bu isimli ulu'da yazan biri vardı, şayet o kişiyse, eğer hafızam da yanıltmıyorsa beni, bu yazarın farklı bir tarzı vardı, bu da kafayı yemiş anlaşılan.
tıpkı diğer cemaat ve tarikat yapılanmalarıyla aynı. birilerini eleştirmeleri, diğer tarikat ve cemaatleri masum yapmaz. hepsi aynı. sırf eleştiriyor diye ne suçlu, eleştirmiyor diye de suçsuz değildir kimse. al birini vur ötekine hesabı.
yorum yeteneği kazandırır, bu bile başlı başına yeterli bir fayda bence. salt bilgi için okunan kitaplar ise daha farklı alanlarda fayda sağlar, ikisi aynı şey değil.
gereksiz abartılmış kitap. bu kadar abartılmasını popüler kültüre bağlıyorum. misal, şu kitaptan yıllar önce haberim vardı; 2014 yılında okudum eski basımını. ama her şeyde olduğu gibi, sosyal medyada paylaşanların sayesinde son günlerde popüler oldu. psikoloji, sosyoloji, felsefe, kısmen de kişisel gelişim kitapları okuyan birçok kişi bilir ki bu kitapta anlatılanların çoğu bilinen şeylerdir. kitap bana ekstra bilmediğim bir şeyi katmadı. ha bu, kitap kötüdür manasına gelmesin, tabi ki alınıp okunabilir. benim eleştirdiğim, kitaba sanki hiçbir kitapta, hiçbir yerde olmayan bir şeyi söylüyormuş muamelesi yapılması. genelde okuma kültürü olmayan insanlar bu tarz kitapları ilk defa okuyunca aşırı abartıyorlar.
normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz.
Daha detaylı bilgi için çerez ve
gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.
online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.