zaman tüneli

ilk buluşmada ciddi bir yeri değil, ferah ve relax bir mekanı tercih ederim. bu yüzden giyimim de aşağı yukarı şöyle olur ;

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

son buluşma olmasını istemiyorsanız palyaçoya çevirmeyin kendinizi. erkek kadın fark etmez.
devamını gör...

eh, bir de evlendin mi bütün sorunlar çözülür demişti. ben de siz evlisiniz çok mu mutlusunuz diye sormuştum. cevap vermemişti.
devamını gör...

canın ne isterse o giyilir.
devamını gör...

kimininki kalır.
devamını gör...

mantı yedikten sonrası gibi yok. sekiz saat kesintisiz güzellik uykusu.
devamını gör...

içinde neyle rahat ediyorsanız o giyilir.
devamını gör...

ben ilk bulusma oldugundan habersizdim.
petrol yesili, prenses yesili bir body giymiştim. altımda ispanyol paca dar kesim bir pantalon vardı. saclarımı acmıs dalgalandırmıstım.
arkadaslarla bastille de bir latin bara gitmiştik.
fransa da dans etmeye kaldırmaya cok gelirler. kulturel olarak normal. ben turk kızı oldugum icin asla kalkmazdım.
vehasılı bikac kişi dansa davet etti. klasik kalkmadım tesekkur edip.
sonra bi cocuk geldi.
sarı dar kesim bir gomlek giymis. altında siyah bir kumas pantoon. 1.90 boy. uzun bacaklar. geniş omuz. babyface. bir zenci maksimumda ne kadar yakısıklı olursa o kadar yakısıklı.
dansa davet etti. dibim dustu. ilk defa kalktım. 6 saat aralıksız dans ettik. ayrılamıyoruz.

velhasılı birkac dısarda kahve ictikten sonra sevgili olduk. 6 ay surdu. 5 sene paris deneyimimde seviştigim tek adam. -digerlerine ben türk kızıyım, bizde sevisme olmaz-dedim de.
sonra gel de cekim gucune inanma;)
devamını gör...

kalem çekmeye üşenmekten ileri gelir.
devamını gör...

ses deneme bir iki, bir iki, alo, aloooooooooooooooooooooooooooooo. şeklinde başlattığım gönderme eylemidir.
devamını gör...

benim evrene gonderdigim pozitif mesajları yolda uzaylılar yiyor, ben size diyim;)

bi donemki en samimi kız arkadasım bana dedi ki:
-dunyada tanıdım en iyimser, en pozitif insansın. igrenc erkekleri cekiyorsun. bence olumlama tutmuyor.

kadın haklı;)
devamını gör...

eğer burada kastedilen düşünce gücüyle başınıza gelenleri yönlendirmek ise hurafe inançtır.

evrenler gerçekte tıpkı böcekler veya insanlar gibi kullardır o kadar. hiçbirşey gerçekleştiremezler, tanrı ile hiçbir ortaklığı yoktur kulların. aynı şekilde zihinlerimiz de böyle...

zaten rabbimiz yoktan var etti herşeyi, hiçbir şey o'nun uzantısı veya yansıması falan değildir. zaten bu yüzden şirk en büyük günah ve haram.

şu yazımda bahsetmiştim: emre1974tr.blogspot.com/201...
devamını gör...

abla ne içtin sen yine ya.
devamını gör...

hep sanatcı tayfasında gozlemliyorum goz onunde oldukları ve naif ruhları oldugu icin boyle acıklamalar:
-insanlar beni cok kırdı. inzivada kopegimle yasıyorum.

arkadaslar sizi cok cok iyi anlıyorum. insanlar hoyrat. insanlar cıkarcı. insanlar guvenilmez.
bumdan 15-20 sene evvel ben de aynı moddaydım.
size bir bakıma daha üst levelden, gelecekten yazıyorum:
-insanlardan bi şeyler beklemeyi bırakın. o zaman bir kırgınlıgınız kalmayacak kimseye.

hadi asma yüzünü.
kötü kötü de bakma.
ha soyle, gulumse biraz;)
devamını gör...

sade guzellik.
devamını gör...

bence ülkece hepimizin ihtiyacı olan durum bu. bazen diyorum ki şöyle inanılmaz bir doğa olayı olsa ( mesela aşırı karın yağması buna örnek olabilir. şöyle yerde 7-8cm bir birikinti oluşsa ), hepimiz zorunluluktan 1-2 hafta evde kalsak ve dinlensek... inanın o battaniyenin altından zaruri ihtiyaçlarım olmadığı sürece kalkmam.

o kadar fazla çalışıyoruz ki... herkesin tek ihtiyacı uyumak, pervasızca dinlenmek. bu yüzden de garip garip hayallere sahip oluyorsun. mesela aşırı kar yağsa da, kar tatili verilse gibi...

o kadar ironik ki.. sadece ciddi bir kriz anında çalışmayı bırakabiliyoruz ( o bile göreceli ama en azından normal rutinimize göre daha çekilir bir hal alıyor).

bize battaniye , sahlep ve uyku şart.
devamını gör...

buna inanmıyorum. "zihnini kontrol et, ona istediğin her şeyi yaptırabilirsin" savsatası ciddi bir ticari gelir kapısı açtı. bir anda kişisel gelişimciler, ruhani koçlar, yaşam koçları ve benzer terimleri sahiplenerek insanlara hayatlarını değiştirebilecek bilgiler verdiğini iddia eden insanlar türedi.

her parmaklarına otantik yüzün takan, saçlarını garip renklere boyayan ve biraz da bohem giyinen kişi "ruhani olarak aydınlanmış insan" profili çiziyor. müthiş bir algı operasyonu var.

bir kere evren nedir?

tanrı'nın kendisini "evren" kelimesini kullanarak kozmik bir yapıya dönüştüren ve yaratıcı ile kul ilişkisini garip bir talep- onay sistemine kanalize eden " algı çarpıtması " var. temelinde insana dilediği her şeyin olabileceği öğretiliyor. yani bir nevi insana
tanrı'ya istediği her şeyi yaptırabileceğine dair bir küstahlık ve öz cesaret yüklüyorlar.

dilediğin her şey nasıl "koşulsuz- istisnasız" gerçek olabilir?

buna karşı verilen anti tez şu "istediğin şeyin gerçek olduğunu hayal etmen ve gerçekleşmiş gibi yaşaman yeterli."

yapılan manipülasyonun, insanları çektikleri yönün farkında mısınız?

neye dayanarak? diye soruyorum ben. tanrı'nın iradesini ve gücünü nasıl dışlayabilirsiniz? bu insana tanrıcılık oynatmak değil de nedir? dümdüz şirk.

insanın emarla görüntülenen 2 loblu bir beyni var. bu organa bu kadar büyük anlamlar yükleyerek, insanları manipüle etmek büyük zeka işi. ben şaşırıp kalıyorum. ortalıkta "evren iptal" , "evrene mesaj yolluyorum" gibi cümlelerle gezen insanlar var. çoğu okumuş, entelektüel kesimden geliyor hesapta. en çok onların farkındalığının yüksek olması gerekirken, en hızlı onlar kandırılıyor.


evren yok arkadaşlar.

allah/ tanrı var.

istediğiniz her şey ( siz istiyorsunuz diye) gerçekleşmez. dua edersiniz, tanrı uygun bulursa verir. hiçbir kulun yaratma yetkisi yoktur. yaratılan, yaratıcı olamaz.

bu saçma fikirleri pompalayan insanlardan/ eğitimlerden/ sosyal gruplar ve örgütlerden uzak durun. bunlara para- mal- mülk yedirmeyin.
devamını gör...

fenerbahçe'nin zaferiyle sonuçlanmış maçtır. liverpool'u yenmek herkesin harcı değildir. dünyanın kondisyonu sağlam olan takımlarından biriyle oynamalarına rağmen, 3-2 maçı almışlardır. nedense tüm maç boyunca her oyuncumuz inanılmaz atak durumdaydı. bizim takımın kalecisi tam bir avcı. tüm gücüyle kaleyi korudu.

bu maçı milli bir temsiliyet olarak görüyorum. takımın ne olduğu önemli değil, fenerbahçe, uluslararası düzeyde, türkiye adına temsiliyet sağlayan bir takım konumundaydı. maçı saygı çerçevesinde bitirdik. maçın olaysız, saygısızlık doğmadan bitmesi de misafirperverliğimiz konusunda bize + puan kazandırdı. tertemiz bir galibiyetti. spor müsabakalarında saygıyı ve seviyeyi korumanın önemini bir kez daha görmüş olduk. günün sonunda maç esnasında ya da bitiminde çıkan kaosu değil, başarının kendisini konuşuyoruz.
devamını gör...

(bkz: ronaldinho)
devamını gör...

bir abimiz vardı
telefonda samsung
futbolda gs
arabada saxo derdi
tüm tercihler yanlış abinin. citroen saxo gitmez ki yürümez yağ yakar.
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim