biraz ineklikle fazla bilmiş arasındaki sınırda sırlar. failatün müstefilûn mütefailatün feilün onların anahtar kelimeleri. türk dili ve edebiyatı bölümünde mesafeli olduğum kişiler.
sen güzelsin, göz görmese de güzel
sen tatlı dillisin kulak duymasa da tatlı
sen suret-i mihrsin, gönlüm bir mâh ise
sevmek derindir, ben seni severim. (bunun bana okunduğunu 1salisecik hâyâl ettim) (imkansız çünkü yok)
ben lise sonda hoşlanmıştım ama dibine kadar. o sıradada whatsapp tan yazışıyorduk arkadaş olarak. sınıftaki erkeklere agresiftim. sende nötr kimse anlamasın diye. anlamalıydın love me like you do şarkısını sınıfta yüksek ses açtığımda ve bi an göz göze geldiğimizde tam nakaratın geçmesinde. uzaktan hoşlandım, lise bitti, üni de ilk sene de devam etti baktım boşa umutlanıyorum vazgeçtim artık.
hep kendine hal hâtır sorulmasını istemeleri ama kendilerinin bunu çok nadir yapması. bir de sorunca "hayırsız nerelerdeydin, hiç sormuyorsun" demeleri beni bitiriyor.
normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz.
Daha detaylı bilgi için çerez ve
gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.
online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.