el üstünde tutulması gereken ender yazarlardan.
devamını gör...
"size bildiğim her şeyi öğreteceğim" deyip girmiş sözlüğe ve buram buram bilgi kokan tanımlar giren yazar.
devamını gör...
(bkz: sen bize fazlasın üstad)
devamını gör...
fizik ve fizik tarihi konusunda doyurucu bilgiler veren yazar, takipteyiz.
devamını gör...
tanımlarına gerçekten emek harcıyor, saygıyla takip ediyoruz.
devamını gör...
birçok yerin pelerinsiz, gizli kahramanı vardır. siz o kişisiniz!
tebrik ediyoruz. *
devamını gör...
girdiği hemen her tanımla taktirimi kazanmış yazar. takip et butonuna tıkladım bile.
devamını gör...
başka bi sözlükten arkadaşımdır.

nasılsın nabıyon adam :)
devamını gör...
#118431 nolu tanımda hepimize inceden dokundurmuş ama iyide yapmış yazar.
umarım bu kapaklarda boş yok kampanyası vardır yoksa hepimiz elimizde kapaklarla güneş tutulması olsa da izlesek diye bekleriz.
devamını gör...
gökbilimi ve fizikle alakalı terimler öğreten yazar.
devamını gör...
tanımlarına önem veren, tarafsız ve bilgi dolu olmasına dikkat eden, girdileri için gerçekten emek harcayan ender yazarlardan birisi. kalemine sağlık der ve teşekkürü borç bilirim.
devamını gör...
entry'lerini ve başlıklarını okudukça zekasına hayran kaldığım, kalitesini ve kibarlığını yazdıklarından çıkarttığım, sözlüğün bünyamin'i.
devamını gör...
güzel tanımlar giren bir yazar.
devamını gör...
bir başlıkla dikkatimi çeken, eğer profil fotosundaki kendisiyse çok güzel gözlere sahip yazardır. girdiği bilimsel tanımlara ara vermeden devam etmesi ve bizi bilgilendirmesi dileğiyle. sanırım takip edecek bir yazar buldum sözlük.
devamını gör...
meja kelimesi eski nors dilinde (iskandinavya'da ve vikinglerin kontrol ettiği deniz aşırı yerleşim birimlerinde konuşulmuş) güç anlamına gelmektedir.
vikinglerde kadınlar erkekler ile birlikte savaşlara katılırdı. gözü pek, kuvvetli anlamına gelen bu kelime birçok savaşçı kadının ismi olmuştur. günümüzde ise yurtdışında başkalarının ne dediğini umursamayan, bu benim hayatım, kimseyi ilgilendirmez diyen kadınlara söylenen bir lakaptır.
anna pernilla bäckman adlı isveçli şarkıcı meja lakabını kullanarak özellikle all about the money parçasıyla büyük başarı elde etmiştir. 2009'da urban gypsy ve 2010'da animeja adında iki albüm daha çıkarmıştır. 1992 yılından beri ilk yılları legacy of sound adlı pop-dans grubunda olmak üzere müzik piyasasındadır ve birçok albüm ve single çalışması olmuştur.
kafa sözlükte meja nickli yazar ise sözlüğün en başarılı yazarlardan biridir. "bilgili olan güçlü olur" misali kafa sözlük meja gibi ışık saçan yazarlar ile güç kazanacaktır. bilgi, bölüşüldükçe artan bir hazinedir. her gün bu hazineyi bizlerle paylaşan, ruhumuzun gıdası bilgiyi bize veren böyle yazarlar sözlüklerde ender bulunur. her tanımını özenle hazırlayıp sözlüğü güzelleştirmektedir.
devamını gör...
abazaların edebiyat yapıp yürümeye çalıştığı kadın yazar... gerçekten çok yazık.
devamını gör...
uludağ sözlükte boş yere uzun yazılar yazan kadın. ben o sözlüğe 2 cümle yan yana getirip zahmet bile etmem. bilgi entryleri burada ya da ekşi de tutar. uludağ denen abaza yuvasında kimse okumaz.
devamını gör...
kendi halinde takılan, kimseyle uğraşmayı sevmediği gibi kendisiyle uğraşılmasını da sevmeyen yazar bozması.

öncelikle hakkımda, daha doğrusu yazdıklarım hakkında güzel yorumlar yapan herkese teşekkür ederim.

ikinci olarak, övgüleri elime yüzüme değil yazdıklarıma aldığımı hatırlatmak isterim. profil fotoğrafımın varlığı size farklı şeyler düşündürüyor olabilir ama girdiğim tanımların boş/gereksiz olduğunu ve övgülerin başka amaçlarla yapıldığını iddia etmek insafsızlık olur. kaldı ki güzel yorumlar yapanların hepsi erkek değil. içlerinde başka sözlüklerden tanıdığım yazarlar olduğu gibi kadın yazarlar da var. ayrıca belirtmek isterim ki, başlık altında "yürüdüğünü" iddia ettiğiniz insanların çoğunun bana mesaj atmışlığı bile yoktur.

ve son olarak, uludağ'da zaten ben de artık yazmıyorum sayın yazar. hatta pek fazla uğradığım da söylenemez. 1-2 sevdiğim arkadaş arada hal hatır sorduğu için mesajlarını cevaplayıp çıkıyorum. onun dışında artık ne uzun uzun yazı yazıyorum orada ne başka bir şey...

kendi nickaltıma yazmak istemezdim ama yanlış anlaşılmaktan hoşlanmadığım için bu açıklamayı yapma gereği hissettim. kusura bakmayın.
devamını gör...
bilgi içerikli tanımları ile günümü şenlendiren bir yazarımız.
devamını gör...
"gece gece ne aklına geliyor da birden kimya terimlerini açıklamaya başlıyor" sorusunu aklıma getiren yazar. kafa sözlüğe emek vermektedir. gelecekte moderatör olabileceğini düşünüyorum.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"meja (yazar)" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim