güzel iki eski dost birbirini bulmuş. haydi beraber sarılıp kutlayalım bunu.

ne demek sen gelme lan ayı*
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim