hayatımın şu anki evresinde içinde bulunduğum ilginç durum. metal müzik dinlemem gereken ergenlik yıllarımda türkü filan dinliyordum. bildiğin neşet ertaş filan takılıyordum. en marjinal müzik tarzım teoman ve şebnem ferah idi. metal müziğe filan haram gözüyle bakıyordum. metallica dinleyen arkadaşlarıma filan ''yahu örf ve ananelerimize uygun şarkılar dinlemek daha münasip olmaz mı?'' diye buyurduğumda ''ananemi karıştırma lan'' diye çıkışıyorlardı.

derken hayatımın şimdiki merhalesinde içimde tutamadığım bir enerji var. bu enerjiyi bir şekilde atmanın yollarını ararken sözlük'te tanıştığım ismini vermek istemeyen (cidden sordum, gerek yok dedi) bir yazar arkadaşımız exodus'un strike of the beast parçasını dinlememi önerdi. şarkı bittiğinde (tabii ne ana kaldı ne bacı, bir kulak arkamız kaldı) ''sen bu zamana kadar nerdeydin deli?'' diyecek noktaya kadar geldim. ardından oturdum pentagram'ın 2007'deki 1 saatlik konserinin kaydını çizgi film izler gibi izledim. kafası iyi geldi.

evet şu an bu satırları headbang yaparak yazıyorum...
devamını gör...
saygı.
devamını gör...
eee alma metalcinin ahını çıkar aheste aheste demişler. orada burada metalcilere salladınız salladınız şimdi imana geldiniz değil mi ? sizi köftehorlar sizi...
devamını gör...
gayet de normaldir. daha önce gerçek anlamda dinlenmemiştir yüksek ihtimalle. mesela bloody roots tam bu saatler için iyi gelebilir hem gaza getirir hem gaz alır.
devamını gör...
40'ında rap dinlemeye başlamaktan iyidir.
devamını gör...
aramıza hoşgeldiniz arkadaşlar. ortalama 20 senedir metal müzik dinliyorum, dinleyeceğim de. hell yeah *
devamını gör...
35 imdeyim hala metalciyim. alt kemancı kültürüne yetişemedik ama orta kemancı ve karavan kültürüne yetiştik. kitapsız dorock açıl artık bi sen kaldın..
devamını gör...
sıradan bir durumdur. herhangi bir müzik türünü dinlemenin yaşı mı olur allah aşkına? mühim olan, tek bir müzik türüne takıp başka bir şey dinlememekte ısrarcı olmamak. ki genelde metalciler yapar bunu. en temizi benim gibi playlistinizde at the gates’ten britney spears’a, efenime söyleyeyim oradan çeşitli anime soundtracklerine geniş bir yelpazenizin olması. özellikle genç metalci arkadaşlara sesleniyorum. metal müzik babanızın malıymış gibi davranmayı bırakın. bu belki içinde bulunduğunuz ortamlarda size şu yaşlarda artı puan kazandıracaktır ama yaş ilerledikçe geri zekalı gibi görünüyorsunuz böyle davranarak.
devamını gör...
vücutlarının tavuk pane gibi kokmasını saymazsak bazılarının muhabbeti fena değildir. zamanla sıkar. sürekli ölüm, bioenerji, metafizik. başka bir halt yok.

24 saat louis vuitton çanta modeli paylaşan bir plaza dilberiyle takılmayı tercih ederim. ama işte, hayat.

bazen insan, o leş kotunu sıyırıp iğrenç siyah botlarıyla bir metalciyi masaya dayayıp çılgın atmak istiyor. bir tür ihtiyaç ama çözemedim. sosyolojik bir olayın kahramanı bu kızlar. günümüzde nesilleri tehlike altında.
devamını gör...
geç olsun güç olmasın‘ın hayata geçirilmesidir.
devamını gör...
kolay gelsin. alüminyumla çalışmak kolaydır. ama çelik işi biraz daha yorucudur. tam anlamıyla işlere hakim olmadan titanyuma girme. birde kesme işlemi yapacaksan koruyucu ekipman kullan.
devamını gör...
ben çoğu insanın bıraktığı üniversite döneminde metal müziğe gönül verdim. henüz otuz olmadım ancak otuz yaşında denk gelseydim yine * aynı gönlü metale verirdim. *
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"30'unda metalci olmak" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim