zaman tüneli

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

bu ablayı seviyorum. neşeli, espirili, hayat dolu.
devamını gör...

avrupa emisyon yasaları adı altında özellikle elektrik tesisatında geri dönüştürülebilir malzeme kullanan otomobil markası.

modern araç piyasasına ayak uydurup 4-5 yılda bir kullan at arabalar üretiyor. mühendislik alanında bir daha asla w124/w123/w126 gibi araçlar üreteceğini hiç sanmıyorum. konfor ve sürüş açısından da benim nazarımda e200 compressor'ün daha üstünü hala yapamamışlar.

eğer bu kafayla giderlerse 10 sene sonra piyasada yeni çıkan çin markaları gibi kalacaklar.
+cemaat mercedes'i nasıl bilirdik ?
-40 yıl binsek eskimez diye bilirdik!
devamını gör...

kırmızı elma vs yeşil elma.
devamını gör...

olm o ülkücüyse ben idealist değilim lan, ewed.
devamını gör...

mukavemettin efendi bir gün fabrikada yaaaarrabbiiim diye feryat etmişti, noluyo noluyo diye oradan liboş efendi koşturuyor, kankitosu ya kerkenez. o ya rab biim ay de lo ya la ley yo ooo ley yaaa falan diyor mukavemettin efendi, derdi de neymiş, kendi mıntıkasından bir operatör kadın buna evlilik teklif etmiş, bizim fabrikada kadınlar teklif ediyordu olm valla, ewed.
devamını gör...

bir insana osman denmişse o insan idealist olamaz.
devamını gör...

yıllar öncesinden bana bir sözün var. pda'nın outrosunu kendi tarzında coverlayacaktın sözde, unutmadım. o coverı bu gece istiyorum.
devamını gör...

idealizmi de savunmakta, ewed.
devamını gör...

bir grubu sadece bir din üzerinden okumak ne kadar doğru bilemiyorum. o halde müslümanlara barbar diyenlerin de kendi bakış açılarından haklı olduğunu kabul etmek zorunluluğu doğabilir. diyelim ki museviliği yasakladık o insanların içindeki kötülüğü nasıl yasaklayacaksınız. meselenin insanlık olduğunu anlayıp bu çerçeveden bakmak gerekir olaylara bence.
devamını gör...

tehlikeli, ırkçı ve dünyayı ateşe vermeye dünden razı bir dinin yasaklanması gerekliliğidir. semavi dinleri konuşacak olursak islam ve hristiyanlık tüm insanlığa seslenir. yahudi dini ise , ırkçı temeller üzerine kurulu insanlık düşmanı bir dindir.
devamını gör...

benim ölümden döndüğüm an yok ama ölümün benden döndüğü anlar var.

ilk olarak 2016 yılında bir gece ağlaya ağlaya sabah uyanmamak üzere duamı edip uyumuştum. kabul etmedi yaradan sabah açtım gözümü.

ikincisi geçen yıl 3 temmuz günü yaşandı. bu gece uykumda canımı al yoksa bu insanların hepsinin canını yakacağım dedim. sabah gözlerimi açtığımda mesajı aldım.

son olarak bu yıl 5 mayıs günü o kadar mutluydum ki, o his azalarak geçmesin diye yaradana yalvardım, ben bu mutlulukla ne yapacağımı bilmiyorum lütfen zirvede bırakayım diye.
yine kabul etmedi.

ilkinde üzüntümün geçeceğini, ikincisinde görülmemiş bir intikam alacağımı üçüncüsünde de çok daha mutlu olacağımı anladım.
devamını gör...

kitleyi coşturan chp miting müziği değil mi bu..
devamını gör...

yine bir erkeğe beş erkek düşüyor.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

radyo dinleme modülü uçtu olm, ewed?
devamını gör...

radyo sohbeti nereden var mı öyle bir şey ???
yokmuş, bir chat paneli olsa ne güzel olur goy goy dönerdi altında. hem katılım da artardı goy goy olunca. yetkililerden talep ediyorum hehe...
devamını gör...

sözlüğün daimi yazarlarından, mesai saatlerimiz benzer geçiyor. niçin? çünkü kendisiyle meslektaşız.
devamını gör...

hay gözinu sevdiğum, geldum geldum, ewed?
devamını gör...

o değil de.... niye dokuzu bekliyorum ki... sanki çok mühim işlerim varmış gibi.
çıkın gelin leyn. açıyorum yayını.
dinlemek için buradan
katılım için başlık altından.
devamını gör...

demirden korksak tramvaya binmezdik avinusevim, ewed.
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim