çok şükür bitti, üstümden bir yük kalktı dediğim kişidir. ayrıca tam bir ergen olduğu için ben ayrıldıktan hemen sonra beni her yerden engelleyen kişidir. sonra da beni okulda her gün görüp pişman olup konuşmak isteyen ama artık üstüne bir çizgi çektiğim kişidir.
bir kısmının şehirleri ayırmanızla beraber evrim geçirdiği, bir kısmıyla sadece sosyal ağlarda takipleştiğiniz, bir kısmıyla da hâlâ can ciğer kuzu sarması olduğunuz arkadaş türü.
bu sabah mehmet beyin düğünde takılan tüm takıları istediğini duyunca bu kadar da düşülmez ki dedim. ayrıca şarkıcı biriyle evlenip şarkıcılığı bırakmasını istemek, kısıtlamaya çalışmak ne demek. sen kim köpek derler adama.
yeniliklere açık bir insan olarak üniversiteye başladığım sene oda arkadaşımın bir önerisiyle düştüğüm yer. ve düşüş o düşüş. birçoğu, insanı gerçeklikten alıp pembe düşler alemine sokar. olmayacağını bile bile oradaki gibi aşkları arzulamanıza sebep olur.
normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz.
Daha detaylı bilgi için çerez ve
gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.
online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.