kafa sözlük hunidaşlar kulübü olarak 3 günün hunili yazar ve tanımını belirlemeye karar verdik. niye 3 gün diye soracaksanız ise allah'ın hakkı 3'tür de ondan. bir de "3'ün birini almak" tabirinden bayağı esinlendik açıkçası.

bu kıymetli ödüle ilk defa layık görülen yazarımız #1154649 no'lu tanımı ile lahmacuncudanterasagelenkurum mahlaslı yazar kardeşimizdir. kendisini içtenlikle kutlar ve daha çok hunili tanım yazmasını dileriz.

ayrıca editör alımı da yapılacaktır. başvuracak yazarın premium hunidaş üyeliğine sahip olması yeterlidir.

bu başlık kulüp yönetimi tarafından kitlenmemiştir. istediğinizi yazmakta özgürsünüz.
devamını gör...
bu ödülün 3. sahibi olan yazar arkadaşımız #1168289 no'lu tanımı ile şimdi ananı laciverde boyadım mahlaslı yazardır. başarılarının devamını diliyoruz.
devamını gör...
madalya müracaatı yerine.. huni müracaatına doğru gidiyoruz.. inşallah çay dağıtmazlar...
selam size hunidaşlar..
devamını gör...
teşekkür ederim çok onore oldum ödül almayı kabul etmeyen yahut nazlanan aday yerine adımı ön plana çıkardıysanız hakkımı helal etmem buraları boyama kitabına çevirir rezillik çıkarırım bileseniz. bu değerli ödülü sözlükte müzayede düzenleyip yapılan bağışla bir doğu vilayetinde yer alan bdsm kulübünün onarımını yapmak ve eksiklerini gidermek için kullanacağım.
bayburttaki dayımgillere selam olsun.
devamını gör...
bu ödülün 4. sahibi olan yazarımız #1179939 no'lu tanımı ile thedansözkiller mahlaslı yazar arkadaşımızdır. eğer kendisini biraz tanımış isem bu ödülleri silip süpürme potansiyeline sahiptir. başka yazar arkadaşlara yol açması adına biraz daha aklı selim tanımlar girmesini rica ediyorum kendisinden.*

kendisini bu ödülden dolayı tebrik ediyoruz.*
devamını gör...
kendimize bir örgüt kuralım bir de mürit toplayalım ama bunu üç günün birisi yapalım adını da yiğidoşlar koyalım'ın vucüt bulmuş hali.


başarılar müridoşlar.
devamını gör...
fake hesap açıp bot basmış demek.
devamını gör...
hunimiz bu sefer #1200021 no'lu tanımı ile immortel mahlaslı yazarımıza gidiyor. kendisine bol hunili günler diliyoruz.

diğer ödüllerimiz için beklemede kalın.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"3 günün bir hunili yazarı ve tanımı" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim