zaman tüneli

sözlüğe giriyorum herkes selvi boylu, endamlı, yiğit. dışarı çıkıp bir volta atıyım diyorum. allah affetsin, patates kafalı, gargamelden hallice, yer elmaları. acep hangi memleketten yazıyorlar merak etmiyor da değilim.
devamını gör...

yetmez ama evet. sözlüğünüzü silksinler innnnnnnşallah
devamını gör...

fenerbahçe'nin transfer görüşmelerine başladığı yunan santrafor. sağ tarafa aldıkları tecavüzcüden sonra öne de son türk devletinin kurucusuna katil diyen paylaşımları olan adama gitmişler. bu işin sonu şampiyon olamazlarsa harbiden fenerbahçe cumhuriyeti kurmaya gidiyor bu kadar suçlu terör kamplarında yok a*k.
devamını gör...

almanca, ingilizce, fransızca biliyorum. almanca ingilizce çok çok iyi, fransızca o kadar değil.
devamını gör...

abi yeter deli ettin kendini.
devamını gör...

faqbadi arıyorum. kadın pls.

maksat çamurluk olsun, başlık sqilsin.
devamını gör...

silktimin sözlüğünün silktimin kurallarının en "eeeah a*na korum lan sözlüğün de kuralının da" denilesi olanı.
devamını gör...

yaş:50
boy:184
kilo:82
saç: var dalgalı beyazsız
göbek: yok
para:çok


45-50!yaş arası modern görünümlü iri memeli 1,60-64 arası boyda minimum 80 kg hanımefendiler eglesin.


ot: eyeliner kırmızı çizgimdir.
devamını gör...

dam altında da böyle fantezileri anlatan deccaller olur idi. o vakit ben haydarı hazır ederdim ranzanın altında. zira bu zındıklar hikayeleri gözlerini faltaşı gibi açarak dinler, peş peşe kendilerini azdırıp sonra gece yarısı birbirlerine hallenirlerdi. açlık bir, kadınsızlık iki. bunlardan öte düşkünlük ne gördüm ne de bildim. hak teala bunlarla sınamasın, düşmanı dahi.
devamını gör...

yaş: 28
boy: 172
kilo: 29 aralık 2026'dan sonra düzenlenecek
iş: var maalesef
güç: yok maalesef bomboş adamın
kariyer hedefi: mecbur tüik uzmanı olmaya çalışmak ve sene sonu askerden muafiyet alıp 500k yatırmadan bu işten yırtmak.
hobiler: sevdiğim şeyleri sevdiğimi bilmek pek huyum değildir
fobiler: çocuğumun beşiktaşlı olmaması
siyasi görüş: stalin keşke daha kapsayıcı olsaydıcı sosyalist

not: askerlik muayenesinde söylenen boyu yazdım, bilgi bana değil devlete ait.
devamını gör...

ne kadar sürede kaç tanım silebileceğimiz de belli değil amk. 18 saat geçmiş hala sildirmedi geçen.

inat ettim lan yav***klar. silicem. bir ayımı da alsa bu s*kik sözlüğe bırakmayacağım tanımlarımı.
devamını gör...

görüp bildim ki sözlük ahalisinin bir kesimi edepsizliği kendine meslek edinmiş. latife der geçeriz. lakin bunları ciddiye alacak esaslı adamları hesaba katmaları icab eder. bunlar latifeyi gerçek sanıp da kuytuya çekerse, kurt kapanına aldıkları vakit kurtuluş yoktur. neydi niyet âkıbet ne oldu bak diye ağlaşmayın sonra kedi yavrusu gibi. vesselam.
devamını gör...

boy 194 , yaş 25.

tercihen 170 ten uzun, kaküllü bir yazar varsa tanışmak isterim. kaküle bitiyorum.
devamını gör...

sözlüğe her girdiğimde üç başlıktan beşineverdiğim tepki.
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

kedi ve köpek görünce kendimi durduramadığım, içinde kendimi buluverdiğim durum.
beyin, bir şeyin aşırı sevimli olması karşısında oluşan duygusal yükü dengelemek için hafif agrasif tepkiler vererek kendini nötrlemeye çalışırmış.

böyle; döve döve, sıka sıka, mıncıra mıcıra sevmelerin sebebidir.
devamını gör...

saçmalıklardan saçmalık beğen bilader.

misal bir tanesi. evrimin en büyük ispatlarından biri olduğunu iddia eden artık balina ayakları.

evrimciler balinayı incelemiş. ta götünün en dibinde ayağa benzer bir şey bulmuş. "hah bak bu eskiden karada yaşayan pakiketus denen bir hayvana ait ayak" demiş. bu hayvan da tilki gibi bir hayvan. ve taa pakistan'da bilmem ne dağlarının en tepesinde yaşayan en fazla 30 kilo, 4 ayaklı, kuyruklu bir hayvan.

yani bu hayvan evrim teorisine göre sağda solda zıplamış durmuş ama açlıktan geberecekmiş neredeyse dağlarda yiyecek bulamamış bu sefer kendini denize atmış. ve denizde yaşamaya başlayınca zamanla mutasyon ve adaptasyonla birden balina olmuş. yani 30 kiloluk sıska çöp bacaklı tilki birden 200 tonluk balinaya dönüşmüş.

yaw bilader bu evrime bilimsel milimsel diyorsunuz eyvallah da hiç sorgulama da yok sizde yaw? ya da bir şey bilimsel ve ya bilim diye soru bile sormadan hemen inanıyor musunuz? böyle bir saçmalığa bilim diye inanan adamın beyninde en fazla 3-5 nöron vardır .
devamını gör...

gündemi takip etmekte zorlanıyorum, ilgili videoyu bulabilirsem bi izleyeyim, merak ettim vibratör kolyesini. çok manyak gündemi var bu ülkenin. ahahahaha.
devamını gör...

kedi çükü kadar vibratör gördü diye ahlakı bozulan toplumun ahlakı kedi çükünden de küçük ve değersizdir.
devamını gör...

ima dili.
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim