ben gri yazar profili

ben gri kapak fotoğrafı
ben gri profil fotoğrafı
rozet
ben gri (güzide)
kafa izninde
karma: 26234 tanım: 2824 başlık: 139 takipçi: 179
"Sebeplerimi bilmiyorsan seçimlerimi yargılama" - Charles Bukowski-

son tanımları | başucu eserleri


yazarların şu an bulunmak istedikleri yer

#2155636 yine yeniden daima.
devamını gör...

su veren itfaiyenin hortumunu seven adam

senin önüme sunduğun yek mi ben mi sorusuna net sen diye cevap vermediğim için , sırf bildiğin sebeplerden çekinip sana nicklatında destek olamadığım için favori kötü oldum .sorun yok herkes iyi görürse bi sorun vardır zaten.
keşke savunduğun değerlerin arkasında durmasan bile o değerleri aşağılayanlar gibi davranmasaydın.
#2593602 soruna gelince yiğidi öldür hakkını inkar etme demişler bildin mi . fifa en azından üzgünüm diyerek susup kenara çekilme erdemini gösterdi.
cevap vermeyip ''değerbilir'' olarak kalırsın umarım .
devamını gör...

sözlük yazarlarının söylemek istedikleri

''yanlış anlamak için tetikte bekleyene doğruyu anlatamazsın''
ne güzel bir cümle. bazen anlatmak bile kifayetsiz kalıyor.
ne de olsa insanlar için anlattıkların kadar değil anladıkları kadarsın.
devamını gör...

yazarların en son okuduğu kitap

sözlüğümüzün hediyesi #2538636 kate moss'un labirent kitabı.
devamını gör...

ilim cehaleti alır eşeklik baki kalır

insanları aşağılamak için hayvanları örnek göstermek her ne kadar doğru olmasa da anlatılmak istenen şey anlayana güzel.
cehalet ,bilgisizlik ve tecrübesizliktir. eğitimle bunu bir şekilde çalışarak öğrenip giderebilirsiniz ancak insanlık eğitimle öğretimle edinilebilecek bir vasıf değildir. insanlık; vicdan , merhamet , saygı, anlayış , düşünme , değerlendirme, adalet gerektirir. e bunları yapamıyorsan eşekten ne farkın var .
bilgiyle tecrübeye sahip olanlar egoist ve bencil bir tavır takınıp insanca davranmaktan uzaklaşıyor maalesef eh o zamanda bu sözü dile getirmek farz oluyor.

ayşegül özdoğan bir kitabında der ki;
''her şeyi bildiğini zanneden insanlar türedi, dinlemeyi bilmeyen. anlamak için çaba sarf etmeyen. saygı beklerken saygısızlıkta kusur etmeyen insanlar.''
devamını gör...

hatıra kutusu

anılara dair parçaları saklamaya yarayan hazine sandığı. manevi değeri içinde gizledikleriyle yükselir. içinde taşıdığı zaman o kadar değerlidir ki açtığınızda içinde kaybolursunuz.
devamını gör...

yazarlara hediye edilmiş şarkılar

metin özülkü-seninle olmak var ya
devamını gör...

fıstıklı baklava

en uygunun kilosu 600 tl olmuş baklava çeşididir.

ama işte bir tatlı böyle lezzetli enfes olunca hiç bir şey göze gelmiyor.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

ruh hastası insanlar

kendi fikirlerine takıntılı olan insanlardır. anlatılan şeyi ya da olayı kendi zihninde canlandırdığı haliyle kabul edip üstelik çevresine de o şekilde kabul ettirmeye çalışır. olmayan şeyleri kurmakta üstlerine yoktur.
devamını gör...

diyelim ki o bunu okuyor

bir insan bir insanın zoruna bu kadar mı gider ya hayret. neyin hıncı neyin acısı bu . içine sindiremediğin ne? habire bi laf sokma, bi aşağılama çabası .işte bu yüzden ben kimseyi özellikle aptal yerine koymadım. herkes kendi yerini özenle seçip, geçip yerine oturdu.
mark twain'in çok güzel bi sözü var ;
"asla bir aptalla tartışmayın. sizi önce kendi seviyesine çeker, sonra da tecrübesiyle sizi yener."
ne kadar doğru kendi seviyeni belirten kelimeleri karşındakine yaftalayıp ''tecrübe''nle yenmeye çalışıyorsun ilginç bir strateji.
bir de einstein'ın sözlerini düşün*, bak ne güzel demiş
''kişilerin susması her zaman söyleneni onayladığı anlamına gelmez bazen canı aptallarla uğraşmak istemiyordur. ''

cidden bak canım aptallarla uğraşmak istemiyor onlarsa yendiğini zannediyor. keyfim ve kahyası da seyredip dalga geçiyor halinle, yazık.
devamını gör...

kurbanda billurlar benim diye bağıran enişte (yazar)

#2586426 teşekkürler fifa . mahlasın sahte de olsa sen de gerçek bir şeyler var. insanlığa dair.
devamını gör...

lucifer (yazar)

kapıyı arkandan kapat demiştim ama olmayan beyninle anlamayacağını zaten biliyordum.
#2506914 şu tanımın da kadınları itham ederek söylediğin her şeyi kendin yapmaya çalışmanda ayrıca ilginç. seni neden komik buluyorlar belli.
insanın eksiği neyse onu konuşur demişler ya sen de bunun vücut bulmuş halisin.
senin gibi ilgi istediği kadınların * kapısına tekrar tekrar gidip sataşmak (bkz: attention whore) ın kaçıncı leveli .
havla havla komik oluyor... aradığınız kemik burada bulunmuyor , bir daha denemeyiniz.
devamını gör...

noluyo burda (yazar)

tutarlı ve kendince iyi olduğunu düşünen* beni nahif olmamakla suçlayan yazar. öncelikle bi tavsiye aynaya bi bakınız , önce iyi dilekler sunup sonra aşağılayıp dalga geçmek nahifliğin kaçıncı leveli cidden merak ettim. üstelik sizi iğneleyici bir yazıda yoktu teşekkürde, abartılacak bi durum olmadığının izahı vardı ama yine üstten bakan tavırlarınızla okumuşsunuz belli ki yoksa böyle bi nickaltı girmezdiniz.
sonra o durumumu anlatan mesajın başını da buraya ekleyelim de eksik kalmasın dimi .
''ya ciddi bişey değil bi araç hızla kavşağa girdi bende ondan kaçayım derken ayağım takıldı düştüm ama iyi düşmüşüm .''
size korkunç gelen şey benim için ciddi değil. delinmenin parçalanmanın resimlerini raporlarını tutanakları da gösterme zorunluluğu yok sanırım kimseyi inandırmak gibi bi derdim de yok .

gelelim aşağılamanızın sizin deyiminizle küçük düşürmenin diğer saflarına;

''ben buna korkunç demişim diye beni çemkirmek nedir? '' sorusunu girdiğin #2586410 tanıma istinaden yazdığım
''teşekkür ederim de neden nickaltı yazma gereği duydun. kimseye söylememiştim . önemsiz diye ya. korkunç yazmışsın bide ahaha'' cümlesinden dolayı sordun sanırım .merakımı mazur gör cidden ne okuduğunu anlıyor musun acaba çemkirmek bunun neresinde. haa bide ''abartma lan diyorsun'' demişsin ya #2586552 burda ben ''lan'' yazdığımı hatırlamıyorum bir daha oku istersen.

bana şans vermiş .komiksiniz. sizin tanımınıza beğeni atarak , yazdığınız ilk mesaja* nazikçe cevap vermişim ki sizle bi konuşmamız olmuş *. yani şansı veren ben ve bu ukala, egoist, anlamaz tavırlarınızla hak etmediğini gösteren de siz oluyorsunuz.

herkese yaranmak gibi bi niyetim olmadığı gibi insanca davranmanın bazılarına yaramadığını bir kez daha gösterdiniz. tek haklı olduğun konu herkes 2.şansı hak etmeyebiliyor.

bu da sizinle muhatap oluşumun sonudur. umarım buraya kadar olanların tamamını doğru düzgün okur anlar ve savunmaya geçmezsin lakin sizden bunu isteyen de yok .
devamını gör...

noluyo burda (yazar)

#2586410 ufak tartışmalardan sonra ortayolu bulduğumuz yazarlardan. iyi dilekleriniz için teşekkürler üstat. lakin görüyorum ki abartmakta üstünüze yok. ufak bi dalgınlıkla olan bi ufak bi kaza efendim büyütmeye gerek yok.
devamını gör...

güne bir şarkı bırak

open.spotify.com/track/6QWf...
mentra- bu şehir bizim
devamını gör...

türk kızının merhaba sözüne vereceği yanıtlar

merhaba...
devamını gör...

duende (yazar)

gülüşü bir sanat eseri gibi ve nahif , mahlası gibi insanlığıyla kibarlığıyla eşsiz güzellik duende. bu gün hayatına yeni bir yaş yeni anılar katmak için yolun başından geçmişe el sallarken geleceğe kucak açmış.
yeni yaşın bahçen de açan çiçekler gibi rengarenk ve neşeli geçsin. nice güzel anılar biriktirmen için huzurlu gülüşlerin olsun. sağlıkla ,sevgiyle geçsin yeni yaşın sana senin gibi güzellikler katsın .
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

akp türkiyesi

tatsız tuzsuz araf.
devamını gör...

airfryer

(bkz: gereksiz abartılan şeyler)
yağsız fritöz .
hayır diyetisyen bile airfryer da yapılmış diye yazıyor belki evimde yok arkadaş . yağsız yapacaksan fırında yap haşla o olmadan olmuyor mu yani.
devamını gör...

hande erçel

zayıflamadn önceki haliyle daha güzel ve çekici olan sempatik oyuncu.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
(bkz: her şeyin fazlası zarar)
devamını gör...
devamı...

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim