lanet okuyorum böyle insalara ...
nefesim daralıyor, ruhum ayrılıyor bedenimden.


lânet olsun size, sizi var edenlere...
devamını gör...
unutmayınız ki
hiç beklemediğiniz şeyleri,
hiç beklemediğiniz insanlar yapar .
devamını gör...
karaktersiz olanın çıkarı olunca kıvırtarak gelir de, çıkarı söz konusu değilse selamsız gider.
devamını gör...
her insanın karakterinde olan bir özellik. yoktur bende diyen yalan söylüyordur net. insanlık olarak hepimiz ikiyüzlüyüz ve aslında bu bir nevi iyi bir şey. nasıl mı? toplumda konuşulan eşcinsellikten örnek verelim.

mesela toplumumuz genel anlamda homoseksüelliğe karşı bir toplum ve bu özelliği hala devam ediyor. yavaş yavaş yıkılacak olsa da hala içlerinde kötülük olan ve her şeyi cinsellikten ibaret gören insanlar tarafından yerilecek. neyse biliyorsunuz ki eşcinselliğin lanetlenmişlik olarak algılandığı bu toplumda zeki müren'i de seven çoktur. ayrıca aynı şekilde cinsiyet değiştirme ameliyatları bizim toplumumuzda iyi olarak görülmemesine rağmen bülent ersoy bu toplumda kabul edilmiş bir insandır.

kısacası hepimiz hem bireysel hem toplumsal olarak ikiyüzlüyüz.
devamını gör...
iki yüzünden de hayır gelmez.
devamını gör...
budur.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
rahatsızlık. irade ile ego savaşırken genelde egonun galip çıkmasından kaynaklanır. ve irade hemen saldırıya geçer. özelliğini yitirir, nesnel anlamda kötü biri izlenimi uyandırırsın.

önemli olan böyle insanları da sevebilmek.
devamını gör...
kendi nefsine ağır gelen bir şeyi başkasından beklemektir. sonra, "aaa bu şahıs beni hayal kırıklığına uğrattı." derler. hâlbuki sende onunla aynı nefsi taşıyorsun, çok bir farkın yok.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"ikiyüzlülük" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim