zaman tüneli

diş macunu ve diş fırçası ihtiyacım için gratise girdim. kasada muhteşem indirim yapıyorlar telefon numarasıyla.

özel hissettiriyor insana.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

kaderle ilgili genel bilgiler veren fal türü.
öyle 3 vakte 5 vakte kadar diye kısa vadeli bilgi beklentisinde olanlar dm'me atmasın.
devamını gör...

cimerin selamı var....
devamını gör...

"benim meme'm yok karşim, iftirik etme"
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

psikolojik bir insan olduğum için ben kendi değerlendirmemi yaptım. laf arasında saçma alakasız sorular sorarak çocukluğuna indim ve bilinçaltı kanalını açtım. bilinçaltına girebilmek lazım. size de tavsiye ederim...
devamını gör...

@silvermist
bakıyorum yolların var birini sececeksin ama cayıp obür yolda başarılı olacaksın.
birisi senin için dua ediyor, sanki kalbimdeki darlığı alıyor gibi gözüküyor.
bazıları sana göz etmiş dikkat et, her başarını anlatma herkese önü kesilmesin.
2 veya 3 gün içinde eline para geçiyor
seni toparlayacak çok memnun kalmasanda iyi gelecek bu para
benden bu kadar. fincanını yıkaya bilirsin.
devamını gör...

bizim yarım adamıza özgü "kendiliğinden fermente" olarak dalında salamura olan zeytinindir. bakınız az önce bir tane indi ağaçtan:
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
bu "hurma zeytin"i dalında yenebilir hale koyan; yarımada rüzgarının taşıdığı "bir mantar" türü dür.
devamını gör...

utandın mı?
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

“yürüyemedi sabah”
tamam hepinizin maşallahı var. nazar değmesin tü tü tüğ.
devamını gör...

bazen kısa sürede çok insanla uğraştığınız için yaşayabileceğiniz şey.

uzun süredir yazdığım platformdan ayrılmak zorunda kaldım bu yüzden. insanlarla uğraşılmaz.
devamını gör...

emine bacının ukdesi.

geçen birine baktım, çok şaşırdı inanamadı.
devamını gör...

en temel beyaz eşyalardan biri.
hatta yanılmıyorsam popülerleşen ilk beyaz eşya. çamaşır, bulaşık makinesi, mikrodalga, tv gibi eşyalara nazaran buzdolabı daha elzem. bizim köyde 20-30 yıllık hatta 40-50 yıllık dolaplar var, hala çalışıyor.

neyse sadede gelelim. buzdolabının büyük olması elbette önemli. bundan sebep maddi durumu elverişli olanlar büyük buzdolabı alır. ancak 3 yıllık evli biri olarak bana göre çok büyük buzdolabı almaya hiç gerek yok.
biz bol bol meyve, sebze ve ev yemekleri yiyen biriyiz. ayda ortalama 1 kere ancak dışarıdan yeriz. yani buzdolabını çok kullanıyoruz. ancak orta boy bir buzdolabı olmasına rağmen yetiyor. daha büyük buzdolabı aldığında tıkıştıracaksın ve yiyemeden tazeliği gittiği için çöpe atacaksın israf olacak.
biz bile israfçı biri olmadığınız halde bazı şeyleri atmak durumunda kalıyoruz. dolap küçük olunca, dolaba göre alırsın ve israf etmeden tületirsin.
çok büyük buzdolabı olup ben asla israf etmiyorum diyen biri asla olamaz.
devamını gör...

höfff uluda bakan bulamadın buraya mı geldin.
neyse bakayım bari.
kısmetinin açılacak çıkmış ama benim pek umudum yok kanki.
kaygıların sonunda son bulacak gibi gözüküyor ama sen yine de pek umut bağlama burası türkiye.
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

yok yok, benim iddia olarak rastladıklarım güzel anadolumuz’la sınırlı kalmayan, daha ırklar arası laf sözler.
devamını gör...

akp'nin atadığı eski tcmb başkanı. bugünkü haberlere şaşırmadım.
devamını gör...

doğma büyüme istanbullu ama kürt biri olarak başlıkk hoşuma gitmedi. ben kürt olduğumu söylemeyene kadar kimse anlamıyor.
şöyle şeyleri oldum olası sevmem mesela. her insan aynı değil. sırf doğduğu bölge iyi değil diye genelleme yapmak ne kadar doğru?
devamını gör...

2027'nin ikinci yarısında piyasaya girmesi planlanan togg'un modeli.

fiyatı şu an için 1.3m civarında olması bekleniyor. tabi çıkana kadar kur farkından dolayı en az %30 zam yer.
aslında ilk başta çıkması gereken model buydu. halkın alım gücü belli. togg'un yurt dışında satma ihtimali zayıf. yurt içinde rekabetçi uygun fiyatlı bir model olmalı.

ismi'nin t6x olması t10x ile arasında bir model daha olacağını gösteriyor bana göre. bagajı geçiş olursa t6x çok mantıklı bir araç olur. hatta biraz daha ufak bir modeli daha çıkmalı, ayrıca hafif ticari ve çok büyük olmayan 7 kişilik bir modeli daha çıkmalı.
devamını gör...

sabahtan beri zoomladı zoomladı gitti ya la kameraman. lan kötü otobüs devrilse firma ismini sansürlersiniz!
devamını gör...

çok foşiksin. nerede yetkililer
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim