zaman tüneli

cebimde sadece ekmek alacak kadar para olduğunda bile koleksiyon parası almak bana mantıklı gelir.
devamını gör...

kadın belki baskıcı erkek seviyor, hemen neden yargılıyoruz, işte bunlar hep ön yargı.
misal ben baskıcı kadın severim, çoğu erkek sevmez o ayrı.
devamını gör...

özellikle mahkemelerde sıkça karşılaşılan durum.
devamını gör...

her gün en az 1 meyve yemek.

son zamanlarda çok sağlıksız beslenmişim resmen, onu telafi etmem lazım. dersin başlamasını beklerken armut yiyorum, şimdiden sağlıklı hissetmeye başladım.*
devamını gör...

aslen malatyalıdır, sana red kit’in selamını getirdim karşim.
devamını gör...

yoldaş can, sözlükte veya siyah gözlükle bir sorunum yok, ben kanzuk değilim kuzgunum kendime kızgınım insanlara güvendiğim için, erkek veya kancık da değilim, dar..cık köyündenim ama tek in köy değil. bir dürüme sözlük almam ben, dürümü yerim sözlükte de ortamı gözlerim, bana ne normdan da ormandan da bahçeden de, devletten de, ümitten de ama mesele şu, mesele bize hep en pis işleri yaptırıp poz kesenler, derin takılıp bizi ateşe atarak kendileri serin takılanlar mesele, benim dünyada sadece gözüm ve sözüm var, bedenim zaten ölüm, kafama sıksan sana geri seker, mesele ölmek değil, yakınlarına dikkat etmek, asker mektubu gibi düşün eski arkadaşlardan gelen, üsteler lağıma dönmüş, en dipde ben varım süzülen bana akıyor ama ben daha lağım suyu içmem, ben kargaydım leşleri yedim, elimi kana sürmem. ben kasap olursam, yavuz ve ağır ali olur yani ağaoğlu olurum, bununsa sonu gelmez. herkes tetik çeker, merkez sara hastası zaten, nöbetleri tek başıma tuttum hep, benim betim de nöbetim de biter. düşman değil, hayinleri temizleyin, bize düşman gerek, sokağın en dibine dostluğumu sunuyorum, motoruma taş değerse, bunu merkezden bilirim. bakalım 01 neymiş, baba nasıl olunurmuş görelim. kızını döven varsa dizisine dönse iyi olur çünkü ben izinizi kurtlara verdim, arılar bile iz sürüyor şu an, soysuzluğa gerek yok, muslukları açtım, ötesine karışmam. herkese hayırlı cumalar dilerim.
devamını gör...

(bkz: umumhane)
devamını gör...

çok şükür öyle bir bağımlılığım yok. kumar diyorlar. bilmiyorum, hayatımda yazı tura atmişliğim bile yoktur. yılbaşından yılbaşına çeyrek bileti saymazsak tabi.
devamını gör...

araştırdım ben, ruhsat vermiyorlar artık. halbuki ne güzel vergisini veren kurumsal bir müteşebbis olacaktık. şimdi bireysel olarak fuhuş filan aldı başını gitti tabi, hofff.
devamını gör...

kamu spotu gibi adamsın dayı ya milletin aklını karıştırma durduk yere ya. millette ne telefonlar var görüyormusun abidin.
devamını gör...

millet de boşanınca her şey güllük gülistanlık olacak sanıyor, boşanınca yeri geliyor anan baban bile kapıyı açmıyor, ne sanıyorsunuz siz?
devamını gör...

20 yaşımdan 30 yaşıma kadar ailemden ayrı yaşadım 30 yaşımda tekrar yanlarına geldim 10 sene boşuna ayrı yaşamışım yemin ederim. daha da evlenmeden ayrılmam ya da bi ilişkim olursa anca öyle
devamını gör...

telefondan kumar oynayanların duyunca kendinden geçtiği ses.
ondan sonra " oğlum idare et, haftaya veririrm harçlığını" *

allahtan telefon çıktı, yoksa gider pavyonda yerlerdi paraları.
devamını gör...

#3944964
iddia ediyorum yürüyen her şeyi yerim. ama bazılarını tercih etmem.

bulma konusuna gelirsek yolum birgün senin oralara düşerse ben zaten bulacağım seni bro.
devamını gör...

en sevdiğim seslerden biridir. bozuk paraların yere saçılması gibi. çok güzel. keyif veriyor. eskiden kadın sesini de severdim de artık çekilmiyor. bir de su sesi var, o güzel.
edit: yazın görüşeceğiz seninle. geniş geniş konuş sen konuş.
devamını gör...

sözlüğe ektim ekin
şu yoldaşı güzel bir.... *
devamını gör...

ben basit bir yazarım
aklıma geleni yazarım
ve gönderirim
devamını gör...

orak kullanan, eli çekiç tutan yok muhtemelen, ne rezil bir hayat yaşamışım ya, on numara rezalet çıktı, adana soslu harbiye dürümü.
devamını gör...

uzantı biçemi.
devamını gör...

demon slayer de kafa açan açık beyinli karakter. uyuz oluyoruz ailecek. savaş falan da bilmez de, oturduğu yerden herkesi doğrar.
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim