zaman tüneli



yapışmamış yani ?
devamını gör...

ağabey, sana ve fikirlerine değer veririm. bir z kuşağı bireyi olarak ülkü ocaklarının ne olduğunu da çok iyi biliyorum. ama şu bizimkiler çiçek çocuk, sağcılar katil ezberi artık sıkmadı mı sence de.

yani ben de devrimci ideolojiye sempati duyuyorum ama, solcular da bu ülkede yeri geldi devrim adına masum insanları öldürdü, terör eylemleri gerçekleştirdi.

şimdi bir sağcı da buna istinaden kalkıp, bu solcular var ya alayı terörist dese bu doğru olur mu? elbette bahse konu yani başlığa konu yapı kriminal bir yapı. ama sol kanattan da böyle yapılar yok mu?

yani demem o ki solun da dilini değiştirmesi lazım. sağcılar statükocu ve menkıbesever diye biz de onlar gibi olmamalıyız.

t: bir devlet bahçeli beyanı.
devamını gör...

ben bunu 2023 gibi yaptım ama alkolle hala içiyorum yalan yok. ama bi 1.5 yıl hiç içmedim günde bi paketten
nasıl başardım;
içmeyerek
dedim yok içmicem benim özgür iradem var
öyle existential bi yerden hırs bulunca fizik kurallarına aykırı olmayan her şeyi yapabilirim zaten herhalde
devamını gör...

din ticareti serbestse, uyuşturucu ticareti de serbest olmalı. uyuşturucunun zararı bireyseldir, ticareti yapılan din (özellikle de tarikat bağlamında) ise kollektif körelme ve akli dengenin kaybına yol açar. türkiye'de palu ailesi gibi binlerce vaka var, her gün büyü yapılan yüzlerce insan var, her gün tarikatlarda istismara uğrayan yüzlerce çocuk var. sadece ortaya çıkmadıkları için bilmiyoruz. bu dini örgütlerin kapalı yapıları yüzünden her 100 vakadan ancak 1 tanesini görüyoruz. din tüccarlığı yasaklanmalıdır.


türkiye; şeyhler, dervişler, müritler ülkesi değildir !


m.k.a.
devamını gör...

bırak ulan peşimi bırak.

covidde dedik olmadı. kaç ramazandır tamam gündüz içmiyorum, akşam da içmeyiveririm diyorum yok. işe başlarken dedik olmadı. spora başlayınca canım istemez dedik, çıkışta çakmağı aranıyoruz divane gibi.

terketmedi sevdan beni ulan allahsız, bırakamadım gitti seni.
devamını gör...

"japonya'ya islamı götüren panislamcılardan addedilen kişi. kendi kitabında dil bilmemesinden hayıflanmış. dil bilseydim çok büyük roller oynardım demiş. ayrıca desteksiz talimatsız ve parasız kalmış"
demişti rahmetli muşlettin amca kahvede.
devamını gör...

türkiye'li seramik sanatçısı ve yazar.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

şunu da içeyim kesin bırakıyorum.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

olur da kişiye özel bir şeyler yazar isem...
karşı cinsim iseniz...
"ne güzel yazmışsın ne şanslı adam" diye "aklımı çelmeye kalkmayın".
"iradeliyim" yutmam.
aşağılık duygum da yok hafazanallah....

niyetiniz ne demem ama... sorularım tek kişiye !!!!!!

hazır inanmışken ocağıma incir ağacı dikip kendinizi yamamayın..
devamını gör...

türkiye'nin ilk balıkadamlarından 1936 istanbul doğumlu mimar ve sporcu.
devamını gör...

sana ön yargılarım vardı ondan bu kadar geç kaldım ama bakalım iyi gidiyoruz
devamını gör...

5 senelik bir seyir ile birlikte yelkenliyle dünyayı dolaşan ikinci türk.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

ferdinin bir şarkısı var, hatuna yazılmış ama sanki sigarayı bırakmış birinin sigara isteği hortladığında söylenmiş gibi.

benim eskiden kalan bir alışkanlığım var
benim eskiden kalan bir gönül yaram var
hayatımı zindan etti söylediği yalanlar
bırakmayın beni bırakmayın beni

duymak istemem sesini
tutmak istemem ellerini
yeniden başlamaktansa
öldürürüm kendimi...
devamını gör...

1964 malatya doğumlu film yapımcısı.
devamını gör...

mesaj atın ya, cesaret biraz.*
devamını gör...

kimdi bu hanfendiyi sevmesi gereken.... sevsin bi zahmet ya

devamını gör...

gel iki laflayalım olm ne öyle takiliyon. iki de bira cilalarız hem
devamını gör...

"landau'ya göre, zamanında batının siyasal ve ekonomik gücünün altedilememesi nedeniyle, bu bilinçsiz korkuyu sürdürmek ve çok güç olan daha fazla bilimsel çalışma yerine sorumluluktan kurtaran devekuşu yöntemidir" evlât demişti rahmetli muşlettin amca tahta kahvede yıllar önce.
devamını gör...

mauro emanuel icardi'nin babası.
billurlarına kurban.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

ket pet şöyle mırnav bişey
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim