durum ciddi. tehlike "ben geliyorum" diyor. geçtiğimiz günlerde de irticai faaliyet yasağı kaldırıldı.
ordumuz bağıra bağıra cemaatlere teslim ediliyor. jandarma sahil güvenlik akademisi(jsga) tamamiyle cemaatlerin elinde, başındaki kişiler cemaatçi! zor günler yaklaşıyor.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
jandarma sahil güvenlik akademisi akademi başkanı tuğgeneral murat bulut

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
geçenlerde bir gün burada oy için cemaatlerin istediklerini yerine getiriyorlar diye entry giren bir yazar vardı. ona hak veriyorum, mevzu şeriat felan değil. oy ve paraları cukka.
devamını gör...
aklı olan parasını dolarda yada altında tutsun. memleket saçma sapan bi'yerlere gidiyor. iyice boka sarınca tüyersiniz en azından.
devamını gör...
iktidardan gitmek için her şeyi yapıyorlar ama cebini düşünen embesiller yüzünden muhalefet bir seçenek olmuyor. 2023'de erdoğan tekrar seçilirse bi zahmet şeriat gelsin artık. bu halk bunu hak ediyor zira.
devamını gör...
kaynak

afedersiniz ama ülkenin içine ettiler. andımızla başladı kim bilir nelerle devam edecek.
devamını gör...
biz ata'nın devrimlerini ne okulda öğrendik ne de kafamıza vura vura soktular.
ata'nın devrimleri kanda akar.
o kan bu kandır...
devamını gör...
acıyorum.
devamını gör...
atatürk'ün izini ülkemizden ve kurumlarımızdan silmeye çalışanların gün gelecek ismi bile unutulacak. atatürk'ün ismi ise aynı saygınlıkla anılmaya her zaman devam edecektir.
devamını gör...
orduyu tarikat için hazırlıyorlar.
devamını gör...
sözlerini unutturun.
gözlerini unutturamayacaksınız.
o masmavi gözleri kimse unutturamaz.
onu sevmeyenler bile unutamaz daha ne diyeyim?.
devamını gör...
atatürkün en büyük hatası islama güvenmek oldu.
devamını gör...
bunların kökünün bu ülkenin her karış toprağından kazınacağı günü sabırsızlıkla bekliyorum. bunlar tarihin en büyük vatan hainleri olarak akıllarda kalırken, biz atamızın yolundan gitmeye devam edeceğiz.
devamını gör...
ordunun adı da türkiye silahlı kuvvetleri olarak değiştirildi mi tamamdır.
devamını gör...
bakalım daha neler göreceğiz.
beğenin veya beğenmeyin bu ülkenin kodlarında kemalizm* yatıyor. bile isteye bu konuları deşmek de en çok demokrat müslümanlara zarar veriyor. sıkıldım ben bu muhabbetlerden. umarım 90lara dönmeyiz.
t: saçmalık.
devamını gör...
yorum yapmıyorum. cidden ben artık sinirimden duvar yumruklamaktan bıktım. ulan köpek oğlu köpekler. hangi amerika’nın, ingiliz’in emrine göre hareket ediyorsunuz? şerefinizle çıkın söyleyin bari.
madalyalardan atayı kaldırıyorsunuz
istersek montröden çıkarız gibi cahil cahil laflar ediyorsunuz.
tsk yı yine atatürk’ten uzaklaştırıyorsunuz. kemalist ve atatürkçü komutanları emekli ediyorsunuz. bakın açık ve net söylüyorum. bu hareketler türkiye cumhuriyetine kast etmektir, ülkenin temeline oturduğu değerler ile oynamak, türkiye’den mustafa kemal’i silmek gibi düşünceler, ülkeyi iç savaşa bile götürür. bu zihniyetin, bölücü terör örgütü pkk’dan veya fetöden hiçbir farkı yoktur. bakın ayağınızı denk alın, altından kalkamayacağınız işlere girişmeye çalışıyorsunuz. sonunuz feci olacak...
devamını gör...
burada tehdit savuranlara bakmayın siz ülkede artık dönüşüm tamamlanmak üzere nasıl ki iran'da halk sesini çıkaramıyor bizde de aynı durum gerçekleşti. bu saatten sonra iç savaş çıksa bile kaybedecek taraf belli güç tek bir tarafta toplandı.
devamını gör...
asker atatürk ilkelerinden ayrıldığı an ordu biter, ordu bittiği an ülke biter. amaç hep bu idi, düşmanın istediği bu. ondan sonra ne olur kimse bilemez, hatta üzerine yorum dahi yapılamaz. mesela yeni bir özgürlük hareketi başlar mı? sanmıyorum, yeni kuşağın çoğunluğunun içi boş. çok zor sorunlu günler bizi bekliyor. sadece ülkemiz değil, bütün dünyada ulus devletlerin dağıtılması an meselesi. şu an bu korona zırvası çok işlerine yarıyor.
devamını gör...
devlet nişanlarındaki atatürk resmi, andımız falan derken bunu da yaptılar. belliydi. şaşırmadım. bütün değerlerimizi böyle böyle yok edip yerine sahte kahramanlıklar koyacaklar işte.
devamını gör...
sırada ne var acaba ?
yıldırımlar yaratan bir ırkın ahfadıyız,
tufanları gösteren, tarihlerin yadıyız,

bunu da kaldırmazlarsa şaşırmam.
devamını gör...
sana düşman bana düşman
düşünen insana düşman
vatan ki bu insanların evidir
bunlar vatana düşman.
önce eğitim sonra hukuk şimdi ise ordu,muhalefet twit atmayı bırakıp harekete geçmeli yoksa sonumuz bedevi hayali olan şeriata gidiyor.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"30 mart 2021 askeri okullardan atatürk devrimleri bölümünün kaldırılması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim