zaman tüneli

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel

bir kısmını tekte toplamaya çalıştım, daha doğrusu hazır buldum. vintageler de olduğu, aralarında izlemediğim olmadığı ve hepsini de sevdiğim için denk geldi harbiden. sadece "coupling" ve ilave olabilecek bir kaç efsane daha var ama olduğu kadar artık.
devamını gör...

şu haberi gördüğüm de kanım dondu resmen. videolar o kadar korkunç ki izlerken elim ayağım buz kesti.
haber ilk çıktığında 2 ve 3. kattan çocukların camdan atladığı yazıyordu, meğer bu cani camdan atlamazsanız sizi vururum deyip çocukları camdan atlamaya zorlamış.

yeni kuşak ve onları eğiten anne babalar gerçekten korkunç.
devamını gör...

yaralılara ve tüm mağdurlara şifalar dilediğim çok acı bir olaydır. umarım can kaybı artmaz. daha hayatının baharında hayattan kopup giden gencin ailesine de sabırlar diliyorum. kim bilir neler yaşıyorlardır şu an.

gençleri; amaçsız, eğitimsiz ve umutsuz bırakarak uçurumlara sürükleyenlere de, öğrencilerinin güvenliğini sağlayamayan beceriksizlere de lanet olsun.
devamını gör...

korkunç bir olaydır. çok geçmiş olsun diliyorum. her şeyden önce öğretmen ve öğrenciler için başlı başına bir travma. umarım vefat eden birileri yoktur. üstelik saldırıyı düzenleyen çocuk (!) ilgili okulun instagram hesabına yakında bu tarz bir şey yapacağını açık açık yazmış. bilemiyorum, bu yorum görülmedi mi yoksa geri plana mı atıldı, o kısım muallak.

mesela ben de okulun tüm sosyal paylaşım platformlarını gözetiyorum. kendi kişisel hesabımdan çok orada vakit geçiriyorumdur. geçtiğimiz ramazan ayında dışarıdan bir çocuk: “yeter artık, bıktık sizin dini paylaşımlarınızdan. isa bir gün gelecek mesih gelecek, göreceksiniz” türevinde yorum yazmış. direkt ekran fotoğrafı alıp yorumu sildim. ardından durumu yönetime bildirdim, o hafta okulu sürekli gözlemledik. o derece dikkat ettik. çünkü güvenlik yine biziz, kendimizi ve çocukları bir şekilde korumak zorundayız. bu bile bizi ürkütmeye yetti. işin özeti, kimse elini kolunu sallaya sallaya eğitim kurumlarına girmemeli.
devamını gör...

(bkz: breaking bad)
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

lokasyon şaşırtmadı.
devamını gör...

aristophanes’in, platon’un şölen’inde anlattığına göre insan eskiden bugünkü gibi iki ayrı varlık değildi. dört kolu, dört bacağı, iki yüzü olan, kendi içinde tamam hatta fazlasıyla güçlü bir varlıktı. ancak bu hâliyle tanrıları rahatsız etmeye başladı. bir gün bu varlıkların olimpos’a kadar uzanabileceğini düşündüler.

bunun üzerine zeus onları ortadan ikiye bölerek ayırmaya karar verdi. ne tamamen yok etmek istedi ne de olduğu gibi bırakmak. sadece eksiltti.

o günden sonra herkes biraz eksik kaldı.

insan, o günden beri hep o kayıp parçayı arıyor. birine dokunduğunda gelen o tuhaf tanıdıklık hissi, belki de bundan.
sevişmek de bu arayışın en yoğun hâli.

tanrıların bu bölüşüne karşı yakılan bir ağıt gibi.
devamını gör...

bi anne terliği değildir, istediğin gibi hedef alıp fırlatamazsın.
devamını gör...

bu şehir vortex gülüm.
devamını gör...

yazarların sevdiği film logoları başlığını açmıştım epey önce, bu sefer de diziler için bir başlık açayım dedim. ama bunda tek favorimiz aranıyor.

benim seçimim 12 monkeys (dizi). kendisi en sevdiğim dizi de olur. dün bir daha başladım ve 4 sezonunun da bir kez daha üzerinden geçeceğim. bir şekilde bu dizi pek ses getirmedi ama fevkalade bir yapım bence.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

bi (bkz: kim kardashian) değiliz neticede ki tüm sülale üstümüzden geçinsin, zengin olsun. 40 otobüs namus bekçisi kangalı toplayıp gelir emicemgil zivas'tan.

el açıp allah'a dua edeceğiz artık. kasette gereksiz japon pornosu sansürü ve fluluğu olsun diye. namahreme değil yüze sansür bu sefer pliizz *

bir de tolga çevik'in eline ve diline düşmeyelim. 30 bölüm üstümüzden goygoy döner. herif ekmeğini yer biz ise gülşen misali dillere düşeriz.

en iyisi "nerde edep nerde ahlak nerde link" diyip edepsizliğe vururuz*
devamını gör...

kalabalıklaşan mekanlardan kovulmaya mahkum olabilir.

çok yaşıyorum.
en güzel, en tenha masayı kaptıktan sonra kalabalık bir arkadaş grubu oturduğum mekana dahil olunca kibarca yerimden ediliyorum.
'tabii efendim, ne demek' dedikten sonra da sövüyorum azcık.
daha çok gözükmeyen hayali arkadaşlarıma gözükmedikleri için sövüyorum.

bana / bize bir masada yalnız kalmayı bile çok gören namıssızlar, yalnızlık hayinleri utansın.
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

neyse ki stoğumuzu yaptık. lattesi leş, filtre kahvesi direkt mazot. sakızlı türk kahvesi iyidir.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

kafede yalnız başına oturan insandır .her naneye anlam yüklemek milli hastalığımız ,keyfi öyle istemiş oturmuş belki kime ne bize ne tam olarak.
devamını gör...

sadece ama sadece kavrulmuş kahve çekirdeğinden yaptıkları drajelerini biraz severim. kahvesi ve diğer tüm ürünleri çok vasat altı bence. ayrıca ben sevmediğim mekanları da belli aralıklarla tekrardan ziyaret ederim, belki bir şeyler iyiye gitmiştir diyerekten. ancak bunlar maalesef sürekli daha da kötüye doğru gidiyorlar.
devamını gör...

çok zeki bir adamdır.
devamını gör...

her sabah saçlarıma bakıp bu lanet olası reklam teklifi ne zaman gelecek diye sinirleniyorum. en çok benim hakkım. bu bir sanrı değil, kendinin farkında olma hali.
devamını gör...

şu şekil tepki verirdim;
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

değeri bilinmeyen bir zat.
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim