zaman tüneli

kocaya göre kapanıp açılan abla gibi.
devamını gör...

pornhub nedir?
devamını gör...

filistine benziyor gibi. israil de filistine erzak götürülmesini yasaklıyor.
devamını gör...

bu cenah o cenah, reisten sonra akpartiyi görürüz, kim hangi cenah.
devamını gör...

şuursuz hareketlerin devletin başında neden asla olmaması gerektiğinin canlı örneğidir.
devamını gör...

vakit geçer, ömürden gider, kolayca ölünür.
devamını gör...

başlığı açan kaçmış.
devamını gör...

bi faydası yok.
roman havalarının daha fazla faydası var.
devamını gör...

moderasyon.
devamını gör...

akpde artık ne denetim ne kanun ne istikrar kalmıştır. banane banane diyip tepinen bir çocuk imaji vermektedir.
iki gün sonra tırsıp geri çekebileceğin hukuksuz kararlara, 'cumhurbaşkanlığı kararnamesi' denerek makamı aciz göstermek, hukuksuz kararla kaos çıkarıp ülkeyi karışık göstermek kimlerin işine yaramaktadır?
ek: sabah akşam akp yalayan uzaymikikin bile pudra şekerinden kafasını kaldırıp şirazesini kaydıran utanç verici olaylar silsilesi. o bile haberi görünce rteyi muhalefete itelemeye çalışmış.
devamını gör...

ben de tatildeyim. bugün izinliyim. dün işten gelir gelmez evi temizledim bugün akşama kadar kebap, yatış.
devamını gör...

kanıtların peşinden yani gerçek bilginin peşinden gider, buna karşılık hurafelerden uzak durur:

www.mucizeler.com/

www.miracles-of-quran.com/
devamını gör...

youtube gibi aşağıdan yukarıya kaydırınca fanfinfon videoları mı çıkıyormuş?

yıl 2026 olmuş ne pornosu ayrıca? 35'liler köye gidiyor domates biber ekiyor can sıkıntısından.
devamını gör...

benimki sarhoş olunca çok flörtöz oluyor, etrafında hoşuna giden birileri varsa öpüşür.
devamını gör...

sözlük cinsiyetçilikten dolayı çok yazar kaybetmiş ne ömür biçeceğim bana ne? umurumda değil.
devamını gör...

emre altuğ şarkısı.

devamını gör...

tartışmalı, gerekçesiz, hukuka aykırı kararnamelerle rte ve akp tarafından zayıf ve aciz gösterilmeye çalışılan, cümle alemin başımıza musallat olup bizi 'kolay lokma' gibi görmesine çalışılan güzel ülkem.
kararlarının arkasında duramayan, kim kafasını ittirirse he diyen, devlet adamlığını cincon oğluşuna çakarlı araç vermekten ibaret sanan zayıf halkaların bir an önce sandığa gömülmesini dilerim. bunlar yüzünden avrupa bize bi tarafıyla gülüyor. koskoca cumhurbaşkanlığı kararnamesi denen şeyi çöp gibi değersiz bir paçavraymış gibi deneme tahtası gibi kullanıyorlar. nerede makamın ağırlığı? lan fakirlik belgesi alan akpli mv var lan, millet ülkesi için soğan ekmeğe ok derken, hükümet olarak akpnin bu verdiği başı kopmuş tavuk gibi görüntüler nedir?
devamını gör...

dünyanın merkezidir.
devamını gör...

keyif.
devamını gör...

başlığın doğrusu 25 mayıs 2026 bilgi üniversitesi kapatılması kararının geri alınması olacaktı.

bugünkü resmi gazete yayımlanmıştır. buradan

asıl sorun şuydu:

bir kere ülkede özel üniversite yoktur. bizim özel sandığımız üniversite aslında kamu kurumu tüzel kişiliğini haiz vakıf üniversitesidir. bunun kuruluşu kanunla gerçekleştirilir. kuruluşu kanunla gerçekleştirilen bir vakıf üniversitesi bir holdingle ile bir tutulamaz. kanunla yapılan bir işlem ancak kanunla alınabilir, cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle değil.

örneğin, kanunla kurulmuş olan istanbul şehir üniversitesi ile ilgili olarak da“faaliyet izninin kaldırılmasına” karar verilmişti. fakat kuruluş kanunu halen yürürlükte, meclis bunun üzerine bir kanun çıkarmış değil.

holding üniversitede birtakım kötüye kullanımlar ve zenginleşme yaşayabilir. ancak bunun önlenmesinin yolu üniversiteyi kapatmaktan değil, denetimden geçer. bu denetim de yök'e aittir. demek ki bu denetimin yök tarafından yapılmadığı anlaşılıyor.
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim