zaman tüneli

ateistler dünyada obeziteyi azaltarak insanları dinden çıkarmaya çalışıyorlar. bunun için de kuzey denizindeki petrol platformlarını paravan olarak kullanıyorlar.

siz uyumaya devam edin.
devamını gör...

ne 2'si...3, 4, 5 yüzlü olanlar var. 2 sadece bir örnek.
devamını gör...

eferim sen işine bak...
iki de hap yut ama..
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

kılışdarın avukatı
akın beyin adaletin hızlandırılması için kurduğu
alo adalet hattının meyvelerini yemiştir
akın beye tşk gerçekten çalışıyor
devamını gör...

konunun uzmanı olarak söyleyebilirim ki; yoktur.

bulunduğu yerde tüketilmesi tavsiye edilen şeyler arasında sayabileceğimiz ızdırabın, bekledikçe ne olacağına dair bilimsel bir veriye rastlamadım.

azalabilir de artabilirde... ayı da çıkabilir, cin biberi de...
devamını gör...

say say demesi lazım ıdı..
bu kadar mı seçenek ?
devamını gör...

işler iyi gitmiyor
reis de yaşlandı ve bunun farkında
cexap arkasına rüzgarı almış
özgür genç
iyi de gidiyor
mitingler falan
imaro da silivriden yazıyor arada
amma reisin aklında 40 tilki var
40'ının da kuyruğu birbirine değmiyor
kenarda beklettiği kılışdar piyonunu sahaya sürdü
yoksa cexap reisin şeyinde mi houmuna fjfkgk

chpnin avukatı başvuru yapıyor akşamına her şey hazır
akın beye de burdan tşk fkfkf


cexaplılar şimdi başını elleri arasına düşünsün
yahu biz kimi cb adayı yapmışız diye
kimin peşinden koştuk diye
yok dersimli kemal yok kuru fasulye yiyor tırı vırı

reis sizin adayla oyuncak gibi oynadı

akşam besim tibuk dinleyim bakalım üstat neçe tesbidler yapmış
devamını gör...

sorry arkadaşlar..

bizden geçmiş bu işler yazarı.
devamını gör...

ölmediğimize göre bazı gerçekler çok gerçek…

bozmayalım keyfimizi hadi be eğlenceee…
devamını gör...

dünyanın laneti...
ve dil bunun neyi bilemiyorum...

dil de onun aklayanı falan...

karı kocişko
devamını gör...

çok ta matah olmayan bir hayatı bu kadar pahalıya yaşıyor olmak sinirimi bozuyor.

dünyanın en pahalı her şeyi bizim ülkemizde; yakıt, elektirik, su, et, göt, bok, püsür
devamını gör...

yes...
aynı sebeple "ayna ayna söyle bana"...
yaşayan var ise bikek..
devamını gör...

"başkan trump dünyanın yüzyıllardır beklediği lider. o sadece güçten söz etmiyor; gücü bizzat temsil ediyor."
devamını gör...

gerçek bir tost bulmak çok zor
devamını gör...

en sevdiğim kahvaltılık seçeneklerinden biri. domatesi yeterince ince dilimlemek gerekiyor, yoksa kahvaltılık domates gibi bir tadı oluyor. kaşarı kritik bir eşikte bırakınca tat almak hiç mümkün olmuyor. baget ekmekle fena olmuyor. bir de güzel fırınların akdeniz ekmeği olursa arşa çıkarıyor.

öncelikle tava tostundan başlayayım. tost içeriği: kaşarlı domatesli ve zeytinyağlı, içinde bir tutam kekik de olmalı. çevirirken ekmek veya domates parçaları kayabiliyor. sonra aradan o kaşar akıyor ve tam bir rezalet.

fırın tostu: genelde bir sorun olmaz, sadece içi yeterince nemli olmazsa kuru olabiliyor. domates de tavadaki kadar pişmiyor ama onun da ayrı bir tadı var.

tost makinesi tostu: ehhh, çok bastırınca kağıt gibi olması hariç güzel. aşırı bastırmadan yapılırsa akar.
devamını gör...

gördüğüm kadarıyla yanlış ekmek kullanımı. tost somun ekmekle yapılırsa verimli olur. tost ekmeği tamamen bir kısım medyanın uydurmasıdır. somun ekmeği alır bir tarafından kesersin. içine malzemeyi koyar, makineyi basarsın. az malzeme kadar, fazla malzeme de tadını kaçırır. ayarı tutturmak önemli.
devamını gör...

bi tane yazdım ben:
"hayatı çözmek adına varsayımlar" ismi...

12 tane bastırdım annemle.. kime vereceğimi bilmeden...
devamını gör...

saat farkından dolayı öğlen uyandığımda sonuçlardan takip edeceğim muhtemelen. en son üniversitedeyken nba play off lar için sabahlara kadar oturmuştum ya da erken uyanmıştım. hiçbir şey için o kadar hevesim yok artık. zaten, amerikan spor yayıncılık olayını da sevmiyorum. bana maçı ver abi, öncesi, sonrası, arası derken bi dünya etkinlik çakıyorlar.

düz adamım ben maç izlemeye gittiysem maçı izleyip dönmek istiyorum. o etkinlikleri harici etkinlik olarak bayağı seviyorum ama başka bir etkinliğie entegre edilmesini sevmiyorum. jlo'nun let's get loud kaydı on numara mesela. super bowl etkinlikleri'nin çoğu da öyle ama basketbol ve futbolda o işlere alışamadım.
devamını gör...

+18 bu sözlük de mi ?
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim