zaman tüneli

(bkz: cart kaba kağıt)
devamını gör...

bu bir kişi.

anlamazsınız, oradadır şuradadır ama bir şekilde vardır. orada olmak varlığını sürdürmek için de buradayım diye bağırır durur.

sizi ele geçirmesine izin vermeyin.
devamını gör...

kaleme aldığı sefiller hala zengin olamamışlardır, eed.
devamını gör...

kağıt yırtarken çıkan ses.
devamını gör...

fransa'da büyük itibar gören yazar. vasiyetinde istememesine rağmen büyük bir cenaze töreni yapılmıştır.
devamını gör...

fransızca bir kelimedir, orjinali zırt á pose diye yazılır, eed.
devamını gör...

yoldaşa lafım.
sözlüğe bir moderatör atayamadi aylardır.
yok sözlüğü kendi oyun parkına çevirdiler, yok eylül, yok ekim.
bu boşlukta yazarlar yine terbiyeli çıktı ki kuzenine uyup nudesini sözlüğe atmadı.
devamını gör...

zırt zırt abuk sabuk konuşan anlamına da gelir. densiz densiz işler.
devamını gör...

dünyanın en zor işleri içinde ilk üçe girer.
devamını gör...

#4075979

haydi.
devamını gör...

bursa diyenler bir gün bursa'da yaşamış mı acaba.
devamını gör...

hadi başlatıyorum. var mısın?
devamını gör...

senden hayat dersi alacak durumda değilim. alan yerlerim dolu. boş bir yer bulup, oralara bırak hayat derslerini. kolay gelsin.
devamını gör...

dünyanın en haklı denk gelişi
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

bir bitmediniz arkadaş, siz var ya, ah ulan siz var ya siz, siz zenci türksünüz ha, yediniz bitirdiniz ulan çala çırpa çöke çöke ona buna, nerede bedava, nerede beleş oraya yerleş insanı sığırlar sizi. herkes çalıyormuş, herkes yiyormuş, aynen arkadaşım herkes çalıyor, ewd.
devamını gör...

#4075963

en azından mal olduğunu kabullendin bak, bu bile büyük gelişme. insan kendini böyle böyle tanıyor işte. bugün malım diyebilen, yarın belki azıcık da olsa aklım var deme noktasına gelir. güzel şeyler bunlar.
devamını gör...

bursa erkeklerinin size erkeklik borcu yok aşko sırf bursa adı geçiyor diye erkek ırkını savundum ağlıcam
bütün erkekler ılıktır deseniz bu kadar koymazdı bursamı rahat bırakın
devamını gör...

bir de siyasetçilerin hepsinin aynı olması konusu var ki buna ben katılmıyorum açıkçası. şu an bir yazı dolaşıyor, sağ sol diye bir şey yok, bir pasta var, kimisi sağından yiyor, kimisi solundan diye. hayır arkadaşım, soldan yiyen ya da yiyebilen yok, yemek isteyen de yok. bunu kafasız amirime söylemek isterdim ama şu an onunla bazı hesaplarım var açıkçası, ondan zaten gevşek bir vibe alıyordum ama bu kadar beyinsiz olacağını tahmin etmemiştim. abi bu işte sığır adam bakış açısı, herkes yapıyor, hepsi çalıyor, hepsi yiyor, anasını satayım siz sığırlar bu memleketin tüm pastalarını yiyip bitiren siz sığırlar, bu memleketin altın çocukları siz sığırlar, hiç kendinizi zenci türk diye tanımlamayın, en beyaz türk sizsiniz.
devamını gör...

üç tane entri girmişim üçünde de aşko dememişim büyüdük geliştik xhwbshqbquqjsı
devamını gör...

balkon balkon geziyorum şu an. elvan dalton dinliyorum, eed.
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim