zaman tüneli

ay dur dur daha dışarı çıkmadık. güzel içeceğiz bu gece. guncellerim ilerleyen saatlerde.
devamını gör...

risklidir. şirket adlarını falan yanlış yazıyor. benim profilimi, cv yi komple karıştırdı.
devamını gör...

saba tümer ölmedi mi ya?
devamını gör...

beşiktaş ' ı şampiyon yapmıştı. çok önden kimse için kalem kırmamak lazım. var türklerde böyle yeni konulara bok atma huyu. bekler görürüz.

ben milli takım teknik direktörüne peşin peşin bok atmam...bekler görürüz.

ayrıca bekr-i mustafa da çok zeki bir adamdı, süleymaniye imamını tahminen donunda sallardı ;;))
devamını gör...

benim var böyle arkadaşlarım.
devamını gör...

hoş kızmış. dolandırıcıyla evlenmiş... olsun diyor. ben kocamın arkasındayım diyor.

ne kadar sevgi dolu.
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

seninle hiçbir husumeti olmayan, sana en ufak bir zararı olmayan insanları durduk yere nasıl çekip vurabilirsin, bu nasıl bir caniliktir aklım almıyor… bunu hayvanlar bile yapmaz be. dünyada ne ceza alsa eksik kalacak, hesabı ahirette ağır olur umarım…
devamını gör...

paranoyak deli her türlü alır. saba tümer amatör eğlendirir, paranoyak gerçek profesyonellerin bileceği bir seviyedir.
devamını gör...

ben buradan bahsediyorum banane ex olmuş kutup sözlükten, ewd?
devamını gör...

hay allah ne büyük ahlaksızlıklar varmış. bir zamanlar bizim gün aşırı web kamerayla cıss yaptığımız ablalara hangi sıfatı koymalı. ah ulan bolivyalı kahpe, neredeyse senin için uçağa binlerce dolar verip, gelecektim. 10 sene komada yattığı için 18'lik kız fiziğine sahip ingiliz olgun, amerikalı dişsiz zenci megan, brezilyalı katolik yobaz dul, hepsi kalbimde yaradır.
devamını gör...

sehabe'nin emir can iğrek ile bir parçasıdır, güzeldir.

devamını gör...

sehabenin güzel bir şarkısıdır.
devamını gör...

manitacılık faaliyetlerinde bulunduğum dönemlerde bu flört ettiğim şahısların gün içinde aklına estikçe destursuz aramasıdır. kafasına estikçe flört eyleyen şahıslar birbirini aramamalı. önce bir müsaitlik durumunu sormalıdır.

flört kisvesi altında yapılan bir tür ahlaksızlıktır, aymazlıktır, vatan hainliğidir. flörtü düşürür, fesih sebebidir.
devamını gör...

oğlum bu nasıl bir kıyamet alametidir. bu herifin milli takımdaki oyuncuların yarısının adını bilmediğine, bir iki kişi hariç hangi mevkide oynadıklarından bile haberi olmadığına eminim. sarhoş bekri mustafa'nın sultanahmet camii'ne imam olması gibi bir hal içindeyiz. bu herif önünde 2 kiloluk yağ kitlesiyle top oynadı ve futbolu bırakmaya yakın artık o kitle 5 kilogramı bulmuştu. yedek kulübesinde çekirdek çitleyip, bisküvi yer ve uyurdu. rakipten kimi izledi, kimi biliyor ? bir de kenan yıldız'a yıldız oyuncu değil demişti. hangi yüzle kenan'a taktik verecek. kenan buna wtf filan der. adamın kafası 1982'de kalmış. yıldız oyuncu deyince galiba zico gibi 3 kişiyi çalımlayıp, kale önüne topu indiren oyuncuları anlıyor. alooo amca, artık o sahada sana belini bile döndürtmüyorlar. sana 1 seni o mevkiye getiren trabzonlu kara cahile 2.
devamını gör...

anı paylaşır ya da şikayet eder
devamını gör...

aklıma lanet kel geliyor.
bilinçaltım beni utandırıyor.
devamını gör...

zenginleri kudurtan tiptir.
devamını gör...

öncelikle ilk kez böyle bir başlığa yazdığımı belirtmekle beraber herkese başarılar diliyorum.

üstteki arkadaşımı her ne kadar tanımasam da ben büyük hissediyorum acun bey.

edit: yine her zamanki gibi başlığın bile bereketini kaçırmışım x))..tamam beni es geçin fasulyeden takılıyorum.
devamını gör...

soba güzellemesi yersiz dir.*
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim